To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

kosmita - Pią 17 Paź, 2014

Nie wolałbyś bmw 328i ? :>
PiTT - Pią 17 Paź, 2014

nie doroslem jeszcze do tak powaznej decyzji
no i skill nie ten

Kamill - Pią 17 Paź, 2014

PiTT napisał/a:

no i skill nie ten

Nie ma asystenta parkowania? Powinno być w opcji :*

Kenet - Pią 17 Paź, 2014

Octavia jak octavia...
Kamill - Pią 17 Paź, 2014

Kenet napisał/a:
Octavia jak octavia...

Octavia jak RS ;D

PieQt - Sob 18 Paź, 2014

PiTT napisał/a:
z pozdrowieniami od MarkaRS ;)
przy 160 pali 9 :]

Obrazek

już nie mogę czytać o tym spalaniu - to nie jest uwaga do Ciebie Pitt. Jak przy 160 chwilowe spalanie - to może wyjść i 7.

przy średniej 160 spalanie ma 9 litrów? na jakim dystansie

Jak samochód ma sie odpychać, to musi palić. no chyba, że ktoś z HH kupi teslę. Jak chciałem tanio jeździć, to miałem 2 smarty.

zrobiłem w ostatnim miesiącu 6 tys. km po słonecznej Italii, też kombi, też ponad 200 koni i chwilowe spalanie wychodziło rewelacyjne, nawet przy prędkościach 2+, ale średnia prędkość i spalanie pokazują ile samochód pali.

Myślałem nad kupnem octavii kombi - ale nie zdecydowałem się, bo tak.

dzik - Sob 18 Paź, 2014

PieQt napisał/a:

już nie mogę czytać o tym spalaniu - to nie jest uwaga do Ciebie Pitt. Jak przy 160 chwilowe spalanie - to może wyjść i 7.

przy średniej 160 spalanie ma 9 litrów? na jakim dystansie

Jak samochód ma sie odpychać, to musi palić.

A uważasz że 9 przy 160 nie jest realne? Ja w swoim sprawdzałem na dystansie ponad 100km i przy 160 na tempomacie mam średnie z odcinka 8,5.

Co do spalanie diesla na autostradzie, czyli 7 listrów przy 200 to warto poczytać to:
http://www.racingforum.pl...9&#entry1130609

PiTT - Sob 18 Paź, 2014

luzik ;)
po prostu Marek nie moze tu chwilowo pisac, wiec wrzucilem to co mi napisal w temacie spalania
9l jak najbardziej realne
u mnie jak lecialem po autostradzie przez 100km z predkoscia 160-170 km/h i wyzerowalem srednie spalanie to pojawilo sie 8 z kawalkiem

PieQt - Sob 18 Paź, 2014

Dla mnie samochod pali tyle, ile mu sie wleje. Zreszta jak kazdemu i to jest sprawiedliwe ;D

Po prostu nie kumam kupowania fury do zapierdzielania i siedzenia z kalkulatorem

Kamill - Sob 18 Paź, 2014

PieQt napisał/a:
Dla mnie samochod pali tyle, ile mu sie wleje. Zreszta jak kazdemu i to jest sprawiedliwe ;D

Po prostu nie kumam kupowania fury do zapierdzielania i siedzenia z kalkulatorem

A ktora to ta fura do zapierdzielania. Passat czy octavia xD

PiTT - Sob 18 Paź, 2014

no raczej octa :)
nie ma co sie smiac, lekki soft i w rsie 300 kuca peka
mysle ze nie czesto inne rodzinne auto na swiatlach moze jej podolac

Ale to auto z przeznaczeniem do jazdy na codzień, więc każdy liczy spalanie. Jak by to był prosiak do bujaki w słoneczne dni, albo inne "drugie" auto to myśle że nikt by nie liczył paliwa.
PiTT - Sob 18 Paź, 2014

Kamill napisał/a:
Ale to auto z przeznaczeniem do jazdy na codzień, więc każdy liczy spalanie. Jak by to był prosiak do bujaki w słoneczne dni, albo inne "drugie" auto to myśle że nikt by nie liczył paliwa.

no nie do konca
jesli zalozeniem byloby spalanie to by wzial octe w bieda wersji i dieslu :)
model rs chociazby za swoja duzo wyzsza cene oferuje jednak wiecej niz zwykle kombi

PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:

no nie do konca
jesli zalozeniem byloby spalanie to by wzial octe w bieda wersji i dieslu :)

A jeśli założeniem było by zapierdzielanie to by wziął M3 :)

PiTT - Sob 18 Paź, 2014

racja