k-mart - Sob 26 Sie, 2006 http://www.google-fight.c...T+CLIO+WILLIAMS Vlodarsky - Nie 27 Sie, 2006 Nikolasa gdzieś ostatnio widziałem... ktoś wie co z nim ? może Dziku bo chyba też go widział.Grzesiek VTS - Nie 27 Sie, 2006 Dzisiaj trafiłem na profesjonalnie zrobiony dolot do saxo
Doniczka + rura od odkurzacza
:566: :566:Loko - Nie 27 Sie, 2006 Dobry patent Grzesiek nie mówiłeś nic ze masz nowy dolocik pod maską , lepiej jest niż na starym?Grzesiek VTS - Nie 27 Sie, 2006 Ten dolocik kosztuje 10zl doniczka plastikowa za 2 zl + ściągi plastikowe i rura od starego odkurzacza.
kupiłem wcześniej dolot o Łukasza i szkoda mi kasy wydawac na nowy Patene, ale LOKO ty jeszcze nie masz wiec zrob taki Rudello - Wto 29 Sie, 2006 tradycjnie juz info o radarach od rudeckiego http://www.antyradary.phi.pl/info_wszystkie.php#19
opcja z smietnikami mnie zdzwila, ktos widzial juz cos takiego?
[ Dodano: Wto 29 Sie, 2006 ]
jesze na dodatek, dzisiaj mowili w wiadomosciach ze jest projekt wprowadzenia przepisu ktory bedzie mowil ze jesli przekroczy sie dwa razy limit predkosci albo raz przekroczy sie dany limit dwukrtonie to zabieraja prawko :573:
Wiecej szczegolow nie znam, ale mam nadzieje ze nie bedzie okazji poznac i wogule ze ten projekt upadnie dzik - Wto 29 Sie, 2006
Vlodarsky napisał/a:
Nikolasa gdzieś ostatnio widziałem... ktoś wie co z nim ? może Dziku bo chyba też go widział.
Zyje, pojawia sie na ulicy czesto. Ostatnio bylismy na zlocie hondy.Loko - Śro 30 Sie, 2006 To z tym dwukrotnym przekroczeniem prędkości to chyba już funkcjonuje, chociaz nei sprawdzałem Rudello - Śro 30 Sie, 2006 ktos mi kiedys tak mowil. ale jak wszyscy wiemy po swoich przykladach albo innych :643: to narazie nie funkcjonujeLoko - Śro 30 Sie, 2006 Ja po swoim przykładzie to nie bardzo wiem , nie miałem jeszcze kontaktu z policją, jeżdże tak powoli ze nie mają mnie za co łapac Grzesiek VTS - Śro 30 Sie, 2006 fajne felgi Dariano - Śro 30 Sie, 2006 loko czy mi sie wydaje czy spalanie ci spadlo?Loko - Śro 30 Sie, 2006 Widze ze wszyscy to zauważają , spadło oj spadło i cieszy mnie to , ale podejrzewam ze to tylko dlatego ze duzo poruszam się na trasie a mniej w mieście saxorulez - Czw 31 Sie, 2006
brakuje mi takich torów w PLGrzesiek VTS - Czw 31 Sie, 2006 i nigdy takich nie zobaczymy w PL :567: