To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Michał - Śro 19 Lis, 2008

powinni na 2 tysie. Za niebezpieczną jazde
odezwał sie ze mnie dziadek 80 letnie :rotfl:

strick - Czw 20 Lis, 2008

http://wiadomosci.gazeta....gu_policji.html
Niemy - Czw 20 Lis, 2008

kto tu ostatnio bronił pałkarzy ? gość jechał ponad 200 na 90'tce, wyprzedzanie na podwójnej, stwarzanie zagrożenia na drodze i pewnie jeszcze kilka paragrafów by się znalazło i co? i co qrwa? dostał 500zl mandatu :/

CH.W.D.P

kubas - Czw 20 Lis, 2008

nie moglem sie powstrzymac ;D

wasq - Czw 20 Lis, 2008

strick napisał/a:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5970551,Zobacz_mrozacy_krew_w_zylach_film_z_poscigu_policji.html

hahahahah stwarzanei zagrozenai na drodze z tego co widze powinni sobie sami mandat wypisac bo stawrzaja wiecej zagrozenia niz ferarka

druga sprawa z nakreconych filmow przez videoradar to ferarka nie jest rekordzista

trzecia sprawa gosc z ferarki jako ze to niemiec powinien miec mandat 500 ale nie zeta a ojro bo 500 zeta to on przepala w benie na 100 km :P :P

strick - Czw 20 Lis, 2008

wasq napisał/a:
jako ze to niemiec

Hamerykanin, a auto jest z niemiec :P

wasq - Czw 20 Lis, 2008

strick napisał/a:
wasq napisał/a:
jako ze to niemiec

Hamerykanin, a auto jest z niemiec :P

hmm to 500 $ :D

rasta - Czw 20 Lis, 2008

Michał napisał/a:
tutaj już spadłem z krzesłą

A spodaj obyś se dupsko dobrze obił, a najlepije kość ogonową :rotfl:

Kolo nie miał nawet ważnego przeglądu, a fura nie stała na poboczu tylko na środku pasa. Jeśli nie miał przeglądu to nie powinien się znaleźć na tej drodze...

Michał napisał/a:
tego też nie lubie. Zrobiła ci policja coś złego ? Ja miałem ostatnio spotkanie z policją i sie okazali mega wyrozumiali i mili. Gong z saxorulezem, też spoko panowie policjanci.

Tak nawet nie chcieli mnie wysłuchać - jeb.ane psy :/

CHRZANEK napisał/a:
No mandat wypisali na 300pln ...

Oooo właśnie ;D

wasq - Czw 20 Lis, 2008

rasta napisał/a:
Michał napisał/a:
tutaj już spadłem z krzesłą

A spodaj obyś se dupsko dobrze obił, a najlepije kość ogonową :rotfl:

Kolo nie miał nawet ważnego przeglądu, a fura nie stała na poboczu tylko na środku pasa. Jeśli nie miał przeglądu to nie powinien się znaleźć na tej drodze...

Michał napisał/a:
tego też nie lubie. Zrobiła ci policja coś złego ? Ja miałem ostatnio spotkanie z policją i sie okazali mega wyrozumiali i mili. Gong z saxorulezem, też spoko panowie policjanci.

Tak nawet nie chcieli mnie wysłuchać - jeb.ane psy :/

hmm to juz walek jak gosc nie mail przegladau a byl autem na srodku drogitrzeba bylo zarzadac wezwanai dochodzeniowki wypadkowej

Niemy - Czw 20 Lis, 2008

przykra sprawa...

ale przede wszystkim nie trzebabylo przyjmowac mandatu, w sadzie bys wszystko opisal i bardzo prawdopodobne, ze sprawa potoczylaby sie inaczej

Misiek_lbn - Czw 20 Lis, 2008

yhy ;D

Panie sędzio, ruszam, pełna dzida, opór, trakcji brak, a tu wolwo stoi przedemną, no przecież że jego wina :D

;)

CHRZANEK - Czw 20 Lis, 2008

Misiek_lbn napisał/a:
Panie sędzio, ruszam, pełna dzida, opór, trakcji brak, a tu wolwo stoi przedemną, no przecież że jego wina :D

Misiek : to ci sie udało :D :D :D
Ale sie uhahahałem :D

KonradMK - Pią 21 Lis, 2008

LOL dobre
rasta - Pią 21 Lis, 2008

Buehehe

Spoko, źle na tym nie wyjdę właśnie Carbonową maseczkę zamawiam :P

mi - Pią 21 Lis, 2008

hmmm - carbon, świetny plan! Będzie się fajnie łamała jak za 2 czy 3 tygodnie (miesiąc?) znów czegoś nie zauważysz... Zapodaj fotki!