bizon - Pią 30 Maj, 2014 nie wiem czy to tu ktoś wklejał czy gdzieś indziej było, ale w temacie:
PiTT - Pią 30 Maj, 2014 ogladalem game playe z tego i zupelnie mi przeszlo... powiedzialbym ze taka nudniejsza wersja gta
za to mega gierka to spin tires, mozna teraz pograc w demkorasta - Pią 30 Maj, 2014 Raczej chęć zrobienia kasy i wymóg by gra była na starych konsolach spowodował, downgrade grafy.was79 - Sob 31 Maj, 2014 Dobrze, ze przynajmniej gameplaya nie zepsuli
Najlepsze jest to, ze widac, ze sama gra jest wspolczesna nakladka na AC, co akurat dka mnie jako fana serii jest mega +rasta - Nie 01 Cze, 2014 Mi AC kompletnie nie podszdł, walka z przeciwnikami to jakaś porażka was79 - Nie 01 Cze, 2014 Racja, walka jest slaba i powtarzalna. Do mnie przemawiaja: lokalizacje, roznorodne misje, grafika, zagadki, wspinanie. Nie bez znaczenia jest tez, ze dostajesz gre ktorej nie skonczy sie po 8h. Z reguly u mnie kolo 30hBonczek - Nie 01 Cze, 2014 Ja tak jak Rasciak, nie moge ogarnąć AC. Jednakże zawsze wspomnę o FarCry który jest po prostu zajebisty
P.s.
Czekając na watch dogs miałem nadzieje na grę w stylu sleeping dogs NBL - Śro 11 Cze, 2014 Oglądali zapowiedzi gierek na E3? troszkę fajnych nowości będzie
mnie urzekł The Division
Nowy Tomb Raider
Far Cry 4
i Rainbow SIX
bo Bf nowy to za bardzo przypomina mi tasiemca ktory co roku wypuszcza coś nowego..
zalatuje serią gier NFS już powoliNBL - Śro 11 Cze, 2014 zapomniałbym dodać - nowy AC też dość ciekawy, mimo że wychodziłco roku a ja
skończyłem giercowanie na części II to ten mnie chyba przyciągnie na dłużej
Panowie czapki z głow :
rasta - Śro 11 Cze, 2014 Forza Motorsport 5 - Nürburgring Free Track Update: http://youtu.be/Z0rXIHyTYm4PiTT - Pią 13 Cze, 2014 zarowno project cars jak i forza bedzie pewnie zwykla wyscigowka a nie symulatorem tak jak w przypadku np. assetto corsarasta - Pią 13 Cze, 2014 Co nie oznacza, że się przyjemne w to nie gra. Mnie np. symulatory kompletnie nie kręcą. Nie mam czasu ani nerwów na takie gry, jak siadam do konsoli chcę się zrelaksować, a nie denerwować.anjas - Sob 28 Cze, 2014 W Steamowej wyprzedaży można kupić teraz (jeszcze przez 8h) Asseto Corsa za 17,5 eurasa. Zobacze czy to coś warte, ale PiTT chwali, więc chyba warto PiTT - Sob 28 Cze, 2014 wartoanjas - Sob 28 Cze, 2014 pi pierwszych godzinkach jazdy potwierdzam. Fajnie się jeździ.
Muszę jeszcze spróbować opcji wyścigów multi bo może być zabawa jak w LFS