Anonymous - Sob 15 Lis, 2008 http://www.rentierteam.pl/
odswiezony rentierteam( nowy sponsor Gulf) sie szukuje na sezon 2009 , fajowo bo Abram pięknie lata na winklach .rasta - Śro 19 Lis, 2008 Ja pierd.ole ale mam farta. właśnie na Gochowskiej pozbyłem gościa drzwi w volvo.
Ruszyłem spod świateł zdeka dałem ognia, przeskok z lewego pasa na prawy (były 3) a tu zonk jakaś czarna padaka stoi na pasie bez świateł i w dodatku z otwartymi dzwiami. Wciskam hebel ale czuć, że nie ma szans, wpakuję mu się w dupe, ucieczka na prawo odpada bo drzwa, a na lewym pasie samochód. Dałem ognia tak żeby uciec na lewo przed samochód jadący obok. Efek taki, że volvwo stojące na prawym pasie zostało bez dzwi, a Corsa która jechala obok lekko przytarła swoim przednim błotnikiem o mój tylni.
Volvo raczej do kasacji, wyjebane dzwi o 180 stopni, słupek itd.
Coras zaryspwany przedni błotnik.
Psy dojebały mi mandat 300 pln i 6 punktów.
Wina według mnie była po obu stronach, ja zmieniając pas na prawy byłem przekonany, że jest pusty, a tu zonk. Czarne Volvo, bez oświetlenia, bez trójkąta, z otwartmi drzwiami na oścież, Doebrze, że gościa nie zdjąłęm....CHRZANEK - Śro 19 Lis, 2008 I jaki morał z tej opowieści płynie ??rasta - Śro 19 Lis, 2008 Pierdole - kupuje 50 konna fieste CHRZANEK - Śro 19 Lis, 2008 To nie lepiej sprzedać ten silnik komus ogarniętemu i wstawić 1,4 75KM ??Młody Papież - Śro 19 Lis, 2008 PieQt - Śro 19 Lis, 2008 Rasta miałeś od groma szczęścia, b. dużo szczęściaBart - Śro 19 Lis, 2008 o QARWA, rasta coś ostatnio dużo strat generujesz naokoło....Vlodarsky - Śro 19 Lis, 2008 Może jazdy doszkalające ?
Nie no żarcik - współczuje rasta. To wqarzające jest jak ciągle jest pod górkę... dopiero skończyłeś a tu taki zonk. 3mam kciuki za szybki powrót do zdrowia foki !Bart - Śro 19 Lis, 2008 dillenburg w niemczech - wypadek kolejowy, 20 porsche się nieco zdefasonowało...
Tak patrzę na te foty i jakoś wielkich strat (w samochodach) nie widać.Janusz - Śro 19 Lis, 2008 a potem sie okazuje ze kupujesz sobie nowy samochodzik z salonu, a on juz był rozbity.... bo podejrzewam ze po prostu powymieniają te elementy które są uszkodzone i jazda do salonówVlodarsky - Śro 19 Lis, 2008 czemu ja nie byłem w ekipie ratunkowej CHRZANEK - Śro 19 Lis, 2008
Vlodarsky napisał/a:
czemu ja nie byłem w ekipie ratunkowej
Bo pewnie byś zakosił zapalniczkę...
A prosiaki trafią albo na rynek polski albo rumuński...Michał - Śro 19 Lis, 2008 A nie mówiłem
Cytat:
Wina według mnie była po obu stronach
tutaj już spadłem z krzesłą
Jakbyś nie ogniował, to nawet byś nie zauważył ze jakieś vlovo stało na poboczu i nie było by sprawy.
Cytat:
Psy
tego też nie lubie. Zrobiła ci policja coś złego ? Ja miałem ostatnio spotkanie z policją i sie okazali mega wyrozumiali i mili. Gong z saxorulezem, też spoko panowie policjanci.
ps. zawsze chciałem tak komuś drzwi zdjąć CHRZANEK - Śro 19 Lis, 2008
Michał napisał/a:
Jakbyś nie ogniował, to nawet byś nie zauważył ze jakieś vlovo stało na poboczu i nie było by sprawy.