OLO ogarnij jakis awantar, bo jakis taki pusty jestes michool_vt - Sob 26 Kwi, 2008 siemka
chyba juz gdzies widzialem to auto hihifydi - Sob 26 Kwi, 2008 ale w Krk nasr.ło tych saxofonów... i bardzo dobrze witamLoko - Sob 26 Kwi, 2008 Witam również mam nadzieje ze sie tutaj zaaklimatyzujesz na dłużej.
Dejwid to mój znajomy jeszcze z czasów liceum, więc proszę o mile przyjęcie , a saxofon też niektórym znany bo to byłe auto warwiego.
Marcel 08 napisał/a:
o masz szczesci, bo wlasnie patrzylem kiedy sie zalogowales i nie przyło dzien dobry
Dziś przyszła aktywacja i od razu jest dzień dobry Jakarti - Sob 26 Kwi, 2008
Loko napisał/a:
Dejwid to mój znajomy jeszcze z czasów liceum
no to masz pozamiatane.. nikt tu Loko nie lubi.. wozi sie tym swoim saxo.. jak Pudzian Lambo.. i jeszcze Cie zarekomendowal..
dobra, zartowalem
oczywiscie kochamy sie wszyscy i zapraszamy do Rodziny. a ze u nas jak w rodzinie Soprano to strzez sie i prowadz rozsadnie (zycie i auto! )Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008 Wow widzę że wszyscy pilnie obserwują co się dzieje na forum. Fajnie wiedzieć że można liczyć na waszą pomoc i to szybką jak nietrudno zauważyć He he Jeszcze raz dzięki za przyjecie kilka zdjęć autka:
a i pozdrowienia dla byłego właściciela pozdro KrzysiekKonradMK - Sob 26 Kwi, 2008 ładne toto, im więcej saxofonów oglądam tym bardziej mi się podobają. niebieski rządzi.Anonymous - Nie 27 Kwi, 2008
Marcel 08 napisał/a:
OLO ogarnij jakis awantar, bo jakis taki pusty jestes
Done Anonymous - Czw 08 Maj, 2008 Cześć Fanatykom małych przecinaków:)
poruszam sie wdzięczną serią saxo VTR
auto wyglada tak:
a ze niezniszczalny nie jest przyda mi sie Wasza pomoc
pozdrawiam!OSKAR - Czw 08 Maj, 2008 czesc wszystkim nowym.piszcie ze zrozumieniem.pozdrowki Vlodarsky - Pią 09 Maj, 2008 ładna sztuka to saxo - witamOSKAR - Pią 09 Maj, 2008 VTR-y żądzą Anonymous - Pią 09 Maj, 2008 dzięki Chłopaki:)
trzeba jeszcze popracowac nad osiągami:)Anonymous - Pią 09 Maj, 2008 Witam wszystkich na co dzień śmigam clio I 1.2 które nie jednego golfa 2 upokorzyło
A od święta Zx 16v Michał - Pią 09 Maj, 2008 czemu w od swieta ??
generalnie trzeba było napisać ze smigasz zxem 16 a w odswieta clio ... a tak ... musimy cie zwolnić
zart
pozdro qwasu,