no mi sie GT tez wlasnie bardzo podoba, a szczegolnie w tym nie-metallikowym niebieskim kolorze, dokladnie na jakim startowali Colin i Sainz. Malo ich jest.
Ale pewnie w CH troche jeździ
SPrzedasz pedzia i williego i za 5000CHF kupisz siubaru
Co ja gadam pewnie duzo taniej k-mart - Wto 07 Sie, 2007 No wystawili za 5000.- Fr., moze cos opuszcza :566:
Mam nadzieje ze moze ktos kupi clio CHRZANEK - Wto 07 Sie, 2007 Jest tu taki jeden "zielony" który non stop siedzi w ogloszeniach, jara sie williamsami, ciągle o cos pyta, ale nie wiem czy jest poważnie zainteresowany, czy tylko sieje zament...
Williams to jest klasyk. Kupując go kupujesz kawalek historii motoryzacji i stajesz sie spadkobierca technicznej doskonalosci.
Taki samochód nalezycie pielęgnowany bedzie wkrótce drożal...
Ja już kupuje od Ciebie jeden samochodzik, ale gdyby tak nie bylo przygarnąlbym "williego" ...Gotti - Wto 07 Sie, 2007
k-mart napisał/a:
Mam nadzieje ze moze ktos kupi clio
które i za ile? bo mnie dawno nie było...Misiek_lbn - Wto 07 Sie, 2007 w sumie to chyba 2 williamsy sprzedaje :551:
co tu nikt nic nie pisze M - Śro 08 Sie, 2007 To polo od nas z Rembertowa. Gosciu zawsze nim spokojnie jezdzil jak go widzialem. Sprawiał wrażenie showcara, stan optyczny igła - widać ze doinwestowany. Sprzedaje sie dość długo moze dlatego ze wyjątkowy.Misiek_lbn - Śro 08 Sie, 2007 i może dlatego że cena nieco wysoka CHRZANEK - Śro 08 Sie, 2007 Polo konkretne, nadaje sie.
Ale - ta klatka to troche nie pasuje do 5door.
Poza tym veryhotCHRZANEK - Śro 08 Sie, 2007 106 rallye:
willimias co mu sie stało w pupe - lubi w pupe, bo az sie prosi zeby mu przy :547:Maciek - Śro 08 Sie, 2007 Do kolesia od czarnej s16 pisałem ale nie che mi fotek wysłać ani naposać jakiś konkretów tylko zaprasza do siebie na oględziny. Coś mu wisi pod zderzakiem.
Rallye ma chyba jakiś "lewy" prawy fotel bo z tego co wiem to tam był tylko jeden rodzaj tapicerki. Tam powinien być taki fotel jak w tym 1.4 -> http://moto.allegro.pl/it...allye_97r_.html