ale witamAnonymous - Sob 10 Maj, 2008 Zx jest wypruty do gołej blachy przez co jest nie praktyczny na co dzień no i jeszcze to spalanie Vlodarsky - Sob 10 Maj, 2008 qwas Ty jesteś ten co ze mną na gg gaworzy od czasu do czasu nie ?
Witam Cię fajny pomysł z pustym ZXem !!Stacho - Sob 10 Maj, 2008 Heloł qwas,Anonymous - Sob 10 Maj, 2008
Vlodarsky napisał/a:
qwas Ty jesteś ten co ze mną na gg gaworzy od czasu do czasu nie ?
Tak to ja i napaliłem sie z lekka na twojego AX tylko ze kasy nie mam
Takie małe OT - czemu nie moge wejść do działu Pimp my ride, Na torze i na ulicy.. Wyswietla mi ze nie mam uprawnień Bart - Sob 10 Maj, 2008 podejrzewam, że nie masz po prostu uprawnień Vlodarsky - Sob 10 Maj, 2008 qwas cierpliwości i mądrości życzę na tym forum
hothatch.org to mocno zgrana grupa i potrzeba trochę czasu, żeby do niej należeć - powodzenia i miłego korzystania z wiedzy innych fydi - Sob 10 Maj, 2008 witam qwas i zed. Cytryny rulez Anonymous - Nie 11 Maj, 2008 Anonymous - Nie 11 Maj, 2008 qwas cze i pokaz fotki ZX'a bo clio nie chcemy
czy to motor to nie motor to harley, a czyj to harley zed'a czesc zed kubas - Nie 11 Maj, 2008 marcel nie oszukuj koncowka byla inna... who is zed ? zed is dead Anonymous - Nie 11 Maj, 2008
kubas napisał/a:
marcel nie oszukuj koncowka byla inna... who is zed ? zed is dead
kurde no nie chcialem go usmiercac na dzien dobry Stacho - Nie 11 Maj, 2008 Zero powagi z waszej strony zero ! michool_vt - Nie 11 Maj, 2008
Marcel 08 napisał/a:
czy to motor to nie motor to harley, a czyj to harley zed'a czesc zed
zed był kozak ale ostatecznie czarnuchy zrobiły mu z dupy jesien średniowiecza
witam nowych Anonymous - Nie 11 Maj, 2008
kubas napisał/a:
marcel nie oszukuj koncowka byla inna... who is zed ? zed is dead