Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kosmita - Pią 17 Paź, 2014 Nie wolałbyś bmw 328i ? PiTT - Pią 17 Paź, 2014 nie doroslem jeszcze do tak powaznej decyzji
no i skill nie tenKamill - Pią 17 Paź, 2014
PiTT napisał/a:
no i skill nie ten
Nie ma asystenta parkowania? Powinno być w opcji Kenet - Pią 17 Paź, 2014 Octavia jak octavia...Kamill - Pią 17 Paź, 2014
już nie mogę czytać o tym spalaniu - to nie jest uwaga do Ciebie Pitt. Jak przy 160 chwilowe spalanie - to może wyjść i 7.
przy średniej 160 spalanie ma 9 litrów? na jakim dystansie
Jak samochód ma sie odpychać, to musi palić. no chyba, że ktoś z HH kupi teslę. Jak chciałem tanio jeździć, to miałem 2 smarty.
zrobiłem w ostatnim miesiącu 6 tys. km po słonecznej Italii, też kombi, też ponad 200 koni i chwilowe spalanie wychodziło rewelacyjne, nawet przy prędkościach 2+, ale średnia prędkość i spalanie pokazują ile samochód pali.
Myślałem nad kupnem octavii kombi - ale nie zdecydowałem się, bo tak.dzik - Sob 18 Paź, 2014
PieQt napisał/a:
już nie mogę czytać o tym spalaniu - to nie jest uwaga do Ciebie Pitt. Jak przy 160 chwilowe spalanie - to może wyjść i 7.
przy średniej 160 spalanie ma 9 litrów? na jakim dystansie
Jak samochód ma sie odpychać, to musi palić.
A uważasz że 9 przy 160 nie jest realne? Ja w swoim sprawdzałem na dystansie ponad 100km i przy 160 na tempomacie mam średnie z odcinka 8,5.
Co do spalanie diesla na autostradzie, czyli 7 listrów przy 200 to warto poczytać to:
http://www.racingforum.pl...9entry1130609PiTT - Sob 18 Paź, 2014 luzik
po prostu Marek nie moze tu chwilowo pisac, wiec wrzucilem to co mi napisal w temacie spalania
9l jak najbardziej realne
u mnie jak lecialem po autostradzie przez 100km z predkoscia 160-170 km/h i wyzerowalem srednie spalanie to pojawilo sie 8 z kawalkiemPieQt - Sob 18 Paź, 2014 Dla mnie samochod pali tyle, ile mu sie wleje. Zreszta jak kazdemu i to jest sprawiedliwe
Po prostu nie kumam kupowania fury do zapierdzielania i siedzenia z kalkulatoremKamill - Sob 18 Paź, 2014
PieQt napisał/a:
Dla mnie samochod pali tyle, ile mu sie wleje. Zreszta jak kazdemu i to jest sprawiedliwe
Po prostu nie kumam kupowania fury do zapierdzielania i siedzenia z kalkulatorem
A ktora to ta fura do zapierdzielania. Passat czy octavia PiTT - Sob 18 Paź, 2014 no raczej octa
nie ma co sie smiac, lekki soft i w rsie 300 kuca peka
mysle ze nie czesto inne rodzinne auto na swiatlach moze jej podolacKamill - Sob 18 Paź, 2014 Ale to auto z przeznaczeniem do jazdy na codzień, więc każdy liczy spalanie. Jak by to był prosiak do bujaki w słoneczne dni, albo inne "drugie" auto to myśle że nikt by nie liczył paliwa.PiTT - Sob 18 Paź, 2014
Kamill napisał/a:
Ale to auto z przeznaczeniem do jazdy na codzień, więc każdy liczy spalanie. Jak by to był prosiak do bujaki w słoneczne dni, albo inne "drugie" auto to myśle że nikt by nie liczył paliwa.
no nie do konca
jesli zalozeniem byloby spalanie to by wzial octe w bieda wersji i dieslu
model rs chociazby za swoja duzo wyzsza cene oferuje jednak wiecej niz zwykle kombiKamill - Sob 18 Paź, 2014
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
Ale to auto z przeznaczeniem do jazdy na codzień, więc każdy liczy spalanie. Jak by to był prosiak do bujaki w słoneczne dni, albo inne "drugie" auto to myśle że nikt by nie liczył paliwa.
no nie do konca
jesli zalozeniem byloby spalanie to by wzial octe w bieda wersji i dieslu
A jeśli założeniem było by zapierdzielanie to by wziął M3 PiTT - Sob 18 Paź, 2014 racja