strick - Pon 14 Kwi, 2008 Ładne autko, ale jak dla mnie brakuje fotki najładniejszej czesci... wnetrza Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008
Cytat:
Czym się interesujesz, jeśli chodzi o używanie auta?
Skręcanie, 400m, czy wyglądanie?
wszystko po trochu. Kupiłem go bo zakochałem sie w magi VTECa. Po drugie jest to njlepiej zrobiony samochód w tym segmencie za te pieniadze czyli ok 110 tys.
GTI drogi i w seri golas
ST tez golas i wysoko sie siedzi
Megam SPORT tragedia jak dla mnie. Pól metrowa dzwignia zmiany biegów doprowadzała mnie do mdłosci
COOPER S maluch za ciazka kase
S3 poza zasiegiem $$$
Leon CUPRA silnik i potencjał jak w S3 ale zrobiony i wygladem nie rozni sie od 1.6Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008
strick napisał/a:
Ładne autko, ale jak dla mnie brakuje fotki najładniejszej czesci... wnetrza
prosze bardzo
Marek23 - Pon 14 Kwi, 2008 mw1978(dobry rocznik,hehe). Civ jest piekny, to nie ulega watpliwosci. Silnik podobno trzyma serie, a nawet sa gifty. Jedynie skreca podobno gorzej niz poprzednik, ale widze juz sprezyny sa...na pewno sie ciut poprawilo. Ogolnie piekna Honda, gratki.
mw1978 napisał/a:
Megam SPORT tragedia jak dla mnie. Pól metrowa dzwignia zmiany biegów doprowadzała mnie do mdłosci
Mysle, ze slowo tragedia jest troche przesadzone. Pamietaj, ze jest bardzo szybka, a wersja R26 ma szpere. Pieknie skreca i sie odpycha.
mw1978 napisał/a:
ST tez golas i wysoko sie siedzi
Ale silnik ma potencjal, Poza tym ladny...
mw1978 napisał/a:
Leon CUPRA silnik i potencjał jak w S3 ale zrobiony i wygladem nie rozni sie od 1.6
Silnik w S3 jest troszke inny z tego co Audi twierdzi...ale z wygladu jest okropny, to fakt.k-mart - Pon 14 Kwi, 2008 witam i zycze powodzenia
przez te wypowiedzi
mw1978 napisał/a:
Po drugie jest to njlepiej zrobiony samochód w tym segmencie za te pieniadze czyli ok 110 tys.
mw1978 napisał/a:
nie moge doczekac sie kolejnych postow...saxorulez - Pon 14 Kwi, 2008 mw1978,
ja pierdykam.. chwilę mnie nie było a tyle się zadziało
MW - witam serdecznie.. auto fajnie zrobione aż miło się patrzy...
Zapraszam do korzystania z forum.. przyda sie trochę świeżej krwi
Co do Meggi - to fakt.. skrzynia może nie jest taka jak w CTR ale reszta już jest niczego sobiemi - Pon 14 Kwi, 2008 MW - wejście miałeś takie sobie
Witaj!M - Pon 14 Kwi, 2008 Witam kolege od CTR'a. Zapraszamy do pisania, zaraz Ci sie u nas spodoba po ostrym wejsciu
Tu sa same fajne chlopaki, niektorzy nawet maja hondy mi - Pon 14 Kwi, 2008
eM napisał/a:
Tu sa same fajne chlopaki
...a o mnie znów nikt nie pamięta, eeeehhhh...MoRToN - Pon 14 Kwi, 2008 Witam,
z zewnatrz fajne to auto... ale do wnetrza to sie chyba nigdy nie przekonam Michał - Pon 14 Kwi, 2008 Witam
Super fura.
nie mozna było tak odrazu ?
udzielaj sie tyo dostaniesz dostęp do pimpaps - Pon 14 Kwi, 2008 witam mw,
dobre wejscie
bardzo ladne auto! zapraszamy do aktywnego uczestnictwa...CHRZANEK - Pon 14 Kwi, 2008 Witam.
Ładne auto.
Mnie się podoba.
No i felgi mistrzowskie - do hondy pasują idealnie.
Zapraszam do uczestnictwa na forum i nie ma się co obrażać Gotti - Pon 14 Kwi, 2008 ja też witam kolege z leonclubu Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 Witam
mw1978 napisał/a:
zakochałem sie w magi VTECa.
co do VTEC'a fajnie fajnie, ale jednak najlepszy VTEC jest był w latach 90 w wersji EE9
K20 to juz inna bajka
co do Megi to zgadam sie z ta skrzynia, ale poza tym wszystko w tym aucie jest ZAJEBI...STE