To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS - HotHatch GP

M - Sob 02 Sie, 2008

hothatch.org

moze byc pusty, dlatego zaklijaj sobie zeby pokazywal puste

106 - Sob 02 Sie, 2008

to chyba tylko ja gram na klawiaturze z automatem.... :)
M - Sob 02 Sie, 2008

ja na myni gram ale juz za malo mi.
Michał pożyczysz mi kiere na weeekend?

Anonymous - Sob 02 Sie, 2008

Chyba wersja w którą grałem nie była najnowsza....dociągnałem jakiś dodatek i teraz trzeba zdaje się rejestrować jakiś nick...niech ktoś podrzuci info jak z tym tematem zawalczyć bo rano jest i nie bardzo jarzę :|
strick - Sob 02 Sie, 2008

Wejdz na strone i sie zarejestruj, do niczego to nei zobowiazuje :)

Ja gram automatem na myszy :)

Anonymous - Sob 02 Sie, 2008

Tya,tylko coś nie chcą mnie "wpuścić" :/

btw:jaki rekord na tym forum ? :]

anjas - Sob 02 Sie, 2008

na myszy też da się kręcić dobre czasy, widziałem gości, którzy jeździli 1.33.x na myszce.

drift_king napisał/a:
btw:jaki rekord na tym forum ?

tego nie wiem, ale pewnie loko kręci jakieś 1.33.x
Mój rekord to 1.33.9x, ale to było z pół roku temu. Potem nie jeździłem długo i teraz kręcę najlepiej 1.34.4x. Ale się nie poddaję :d

Loko - Sob 02 Sie, 2008

Ja mam w tym momencie wykręconego hotlapa 1.33.81 na myszce, patrząc po splitach da się to jeszcze poprawić na ok 1.33.50

Akurat na tym torze i tym autem da się kręcić dobre czasy na myszce- tak wyglada pierwsza dziesiątka w tabeli z najlepszymi czasami:

Pos...Racer.......................ST.....BH....AG....SH....CL....AC....Laptime
1......squall69....................m..............................................1:33.290
2......TRAKTORISTA...........m..............................................1:33.310
3......kubsztyk...................m..............................................1:33.340
4......dime_miki.................w..............................................1:33.400
5......wenze.......................w.......................................¤.....1:33.460
6......Need more Weed.......w..............................................1:33.480
7......[CYP]Karlikcz............w........................................¤.....1:33.560
8......mylan.......................w..............................................1:33.560
9......Goldee.....................ks.......................................¤.....1:33.560
10....koolby......................m..............................................1:33.580

Jak widać pierwsza trójka jeździ na myszkach ;) Jest jeden rodzyn na klawiaturze stabilizowanej, on jeździ na tej klawiaturze już od lat i zawsze był dobry, ale nie mam pojęcia jak on to robi to jakiś wyjątek jest :D

anjas - Sob 02 Sie, 2008

to AC w tabeli znaczy, że jeżdżą na włączonej klimatyzacji? ;)
Loko - Sob 02 Sie, 2008

Tak skurczybyki lubią jak im chłodno :D
AC to jest automatyczne sprzęgło, większość jeździ na manualnym sprzęgle na przycisku. Też tak jeżdżę, tylko trochę gorzej jest podczas jakiegoś wypadnięcia z trasy, bo zazwyczaj gaszę auto i dłużej trwa wygrzebanie sie.

106 - Sob 02 Sie, 2008

to moze ja przez klawiature sie tak slimacze 1.37.90 ;D
loko masz gdzies czasy ze zwyklej klawiatury w lapie? :)

Loko - Sob 02 Sie, 2008

Nie wiem o co chodzi z tą klawiaturą bo sam nigdy nie grałem, ale w czasach są dwie opcje, keyboard stabilized z najlepszym czasem jak w tabeli i keyboard non- help goć ma czas 1.34.57, jadąc z brake help i automatem. Generalnie na jak się przyzwyczaisz do myszki to na pewno będzie szybciej :)
Dariano - Nie 03 Sie, 2008

Mialem wykupiona licencje i nie pamientam hasła i z loginem tez moge miec problem macie jakis pomysł jak to ogarnąć ??
Loko - Nie 03 Sie, 2008

Login masz Dariano1, bo mam Cie w kontaktach, na stronie lfsa.

No a z hasłem to pewnie trzeba napisać do nich, to na meila podanego przy rejestracji prześla.

Dariano - Nie 03 Sie, 2008

zaraz pokombinuje z hasłami . Gra ktoś dziś ??