fajne auto no i witamy, gokart uprzedził Cię jakie warunku tutaj panują
że z czasem dopiero dostaje się dostęp do całego forum itd itpCHRZANEK - Wto 25 Mar, 2008 Witam kolejne piękne auto jakim jest MINI.
Widzę że jeszcze nie zdażyłeś przerejestrować Anonymous - Wto 25 Mar, 2008 już dawno przerejestrowałem,ale to jedyne fotki gdzie jest czysty GOKART - Wto 25 Mar, 2008 masz aktualny wykres swojego czarnucha ? Może być wkleił. Wiem że wyszedł Ci jakiś bonus ale chętnie bym obejżał przebieg mocy itp.saxorulez - Wto 25 Mar, 2008 spore gifty od fabryki? tam ile 17XKM powinno bycstrick - Wto 25 Mar, 2008 Witam
ładny miniak, niezle sie czarnuch prezentuje Anonymous - Wto 25 Mar, 2008 mam wykres tylko przed montażem dolotu,choc mam zamiar wybrac się niedługo ponownie na hamownie.Auto katalogowo ma 163 patataje a na hamowni wyszło 178.Zapewniam że jest to dobra hamowniaCHRZANEK - Wto 25 Mar, 2008
alanos napisał/a:
Zapewniam że jest to dobra hamownia
Jak daje bonusy to nie tylko dobra ale nawet zajebiaszcza
Dawaj wykres CzekamyAnonymous - Wto 25 Mar, 2008 prawdopodobnie jest ciut wiecej koników,gdyż jak demontowałem filtr to byl okrutnie juz zapchany
Gotti - Wto 25 Mar, 2008
Michał napisał/a:
fajny bagażnik ...
to przecież schowek jestGOKART - Wto 25 Mar, 2008 Alanos - może podłącz się pod taki temat i wrzuć tam wykres : "Hamowanie w KRK" w Hyde Parku to jeszcze pogadamy na ten temat żeby nie robić tu mega OT.M - Wto 25 Mar, 2008 dobry niuton GOKART - Wto 25 Mar, 2008 tyle że niuton wyszedł poniżej serii a moc powyżej... wygląda tak jakby kręcił się ciut wyżej i dzięki temu uzyskał wyższą moc max. Nie pamiętam przy ilu powinna być odcinka, sprawdze to jeszczeAnonymous - Śro 02 Kwi, 2008 Hej w końcu mogę się przywitać moja przygoda z "szybkimi" autkami zaczęła się niedawno od Focusa ST170 (2002r.) i już zdążyłem popsuć no ale niedługo mam nadzieję wrócę na drogi pozdrawiam Misiek_lbn - Śro 02 Kwi, 2008 poka fokę i poka co popsułeś
witamy