To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

arssss - Nie 19 Paź, 2014

passat na dupowóz octa rs do upalania ? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
PiTT - Nie 19 Paź, 2014

:rotfl:
PieQt - Nie 19 Paź, 2014

Chodzilo mi o posty dotyczace predkosci podroznych, na jakie ma byc gotowa octavia rs
kamil - Pon 20 Paź, 2014

dzisiaj widziałem na ulicy najnowsze M3, pewnie zapieprza jak szalone, ale kompletnie nie towarzyszą temu samochodzikowi żadne emocje dźwiękowe jak to było u poprzedników...taki śliczny nowoczesny samochodzik.
Walle - Pon 20 Paź, 2014

kamil napisał/a:
dzisiaj widziałem na ulicy najnowsze M3, pewnie zapieprza jak szalone, ale kompletnie nie towarzyszą temu samochodzikowi żadne emocje dźwiękowe jak to było u poprzedników...taki śliczny nowoczesny samochodzik.

Nowe auta BMW nie mówią do mnie nic. Nie towarzyszą im żadne emocje. Są poprawne, świetnie się prowadzą, wszystko jest git. Ale - zdaniem, biedaka, którego nie stać na nowe BMW z salonu - straciły coś nieopisanego. Paradoksalnie to coś mają stare modele, które są w moim zasięgu...... :rotfl:

No może poza 507, M1 i jeszcze kilkoma modelami......

bob.dsk - Pon 20 Paź, 2014

kamil napisał/a:

Emczy skończyło się na E92.

Kamill - Pon 20 Paź, 2014

bob.dsk napisał/a:
kamil napisał/a:

Emczy skończyło się na E92.

Na 328 się skończyło.

kamil - Pon 20 Paź, 2014

Nowe M3 to pięknie, finezyjnie, z lekkością poruszające się auto. Brak jednak tego pierwiastka męskości - brutalności . Nowe M3 jest jak piękny wysportowany chłopczyk z sieciowej siłowni palący slimy w DeLite. E46 to facet, który ma jajca, a barki robi nosząc bale. :rotfl:
kosmita - Pon 20 Paź, 2014

kamil napisał/a:
Nowe M3 jest jak piękny wysportowany chłopczyk z sieciowej siłowni palący slimy w DeLite. E46 to facet, który ma jajca, a barki robi nosząc bale.

Problem tylko w tym, że chłopczyk robi to samo co ten facet albo nawet więcej

kamil - Pon 20 Paź, 2014

To nie jest problem
pewnie tak, ale wrażenie pozostaje bez zmian.

roj - Pon 20 Paź, 2014

Porównanie było by w stylu Clarksona gdyby nie było takie gejowskie :]
Gotti - Pon 20 Paź, 2014

PiTT napisał/a:
z pozdrowieniami od MarkaRS ;)
przy 160 pali 9 :]

Obrazek

Ładne, dołożyłem cegiełkę do zakupu ;D :)

Marek23 - Pon 20 Paź, 2014

Pieqt, nie musisz rozumieć, każdy ma inną filozofię. Podejrzewam,że jeżdżę trochę więcej i szybciej niż Ty, więc mam swoje logikę i tyle.

Gotti, dziękuję :*

PS. Pali 9l przy 150km/h i to jest bardzo ok wartość jak na osiągi tego auta.

Konrad - Pon 20 Paź, 2014

Kiedy program i wydech? ;D
Marek23 - Pon 20 Paź, 2014

po zimie. ale juz teraz patrzac na testy to robi 100 jak megane rs.