To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Sob 15 Lis, 2008

http://www.rentierteam.pl/
odswiezony rentierteam( nowy sponsor Gulf) sie szukuje na sezon 2009 , fajowo :faja: bo Abram pięknie lata na winklach .

rasta - Śro 19 Lis, 2008

Ja pierd.ole ale mam farta. właśnie na Gochowskiej pozbyłem gościa drzwi w volvo. :/

Ruszyłem spod świateł zdeka dałem ognia, przeskok z lewego pasa na prawy (były 3) a tu zonk jakaś czarna padaka stoi na pasie bez świateł i w dodatku z otwartymi dzwiami. Wciskam hebel ale czuć, że nie ma szans, wpakuję mu się w dupe, ucieczka na prawo odpada bo drzwa, a na lewym pasie samochód. Dałem ognia tak żeby uciec na lewo przed samochód jadący obok. Efek taki, że volvwo stojące na prawym pasie zostało bez dzwi, a Corsa która jechala obok lekko przytarła swoim przednim błotnikiem o mój tylni.

Straty:

- przedni prawy reflektor, maska, błotnik, zderzak, przednia atrapa, pęknięta przednia szyba, tylni lewy błotnik porysowany oraz felga :wall:

Volvo raczej do kasacji, wyjebane dzwi o 180 stopni, słupek itd.
Coras zaryspwany przedni błotnik.

Psy dojebały mi mandat 300 pln i 6 punktów.

Wina według mnie była po obu stronach, ja zmieniając pas na prawy byłem przekonany, że jest pusty, a tu zonk. Czarne Volvo, bez oświetlenia, bez trójkąta, z otwartmi drzwiami na oścież, Doebrze, że gościa nie zdjąłęm....

CHRZANEK - Śro 19 Lis, 2008

I jaki morał z tej opowieści płynie ??
rasta - Śro 19 Lis, 2008

Pierdole - kupuje 50 konna fieste :wall:

To nie lepiej sprzedać ten silnik komus ogarniętemu i wstawić 1,4 75KM ??
Młody Papież - Śro 19 Lis, 2008

o_O
PieQt - Śro 19 Lis, 2008

Rasta miałeś od groma szczęścia, b. dużo szczęścia
Bart - Śro 19 Lis, 2008

o QARWA, rasta coś ostatnio dużo strat generujesz naokoło....
Vlodarsky - Śro 19 Lis, 2008

Może jazdy doszkalające ?

Nie no żarcik - współczuje rasta. To wqarzające jest jak ciągle jest pod górkę... dopiero skończyłeś a tu taki zonk. 3mam kciuki za szybki powrót do zdrowia foki !

Bart - Śro 19 Lis, 2008

dillenburg w niemczech - wypadek kolejowy, 20 porsche się nieco zdefasonowało...

Tak patrzę na te foty i jakoś wielkich strat (w samochodach) nie widać.

Janusz - Śro 19 Lis, 2008

a potem sie okazuje ze kupujesz sobie nowy samochodzik z salonu, a on juz był rozbity.... bo podejrzewam ze po prostu powymieniają te elementy które są uszkodzone i jazda do salonów
Vlodarsky - Śro 19 Lis, 2008

czemu ja nie byłem w ekipie ratunkowej :(

Vlodarsky napisał/a:
czemu ja nie byłem w ekipie ratunkowej :(

Bo pewnie byś zakosił zapalniczkę...

A prosiaki trafią albo na rynek polski albo rumuński...

Michał - Śro 19 Lis, 2008

A nie mówiłem
Cytat:
Wina według mnie była po obu stronach

tutaj już spadłem z krzesłą :rotfl: :rotfl: :crazy:
Jakbyś nie ogniował, to nawet byś nie zauważył ze jakieś vlovo stało na poboczu i nie było by sprawy.

Cytat:
Psy

tego też nie lubie. Zrobiła ci policja coś złego ? Ja miałem ostatnio spotkanie z policją i sie okazali mega wyrozumiali i mili. Gong z saxorulezem, też spoko panowie policjanci.

ps. zawsze chciałem tak komuś drzwi zdjąć :D

Michał napisał/a:
Jakbyś nie ogniował, to nawet byś nie zauważył ze jakieś vlovo stało na poboczu i nie było by sprawy.

Taka prawda :/

Michał napisał/a:
zawsze chciałem tak komuś drzwi zdjąć :D

Ja też :)

Michał napisał/a:
Zrobiła ci policja coś złego ?

No mandat wypisali na 300pln ...