Anonymous - Pon 19 Maj, 2008 Powitać, fajnie wam rozwineło sie to forum i strona, więc wkońcu sie zmobilizowałem aby się zarejestrować
turlam się hiszpańskim klekotem a w garażu stoi na sprzedaż mały lekki przecinak. W wolnej chwili wystawię ogłoszenie i będę starał sie czasem coś konstruktywnego napisać;)k-mart - Pon 19 Maj, 2008 Witam witam i gratuluje wyboru!
Klekot moze byc, to w sumie to samo jak audi tt, s3, r32, murcielago. mi - Pon 19 Maj, 2008 witaj!
Masz fwd czy awd?
...to by było zestawienie - milion Nm + haldex - wreszcie ktoś by pojechał Dżimka i Narcyza...Anonymous - Pon 19 Maj, 2008 cupra 4. miliona nie ma ale na dupowóz się nadaje... w sprinty się nie bawiłem od czasu przesiadki z beny jakoś mnie nie ciągnie, ale może kiedyś można by sie złapać nawet po ty by przegrac;)Anonymous - Pon 19 Maj, 2008
...to by było zestawienie - milion Nm + haldex - wreszcie ktoś by pojechał Dżimka i Narcyza...
Jak złożę sprzęt to nawet Marek23 mnie nie klepnie. Oficjalnie zmieniam nick na Narcyz23.k-mart - Wto 20 Maj, 2008 Witam
Smiesznie ta kombinacja wyglada: gola blacha vs. skora Anonymous - Wto 20 Maj, 2008 i ze tak powiem dobry zx nie jest zly .. a nie chcesz kola pasowego sprzedac samego ?:)Michał - Wto 20 Maj, 2008
Cheeroki napisał/a:
cupra 4. miliona nie ma ale na dupowóz się nadaje... w sprinty się nie bawiłem od czasu przesiadki z beny jakoś mnie nie ciągnie, ale może kiedyś można by sie złapać nawet po ty by przegrac;)
piona
ty chyba jesteś z h-h.pl , cos mi swita ksywa ...Anonymous - Wto 20 Maj, 2008 kiedyś się tam kręciłem bo to moi przyjaciele są ale każdy chyba wie jak sie skończyła krótka historia i zapał tamtego klubu dlatego fajnie jest popatrzeć jak hh.org sie rozwinął.
Teraz już jestem tylko biernym słuchaczem na forach i tak mi dobrze Anonymous - Wto 20 Maj, 2008
zajac napisał/a:
a nie chcesz kola pasowego sprzedac samego ?:)
Będzie mi jeszcze potrzebne pit - Wto 20 Maj, 2008 hmm chyba znam to auto
siemami - Wto 20 Maj, 2008
k-mart napisał/a:
Smiesznie ta kombinacja wyglada: gola blacha vs. skora
szelki na skórze strasznie nienaturalnie wyglądają