Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bonczek - Śro 22 Paź, 2014 Limo ma zajebisty tył - po B4 w końcu ładny.Konrad - Śro 22 Paź, 2014 Tył wygląda trochę jak pejton, ujdzie. Za to przód okropny wygląda jakby słoń mu siadł na masce i zgniótł a potem uderzył w ścianę kosmita - Śro 22 Paź, 2014 kamil - Czw 23 Paź, 2014 nie wiem o co chodzi ze zdjęciami typu "Subaru" ale bagażnik ma przekurwix !anjas - Czw 23 Paź, 2014 Mi się podoba nowe paseratti.Anonymous - Czw 23 Paź, 2014 Jezdzisz fabiedą,to wszystko tłumaczyanjas - Czw 23 Paź, 2014
rabarbar napisał/a:
Jezdzisz fabiedą,to wszystko tłumaczy
przepraszam, choć info delikatnie nieaktualneJakarti - Czw 23 Paź, 2014 sprzedales skode?!anjas - Czw 23 Paź, 2014 Nie, w życiu, to kolekcjonerski egzemplarz, zyskuje na wartości. Ale tak wyszło, że nią nie jeżdżę.Jakarti - Czw 23 Paź, 2014 dobsh
szofer w skodzie - to jest to! 106 - Czw 23 Paź, 2014 PiTT - Czw 23 Paź, 2014
kamil napisał/a:
nie wiem o co chodzi ze zdjęciami typu "Subaru" ale bagażnik ma przekurwix !
no chodzi mi o dynamike zdjecia, piasek spod kol, ogien...
to nie ten typ auta aby robic w tym stylu fotki
tu powinny byc foty w ruchu na autostradzie
albo pakujaca sie rodzina pod ich wypasiona willa Tomcat - Czw 23 Paź, 2014 a będzie w kombi z motorem 1.2 i automatem ?pcs - Czw 23 Paź, 2014 jestem raczej antyfanem VW, ale nowy pasek jest ok jako rodzinne kombi, jak 1.4 turbo faktycznie sie przestalo psuc to z dsg to naprawde spoko fura. Mnie sie ten przod akurat podoba chyba skopiowany z jakiejsc Matry, Simki czy innego Talbota sprzed 20 lat. Tyl a A4 ale niestety nie pasuje do przodu. Bryla spoko.anjas - Czw 23 Paź, 2014
pcs napisał/a:
jestem raczej antyfanem VW, ale nowy pasek jest ok jako rodzinne kombi, jak 1.4 turbo faktycznie sie przestalo psuc to z dsg to naprawde spoko fura. Mnie sie ten przod akurat podoba chyba skopiowany z jakiejsc Matry, Simki czy innego Talbota sprzed 20 lat. Tyl a A4 ale niestety nie pasuje do przodu. Bryla spoko.