Anonymous - Pią 08 Mar, 2013 Daft Punk z reklamy audi a 3
Michał - Pią 08 Mar, 2013 jayebie - to jest starsze od dinozaurów i twojej celiny.Anonymous - Pią 08 Mar, 2013
Michał napisał/a:
jayebie
to się umyj Chloru - Pią 08 Mar, 2013 Czesio, błysnąłeś niczym chrząstka w salcesonie. Michał - Śro 13 Mar, 2013
zefir - Śro 13 Mar, 2013 Pitbull krecony w Łodzi w Pomarańczy
proponuje wyłączyć dźwiek
http://www.youtube.com/wa...d&v=1cH7J96g40EMichał - Śro 13 Mar, 2013 2:13 panna z prawej
NIEZŁA DUPA Rasputin - Śro 13 Mar, 2013
Tam chyba wystąpiły same kurwy z agentury!!!budzik - Śro 13 Mar, 2013 Ta Pomarańcza jest w jakimś byłym Społemie?
Czy to jakiś Dom Towarowy z poprzedniej epoki Michał - Czw 14 Mar, 2013 klub sam w sobie nie jest zły, bez przesady
ale tak jak raspu napisał - to wygląda jak agentura
polacy kręcili ten teledysk ?zefir - Czw 14 Mar, 2013 no kurwa że Polacy(podobno)
pitbulla nawet nie bylo ani jego ekipy
lokal otwarty w tamtym roku i projektowali ziomki z Las Vegas i ma uwaga .... 3 mln ledów
wogole straszny hajs jest tam wlozony
raz tam byłem i nie dało sie wódy pić bo ciagle atakowały światła, dym , masakra...
taka wiejska potańcówa w rytmie dicho w centrum łodzi, klientela o miłej aparycji dresa
generalnie lokal byl wybrany z calej polski pod Pitbulla
a pomijajac to straszny hajs tam jest wpakowany i wjazd w weekend 20zl was79 - Pią 15 Mar, 2013 To dużo czy mao? bo ja zatrzymałem się na wejściówce za 5zł do legendarnego Strasznego Dworu zefir - Pią 15 Mar, 2013 generalnie malo gdzie sie teraz placi za wjazd do klubu, jakis wiejski zwyczaj
hajs sie uplynnia przy barze Pirania - Pią 15 Mar, 2013
Michał napisał/a:
klub sam w sobie nie jest zły, bez przesady
ale tak jak raspu napisał - to wygląda jak agentura
polacy kręcili ten teledysk ?
Taka tandeta, że dokładnie tak wygląda jakby to polacy kręcili... A te laski to z serii lampucera a nie hot - szpachla, sztuczne firany na oczach, domalowane brwi, plastikowe cycki, fuj fuj fuj
Klub gruby, czemu tam chłopaków nie zabrałeś tylko na anyżek