Tak btw zgadnijcie ile kosztuje miesięczna emisja utworu w RMF FM? Oczywi¶cie jeżeli nie jest to artysta top 10 o którego same stacje zabiegaj±
5mln zł za miesi±czn± emisje(4 razy dziennie)
o KURWA LOL
w sensie, że to totalny bull shitAnonymous - Czw 28 Lut, 2013
Czesio napisał/a:
PiTT napisał/a:
taki chłamek, ale po kilku razach wpada w ucho... do usłyszenia na esce i rmf maxx
poprzednia strona ziomu¶ , było,
jak się nauczysz okienka wstawiać to będzie łatwiej znaleĽć Anonymous - Czw 28 Lut, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Czesio napisał/a:
PiTT napisał/a:
taki chłamek, ale po kilku razach wpada w ucho... do usłyszenia na esce i rmf maxx
jak się nauczysz okienka wstawiać to będzie łatwiej znaleĽć
to nie jest usprawiedliwienieAnonymous - Czw 28 Lut, 2013
Czesio napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Czesio napisał/a:
PiTT napisał/a:
jak się nauczysz okienka wstawiać to będzie łatwiej znaleĽć
to nie jest usprawiedliwienie
Kajam się Rasputin - Czw 28 Lut, 2013
Bart napisał/a:
ta, 100 milionów
Tak samo zareagowałem,dopiero jak przeczytałem meila to uwierzyłem pP - Czw 28 Lut, 2013 od kogo ten mail ?
tak się składa, że pracuje u Ľródła i nieco wiem o tym i o tamtym PiTT - Czw 28 Lut, 2013
pP napisał/a:
od kogo ten mail ?
tak się składa, że pracuje u Ľródła i nieco wiem o tym i o tamtym
od Twojego szefa pP - Czw 28 Lut, 2013 no w sumie racja. przecież jako¶ trzeba na premie zebrać pracownikom Jakarti - Czw 28 Lut, 2013 to by wychodzilo jakies 42 000 zł za jedn± emisję.
za 42k mozna zasrac jedno radio kampania o natezeniu co najmniej ŻANET KALETA
Raspu,
kto tam Ci tak naopowiadał? z ciekawosci pytam Rasputin - Czw 28 Lut, 2013 Z ciekawo¶ci to menagerka mało znanej wokalistki Malwiny Kusior. Obie panie znam i tez mnie troche to roz¶mieszyło. Podobno wyliczyli jej to na podstawie czasu reklamowego. Może i o więcej emisji dziennie chodziło. No nie wiem,meila widziałem ale osobi¶cie podejrzewam,że po prostu kto¶ chciał dać do zrozumienia,że tej pani w RMF'ie puszczać nie będ± i paln±ł tak± kwotę. I to by było na tyle.
O więcej mnie nie pytajcie,bo więcej nic nie wiem a to usłyszałem po prostu jako ciekawostkę M - Czw 28 Lut, 2013 Może to po prostu pomyłka?
Kto¶ powiedział "wjadę Ci w melony" a wyszło 5 miliony?Bonczek - Sob 02 Mar, 2013 Dobra sobotnia dawka