z zewnatrz fajne to auto... ale do wnetrza to sie chyba nigdy nie przekonam
znam wielu którzy tak mówili ale do czasu kiedy usiedli za kierownica.
Gotti napisał/a:
ja też witam kolege z leonclubu
czesci gotti! swiat jest mały...
Marcel 08 napisał/a:
co do VTEC'a fajnie fajnie, ale jednak najlepszy VTEC jest był w latach 90 w wersji EE9
K20 to juz inna bajka
zgadzam sie bo wtedy było vteca -a raczej jak sie załancza-czucr26rulez - Wto 15 Kwi, 2008 mw1978, witam i ja,
Marek23, saxorulez, Marcel 08, -- dziekuje Vlodarsky - Śro 16 Kwi, 2008 A ta felga to po lakierze ? czy to jakiś JDM którego k-mart nam jeszcze nie objaśnił ?
A no i oczywiście samochód cudo przepiękne - witam serdecznie.MoRToN - Czw 17 Kwi, 2008 Koła wyglądają na stuningowane tomasony.Anonymous - Czw 17 Kwi, 2008
MoRToN napisał/a:
Koła wyglądają na stuningowane tomasony.
dokłądnie tak jest
Jak je kupiłem to były srebrne a raczej traciły chrom. Swieciły sie jak psu jajka. Stwierdziłem ze nie pasuja to auta i do tych czrnych zderzaków.
Pomalowałem je proszkowo a ten lip zrobiłem sam. Troche sie nameczyłem bo jedno koło zajeło mi ok 3 godzin: wyznaczenie tego paska+zabezpieczenie całej reszty+malowaniesaxorulez - Czw 17 Kwi, 2008 mw1978,
koła bardzo ładne - ale ja myślałem że to poprostu seria w kolorze.
Przyznam że chyba dobrze bo idealnie pasują...
any plans for the future?Anonymous - Pią 18 Kwi, 2008
saxorulez napisał/a:
any plans for the future?
oczywiscie!!!
czekam na dolot. Zastanawiam sie nad wydechem czy go robic w MG czy sciagac z australii
Hondata tez jest w planach.saxorulez - Pią 18 Kwi, 2008
mw1978 napisał/a:
z australii
A kto tam robi wydechy?
mw1978 napisał/a:
Hondata tez jest w planach.
A czy ona już ogarnia tą wersje K20?Anonymous - Pią 18 Kwi, 2008
saxorulez napisał/a:
mw1978 napisał/a:
Hondata tez jest w planach.
A czy ona już ogarnia tą wersje K20?
silnik jest chyba nawet ten sam o ile sie nie myle .... jest na tyle ogarniety,ze mogli bez problemy dac go do nowej generacji, ale jak sie myle to prosze mnie wyprowadzic z błedu = eM M - Pią 18 Kwi, 2008 Hondata juz wypuscila odpowiedni produkt Anonymous - Sob 19 Kwi, 2008 Witam,
Mam na imie Damian i mieszkam w Piasecznie. Nie pamiętam jak się dowiedziałem o stronie ale pamiętam że kiedyś mi się tu podobało Nie wiem dlaczego ale pewnego dnia po dłuższej nieobecności jak tu wszedłem to nie było już użytkownika o tej nazwie na stronie
Jest to Honda Civic EK4 w wersji Type S z 2000 roku, narazie zajmowałem się wyglądem swojej niuni bo mocy mi wystarczało ale jak to mówią - apetyt rośnie w miarę jedzenia
pzdr.Stacho - Sob 19 Kwi, 2008 Zacne auto !
Ogólnie witamy ponownie !Anonymous - Sob 19 Kwi, 2008 Ładna Hania, witam ponownie .... i pamietaj nie znasz dnia ani godziny BaRtO_206GT - Sob 19 Kwi, 2008 siema Olo, jeszcze nigdy Cie nie widzialem na piasecznie..