To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [grupowo] Fotele SPEED

dzik - Pią 14 Gru, 2007

Oryginalne, zmienili logo jakis czas temu, w MII i CIII jest juz takie jak mam na fotelach.

Takie jest teraz na stronie:

Bad-i - Pią 14 Gru, 2007

aha to dziekuje za informacje (a szkoda bo te poprzednie bylo ladniejsze)
FreeMan - Pią 14 Gru, 2007

dzik napisał/a:
Obrazek

jakby to Barto powiedzial..... stanął mi :D

grzech - Pią 14 Gru, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Nie chce do niego dzwonić mimo że gdzieś też mam nr tel. (w końcu sprzedawałem mu koła i półoś)
Po pierwsze nie mam ochoty z nim rozmawiać.
Po drugie nie mam ochoty nic od niego kupować.
Po trzecie w porozumieniu z Tobą spróbujemy zrobić coś jeszcze lepszego:D :D :D

hehehehe .... menda wam nie pomoze bo juz nie ma tego stelarza, bo ten stelarz mam teraz ja :D (odkupilem razem z fotelem) - stelarz gdzies sie placze w garazu, bo robilem inne mocowani i jak mnie ladnie poprosicie to moge zrobic zdjecia, pomierzyc, hmmm wlasciwie to moge go pchnac/sprezentowac bo juz mi nie jest potrzebny (tylko mocowanie dolne, bo boczne szyny wykorzystalem)

Michał - Pią 14 Gru, 2007

pchnac /sprezentowac

niezle, sprzedać takie cos w klubie ... sorry ziom, za ile, 5 zeta ?

FreeMan - Pią 14 Gru, 2007

kubus... dzieki za organizacje...

RC i S3
:D

kubas - Pią 14 Gru, 2007

Milo mi ze moglem wam wszystkim "pomóc" . Mysle ze temat mozna zamknac. Chyba ze omowimy tutaj kwestie mocowan jeszcze jak ktos bedzie mial jakis problem.
Na przyszlosc jak bedziecie chcieli pasy/fotele/mocowania to uderzac do mnie zalatwie w tych samych cenach.

dzik - Sob 15 Gru, 2007

Nie zamykajmy, jeszcze beta foty kubelkow na swoim miejscu :)
grzech - Sob 15 Gru, 2007

Michał napisał/a:
pchnac /sprezentowac

niezle, sprzedać takie cos w klubie ... sorry ziom, za ile, 5 zeta ?

za koszty przesylki :)

BaRtO_206GT - Sob 15 Gru, 2007

hm.. model WRC mimo ze sporo sporo mniejszy od S3 jest od niego sporo ciezszy!!! WTF?????!!!!!!
CHRZANEK - Sob 15 Gru, 2007

Zachciało Ci sie wynalazków...
Trzeba było brać RC jak wszyscy :D

BaRtO_206GT - Sob 15 Gru, 2007

ja pitole, musze obczaic jakies nowe mocowania.. nie wzialem pod uwage tego ze te co dostane teraz beda inne niz te co dostalem jak kupowalem S3.. te od S3 pasowaly idealnie.. te nie pasuja kompletnie poza tym fotel jest o wiele za waski.. rozstaw srub na szerokosc to chyba do malucha pasuje.. :D eh a myslalem ze tak wszystko latwo pieknie pojdzie
kubas - Sob 15 Gru, 2007

rc wazy 8kg
k-mart - Sob 15 Gru, 2007

kuuurrrrrrrrrrrde blade nie moge sie doczekac az w koncu zamontuje fotel do R5, w koncu bede na miejscu nie latajac od drzwi do drzwi. Bedzie maximum atak na zakretach, zero litosci.
Loko - Sob 15 Gru, 2007

A pasy 5 pkt szerokie ktoś kupił? Chetnie bym zobaczył jakieś ich foto. Jak z jakością najlepiej w porównaniu do sparco/sabelt, jakie klamry, zapięcie.