Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kosmita - Nie 12 Paź, 2014 Tak, że do 3 tys. obr nic się nie działo, potem przez chwile wchodziło doładowanie i potem jechał dalej jak N/A. Ciężko, to opisać, ale generalnie, moment wow, a potem , długi wtf, gdzie jest moc Miniac - Pon 13 Paź, 2014 i tak dokladnie wygladal jego wykres na stronie Tomsona.
W tym z JDL bylo blizej do w 3.5l NAmichool_vt - Wto 14 Paź, 2014 joł, RAV4 'z pewnego źródła' okazała sie kupowata..
miał ktoś jakieś miłe kontakty z volvo s60? model 2000-2010 r, pojeździłem i mnie sie podobie w wersji D5 Anonymous - Wto 14 Paź, 2014 Jezdziłem takim przez 2 tyg,wersja 185 KM w automacie.Niby fajne auto ale czym dłużej jezdziłem tym mniej mi sie podobało,takie jakieś nijakie jest,ale jesli ci to nie przeszkadza to moze byc dobry wybór-napedza sie całkiem spoko,skrzynia chodzi dość szybko,dobrze wykonane,podoba mi sie w srodku-jest tak po szwedzku,prosto i funkcjonalnie.Włascicielka narzekała tylko na koszty serwisu/częścipcs - Wto 14 Paź, 2014 glowny problem to znalezc niezaciurany egzemplarz i serwis volvo - nie aso w okolicy.
warto poszukac wersje 125KM z ostatnich wypustow bo jest dokladnie taka sama jak 185km i obie sie chipuja na 225km chyba.GeKo - Wto 14 Paź, 2014
Miniac napisał/a:
jak długo kiedy właśnie całkiem sprawnie? Jedynie przełożenie główne ma bezsensownie długie. Co ciekawe redukuje szybciej niż zmienia na wyższe.
Potwierdzam, jak na automat fajnie pracuje tylko to przełożenie, w manualu jest zdecydowanie lepiej zestopniowana skrzynia.
Na RWD się nie znam, ale w zakręcie to się fajnjej prowadziło niż clio na gwincie i negatywie. Po przesiadce do clio miałem wrażenie że jade wozem drabiniastym.
Mocowo padaka jednak. Krótko mówiąc wygląda szybciej niż jezdzi, takze takie turbo pewnie juz jest OK. PiTT - Pią 17 Paź, 2014 z pozdrowieniami od MarkaRS
przy 160 pali 9
arssss - Pią 17 Paź, 2014 W końcu odebrał?michool_vt - Pią 17 Paź, 2014 ale diesel czy benzyna?PiTT - Pią 17 Paź, 2014 tak, z tego co mi napisal jest mega zadowolony z prowadzenia i calosci
przyznam ze w takim setupie wyglada miodzioPiTT - Pią 17 Paź, 2014
michool_vt napisał/a:
ale diesel czy benzyna?
no jak 9 to bena
dobra decyzja bo pewnie diesel by mu 7 palil przy tej predkosci Kamill - Pią 17 Paź, 2014
PiTT napisał/a:
tak, z tego co mi napisal jest mega zadowolony z prowadzenia i calosci
A co miał powiedzieć PiTT - Pią 17 Paź, 2014
Kamill napisał/a:
PiTT napisał/a:
tak, z tego co mi napisal jest mega zadowolony z prowadzenia i calosci
A co miał powiedzieć
ze jest chujowe i pozbedzie sie w najblizszym czasie bob.dsk - Pią 17 Paź, 2014
Miałem taką brać tylko w gnoju PiTT - Pią 17 Paź, 2014 ja w benie chcialem, ale terminy min pol roku mnie zniechecily
zreszta mamy polowe pazdziernika a Marek pisal w styczniu o zamowieniu
w sumie to bym zamienil paska na takiego rs'a