moze byc pusty, dlatego zaklijaj sobie zeby pokazywal puste106 - Sob 02 Sie, 2008 to chyba tylko ja gram na klawiaturze z automatem.... M - Sob 02 Sie, 2008 ja na myni gram ale juz za malo mi.
Michał pożyczysz mi kiere na weeekend?Anonymous - Sob 02 Sie, 2008 Chyba wersja w którą grałem nie była najnowsza....dociągnałem jakiś dodatek i teraz trzeba zdaje się rejestrować jakiś nick...niech ktoś podrzuci info jak z tym tematem zawalczyć bo rano jest i nie bardzo jarzę strick - Sob 02 Sie, 2008 Wejdz na strone i sie zarejestruj, do niczego to nei zobowiazuje
Ja gram automatem na myszy Anonymous - Sob 02 Sie, 2008 Tya,tylko coś nie chcą mnie "wpuścić"
btw:jaki rekord na tym forum ? anjas - Sob 02 Sie, 2008 na myszy też da się kręcić dobre czasy, widziałem gości, którzy jeździli 1.33.x na myszce.
drift_king napisał/a:
btw:jaki rekord na tym forum ?
tego nie wiem, ale pewnie loko kręci jakieś 1.33.x
Mój rekord to 1.33.9x, ale to było z pół roku temu. Potem nie jeździłem długo i teraz kręcę najlepiej 1.34.4x. Ale się nie poddaję Loko - Sob 02 Sie, 2008 Ja mam w tym momencie wykręconego hotlapa 1.33.81 na myszce, patrząc po splitach da się to jeszcze poprawić na ok 1.33.50
Akurat na tym torze i tym autem da się kręcić dobre czasy na myszce- tak wyglada pierwsza dziesiątka w tabeli z najlepszymi czasami:
Jak widać pierwsza trójka jeździ na myszkach Jest jeden rodzyn na klawiaturze stabilizowanej, on jeździ na tej klawiaturze już od lat i zawsze był dobry, ale nie mam pojęcia jak on to robi to jakiś wyjątek jest anjas - Sob 02 Sie, 2008 to AC w tabeli znaczy, że jeżdżą na włączonej klimatyzacji? Loko - Sob 02 Sie, 2008 Tak skurczybyki lubią jak im chłodno
AC to jest automatyczne sprzęgło, większość jeździ na manualnym sprzęgle na przycisku. Też tak jeżdżę, tylko trochę gorzej jest podczas jakiegoś wypadnięcia z trasy, bo zazwyczaj gaszę auto i dłużej trwa wygrzebanie sie.106 - Sob 02 Sie, 2008 to moze ja przez klawiature sie tak slimacze 1.37.90 ;D
loko masz gdzies czasy ze zwyklej klawiatury w lapie? :)Loko - Sob 02 Sie, 2008 Nie wiem o co chodzi z tą klawiaturą bo sam nigdy nie grałem, ale w czasach są dwie opcje, keyboard stabilized z najlepszym czasem jak w tabeli i keyboard non- help goć ma czas 1.34.57, jadąc z brake help i automatem. Generalnie na jak się przyzwyczaisz do myszki to na pewno będzie szybciej Dariano - Nie 03 Sie, 2008 Mialem wykupiona licencje i nie pamientam hasła i z loginem tez moge miec problem macie jakis pomysł jak to ogarnąć ??Loko - Nie 03 Sie, 2008 Login masz Dariano1, bo mam Cie w kontaktach, na stronie lfsa.
No a z hasłem to pewnie trzeba napisać do nich, to na meila podanego przy rejestracji prześla.Dariano - Nie 03 Sie, 2008 zaraz pokombinuje z hasłami . Gra ktoś dziś ??