Michał - Śro 19 Lis, 2008 powinni na 2 tysie. Za niebezpieczną jazde
odezwał sie ze mnie dziadek 80 letnie strick - Czw 20 Lis, 2008 http://wiadomosci.gazeta....gu_policji.htmlNiemy - Czw 20 Lis, 2008 kto tu ostatnio bronił pałkarzy ? gość jechał ponad 200 na 90'tce, wyprzedzanie na podwójnej, stwarzanie zagrożenia na drodze i pewnie jeszcze kilka paragrafów by się znalazło i co? i co qrwa? dostał 500zl mandatu
CH.W.D.Pkubas - Czw 20 Lis, 2008
nie moglem sie powstrzymac wasq - Czw 20 Lis, 2008
hahahahah stwarzanei zagrozenai na drodze z tego co widze powinni sobie sami mandat wypisac bo stawrzaja wiecej zagrozenia niz ferarka
druga sprawa z nakreconych filmow przez videoradar to ferarka nie jest rekordzista
trzecia sprawa gosc z ferarki jako ze to niemiec powinien miec mandat 500 ale nie zeta a ojro bo 500 zeta to on przepala w benie na 100 km strick - Czw 20 Lis, 2008
wasq napisał/a:
jako ze to niemiec
Hamerykanin, a auto jest z niemiec wasq - Czw 20 Lis, 2008
strick napisał/a:
wasq napisał/a:
jako ze to niemiec
Hamerykanin, a auto jest z niemiec
hmm to 500 $ rasta - Czw 20 Lis, 2008
Michał napisał/a:
tutaj już spadłem z krzesłą
A spodaj obyś se dupsko dobrze obił, a najlepije kość ogonową
Kolo nie miał nawet ważnego przeglądu, a fura nie stała na poboczu tylko na środku pasa. Jeśli nie miał przeglądu to nie powinien się znaleźć na tej drodze...
Michał napisał/a:
tego też nie lubie. Zrobiła ci policja coś złego ? Ja miałem ostatnio spotkanie z policją i sie okazali mega wyrozumiali i mili. Gong z saxorulezem, też spoko panowie policjanci.
Tak nawet nie chcieli mnie wysłuchać - jeb.ane psy
CHRZANEK napisał/a:
No mandat wypisali na 300pln ...
Oooo właśnie wasq - Czw 20 Lis, 2008
rasta napisał/a:
Michał napisał/a:
tutaj już spadłem z krzesłą
A spodaj obyś se dupsko dobrze obił, a najlepije kość ogonową
Kolo nie miał nawet ważnego przeglądu, a fura nie stała na poboczu tylko na środku pasa. Jeśli nie miał przeglądu to nie powinien się znaleźć na tej drodze...
Michał napisał/a:
tego też nie lubie. Zrobiła ci policja coś złego ? Ja miałem ostatnio spotkanie z policją i sie okazali mega wyrozumiali i mili. Gong z saxorulezem, też spoko panowie policjanci.
Tak nawet nie chcieli mnie wysłuchać - jeb.ane psy
hmm to juz walek jak gosc nie mail przegladau a byl autem na srodku drogitrzeba bylo zarzadac wezwanai dochodzeniowki wypadkowejNiemy - Czw 20 Lis, 2008 przykra sprawa...
ale przede wszystkim nie trzebabylo przyjmowac mandatu, w sadzie bys wszystko opisal i bardzo prawdopodobne, ze sprawa potoczylaby sie inaczejMisiek_lbn - Czw 20 Lis, 2008 yhy
Panie sędzio, ruszam, pełna dzida, opór, trakcji brak, a tu wolwo stoi przedemną, no przecież że jego wina
CHRZANEK - Czw 20 Lis, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
Panie sędzio, ruszam, pełna dzida, opór, trakcji brak, a tu wolwo stoi przedemną, no przecież że jego wina
Misiek : to ci sie udało
Ale sie uhahahałem KonradMK - Pią 21 Lis, 2008 LOL dobrerasta - Pią 21 Lis, 2008 Buehehe
Spoko, źle na tym nie wyjdę właśnie Carbonową maseczkę zamawiam mi - Pią 21 Lis, 2008 hmmm - carbon, świetny plan! Będzie się fajnie łamała jak za 2 czy 3 tygodnie (miesiąc?) znów czegoś nie zauważysz... Zapodaj fotki!