Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Pon 20 Paź, 2014 Gratulacje!Da sie juz do tego program bez utraty gwary?ile po nim bedzie?PiTT - Pon 20 Paź, 2014 compsporty robia ponad 300 z serii
tyle ze prawie kazda seria ma konkretnego gifta
nie wiem nadal jak z gwarancja, raz pisza ze ogarniaja juz temat i nie trzeba rozbierac kompa a innym razem ze nieraz trzebaMarek23 - Pon 20 Paź, 2014 Rabi ja na pczatku listopada musze wpasc do Wrocka,to moze jakas szama z Pittem.
Box daje 290-295 koni i grubo ponad 400nm i nie tracisz gwarancji. Program bez otwirania kompa 310 koni i 470 nm. Ja w sumie nie mam cisnienia,bo w tym aucie jak sie spiesze to chyba jednak zaszybko jade. Tyl odkleja przy duzych predkosciach jak sie limit opony zbliza wiec to akurat fajne jest.PieQt - Pon 20 Paź, 2014
Marek23 napisał/a:
Pieqt, nie musisz rozumieć, każdy ma inną filozofię. Podejrzewam,że jeżdżę trochę więcej i szybciej niż Ty, więc mam swoje logikę i tyle.
Tego nie wiesz
Fajnie, ze stac Ciebie na nowy samochod z salonu - nie wszystkich na to stac. A logike dot. spalania mozesz miec jaka tylko chcesz. Ja nie musze jej rozumiec.Rasputin - Pon 20 Paź, 2014 Dawaj jakieś foty nowego nabytku. Porównując do Clio to jak sie taka Octa odpycha?Marek23 - Pon 20 Paź, 2014
PieQt napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Pieqt, nie musisz rozumieć, każdy ma inną filozofię. Podejrzewam,że jeżdżę trochę więcej i szybciej niż Ty, więc mam swoje logikę i tyle.
Tego nie wiesz
Fajnie, ze stac Ciebie na nowy samochod z salonu - nie wszystkich na to stac. A logike dot. spalania mozesz miec jaka tylko chcesz. Ja nie musze jej rozumiec.
Stać,nie stać, w świetle leasingu na 3 lata raczej szału to nie robi,więc podaruj sobie docinki jakby Ci żał było.
Co do pierwszej kwestii nie rozśmieszaj mnie.
Rabarbar, jedzie podobnie jak golf V gti po programie na 250 koni. Takowy z type R fn2 robił masakryczny wiatrak. Na pewno jest to nadal octavia. Ale ja też motoryzacyjnie nie jestem rozpieszczony i jaram się jak dziecko. Przez ostatnie 2,5 roku jeździłem octavią tdi 110 koni w pełnym pluszaku w środku,więc dla mnie to duży skok. Jak te auto będą miały 2-3 lata w używkach, to będą zajeboste okazje,żeby mieć ok auto.
Wiadomo,że na codzień wolałbym jeździć deltą integrale, evo 9 czy chociaż rs4. Ale taka octa dla mnie fajniejsza niz normalne A4 czy jakiś inny sprzęt premium. Poza tym zakup przy grubym rabacie wychodzi ok, koszty utrzymania i przeglądów też. Ogólnie jak ktoś szuka fajnego kombika, to nawet używana Octavia 2 w rs też robi robotę.PieQt - Pon 20 Paź, 2014 Na snowbordzie na pewno
Nie wszystko co ludzie do Ciebie mowia/pisza to przytyk - warto o tym pamietacBonczek - Pon 20 Paź, 2014
Marek23 napisał/a:
Rabarbar, jedzie podobnie jak golf V gti po programie na 250 koni. Takowy z type R fn2 robił masakryczny wiatrak.
Lepiej powiedz ile wtedy palił na pewno tak nie było!Mirek - Pon 20 Paź, 2014
PieQt napisał/a:
Na snowbordzie na pewno
Nie wszystko co ludzie do Ciebie mowia/pisza to przytyk - warto o tym pamietac
No i teraz marek Ci jebnie albo przejedzie. Doigrałeś się...Anonymous - Pon 20 Paź, 2014 Marek23, Dzwon jak bedziesz,cos sie wszamie,obluka octeroj - Pon 20 Paź, 2014 kiedy do wawy przyturlasz tego graala ekodrajwingu? też chętnie bym zobaczył jak to na żywo wygląda. Gotti - Pon 20 Paź, 2014 Dawaj ten wrocław, przez chwilę mam rs4 to się zamienimy Marek23 - Pon 20 Paź, 2014
Mirek napisał/a:
PieQt napisał/a:
Na snowbordzie na pewno
Nie wszystko co ludzie do Ciebie mowia/pisza to przytyk - warto o tym pamietac
No i teraz marek Ci jebnie albo przejedzie. Doigrałeś się...
W sumie, juz sobie podaruje dogadówki. Żyjcie sobie obaj, jeździjcie szybko i wierzcie w to co piszecie
rój, tez w listopadzie,wiec dam kody.
Gotti, mogę się zamienić,bylebym nie tankował Tomcat - Wto 21 Paź, 2014 Marek przegrał życie, bo jeździ Skodą i to nie w dieslu nawet tylko w benzynie. Koła ma czarne jakieś, niepomalowane. Przecież każdy wie, że prestiżowe alumfelgi są srebrne. Do tego jeszcze ten kolor, najtańszy. Jakby był królem życia, to by pewnie Audi se kupił albo BMW, a tak to bieda. Benzynowa Skoda...