właśnie zaraz będę testować jakąś tam wersję - ale nie mam kiery NBL - Pon 12 Sty, 2015 według mnie wygląda obłędnie
niestety żadna to gra i frajda na kierze więc tylko mogę ocenić grafike... jest super
za to dzwięk mógłby być lepszy według mnie
DeeS - Czw 15 Sty, 2015 to na PS3 bedzie ?Kenet - Czw 15 Sty, 2015 Na PS4, XBOX i PC.Kenet - Pią 16 Sty, 2015 Chcę sobie kupić "The last of us" i widzę, że na allegro mam za 50 zł wersję na HDD. To działa tak, że ja robię przelew i.... co się dalej dzieje?Michał - Pią 16 Sty, 2015 sciagasz gre ( albo steam, albo uplay )
po wplaceniu dostajesz klucz na maila ( zazwyczaj 2 min po kupnie )
instalujesz i wpisujesz kluczwas79 - Pią 16 Sty, 2015 TLoU na taboreta Michało odstaw ten alko.
Kenet napisał/a:
Chcę sobie kupić "The last of us" i widzę, że na allegro mam za 50 zł wersję na HDD. To działa tak, że ja robię przelew i.... co się dalej dzieje?
Nie baw się w bucowanie (kupowanie gry na wiele kont), bo Cię wydupcą, bierz w pudełku.Kenet - Pią 16 Sty, 2015 Ale ściągam z poziomu konsoli? W PSN?Kenet - Pią 16 Sty, 2015 Pojechałbym i kupił, ale mam ograniczoną mobilność w tym momencie was79 - Pią 16 Sty, 2015 Nie, buc posyła Ci namiary na nowe konto z hasłem, ściągasz później przelogowujesz się i grasz na swoim koncie. Ale on po sprzedaży zmienia hasło, także albo grasz albo nie. Generalnie bucowanie ze znajomym można odstawiać ale z randomami odpuść. Kup lepiej pudełko, jak pograsz to sprzedaż, będziesz miał x godzin grania za 2 albo 3 dyszki.Michał - Pią 16 Sty, 2015
co za wtopa DeeS - Pią 16 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Na PS4, XBOX i PC.
to chyba musze znowu kupic G27 i na pc jak znalazl !
Kiedy upalamy ?:)Kenet - Sob 17 Sty, 2015 Z racji tego, że latałem Astrą bez klatki 150 przez las w NMNP i wiem co to ryzyko zakupiłem to online za 49 zł. Wszystko sprawnie, szybko i działa. Zakupie chyba jeszcze Alien Isolation, ale nie wiem czy mi pikawa wytrzyma
DeeS napisał/a:
Kiedy upalamy ?:)
Jak zakupie PS4 - czyli obawiam się, że nieprędko.NBL - Wto 20 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Alien Isolation
Jeśli chodzi o Aliena to -> jedna z najlepszych gier jakie w życiu miałem okazję zagrać póki co.
Dlaczego? narastający poziom grozy klimat to z ekrany dosłownie się wylewa,
grafika wspaniała.. dzwięk również. Jest kilka baboli ale całą kampanie grałem
z ogromną przyjemnością do samego końca i nie przeszkadzało mi wcale sztuczne
przedłużanie rozgrywki bo nawet tak bym tego nie nazwał jak recenzenci.
przy końcu człowiek jest tak ciekaw że gra gra i zapomina która jest godzina.
Jest kilka smaczków w grze które powodują opad szczęki. Dla mnie mega.
po 5-6 h już wcale nie jest taka straszna - ale obcy do samego końca potrafi zaskoczyć
walka z androidami - momentami prosta a momentami wymagająca
najlepsze i najgorsze rozwiązanie to moment zapisu i terminale do tego przeznaczone i ich rozmieszczenie, czasami są co 5 min a czasem co 15min i trzeba powtarzać bo śmierć
chwilami jest nieunikniona
Ja przyglądam się trochę PRoject Cars - na premierę kupię kierrę i pojadę z tym koksem.
niestety obecny built ma jeszcze sporo błędów