mi - Śro 02 Kwi, 2008 ...no i poka cycki!Anonymous - Śro 02 Kwi, 2008 kurcze kiedys chcialem focusa st170 ale potem jeszcze bylo zylion innych pomyslow bardzo fajne autko chyba witam.
bardzo zepsules?rasta - Czw 03 Kwi, 2008 Sprzęgło spalił
ST śliczny na pełnym wypasie, zenony, recaro i takie tam duperele CHRZANEK - Czw 03 Kwi, 2008 Taaaaaaa foka Dragona jest bardzo ładna i w stanie oryginalnym, za co ma dużego + na dzień dobry.
Pozwolę sobie zapodać jedną fotkę tego egzemplarza
Witam i zapraszam do aktywnego udzielania się Anonymous - Czw 03 Kwi, 2008 nice. czarny fajnejszy od racing blueAnonymous - Nie 06 Kwi, 2008 Witam
Jestem posiadaczem Xsary 2.0 vts. Jedyne zmiany dokonane przeze mnie to założenie kompletnego dedykowanego wydechu Milltek oraz wymiana kata na magnaflow o zwiększonym przelocie.Stacho - Nie 06 Kwi, 2008 Witamy Witamy
poka foto Xsary Anonymous - Nie 13 Kwi, 2008 czesc
jestem włascicielem CTRa FN2. Auto mozna zobaczyc w dziale mowies&photos. Niestety temat zamkniety a ja dostałem opierd......
Jak narazie to seria ale usilnie pracuje zeby to zmienic.strick - Nie 13 Kwi, 2008 Witam
Tu mozesz wkleic zdjecie swojego auta Anonymous - Nie 13 Kwi, 2008
strick napisał/a:
Witam
Tu mozesz wkleic zdjecie swojego auta
po tym wszystkim nie wiem czy warto???strick - Nie 13 Kwi, 2008 Jak chcesz, ale to jest odpowiedni temat do przedstawienia sie i ewentualnie do wrzucenia fotek PiTT - Nie 13 Kwi, 2008 witaj
wklej fotkę, ja jestem ciekawy Twojego CTRa
nie ma co się obrażać, panują tu ustalone zasady i trzeba ich przestrzegać a wszystko będzie dobrze michool_vt - Nie 13 Kwi, 2008 heloł
mw1978 napisał/a:
po tym wszystkim nie wiem czy warto???
nie zrarzaj sie, dzis jest ogolnopolski dzien zlosliwosci
jak do nas trafiles? dlaczego civ? upalasz? dobre to? czerwone najszybsze Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 Trafiłem na to forum dzieki koledze mAbZ. Auto jakos jezdzi. Narazie to seria ale staram sie cos wykombinowac ale zabardzo nie ma jeszcze co
Powiem tylko ze zdjecia nie oddaja efektu. Aaaaa auto na sprezynach H&R -25mm
Loko - Pon 14 Kwi, 2008 Cif wygląda naprawde super, jak zazwyczaj nie bardzo podobają mi się felgi z tym czerwonym paskiem tak tutaj nawet fajnie to wygląda. Co prawda znacznie bardziej kręci mnie poprzedni CTR ze względu na prowadzenie, ale jeśli chodzi o wygląd, to ten jest bezkonkurencyjny, wygląda po prostu mistrzowsko.
Czym się interesujesz, jeśli chodzi o używanie auta?
Skręcanie, 400m, czy wyglądanie?