To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

k-mart - Sob 26 Sie, 2006

http://www.google-fight.c...T+CLIO+WILLIAMS
:D

Vlodarsky - Nie 27 Sie, 2006

Nikolasa gdzieś ostatnio widziałem... ktoś wie co z nim ? może Dziku bo chyba też go widział.
Grzesiek VTS - Nie 27 Sie, 2006

Dzisiaj trafiłem na profesjonalnie zrobiony dolot do saxo

Doniczka + rura od odkurzacza

:566: :566:

Loko - Nie 27 Sie, 2006

Dobry patent :D Grzesiek nie mówiłeś nic ze masz nowy dolocik pod maską :D , lepiej jest niż na starym?
Grzesiek VTS - Nie 27 Sie, 2006

Ten dolocik kosztuje 10zl doniczka plastikowa za 2 zl + ściągi plastikowe i rura od starego odkurzacza.
kupiłem wcześniej dolot o Łukasza i szkoda mi kasy wydawac na nowy Patene, ale LOKO ty jeszcze nie masz wiec zrob taki :D

Rudello - Wto 29 Sie, 2006

tradycjnie juz info o radarach od rudeckiego ;-)
http://www.antyradary.phi.pl/info_wszystkie.php#19
opcja z smietnikami mnie zdzwila, ktos widzial juz cos takiego?

[ Dodano: Wto 29 Sie, 2006 ]
jesze na dodatek, dzisiaj mowili w wiadomosciach ze jest projekt wprowadzenia przepisu ktory bedzie mowil ze jesli przekroczy sie dwa razy limit predkosci albo raz przekroczy sie dany limit dwukrtonie to zabieraja prawko :573:
Wiecej szczegolow nie znam, ale mam nadzieje ze nie bedzie okazji poznac i wogule ze ten projekt upadnie :D

dzik - Wto 29 Sie, 2006

Vlodarsky napisał/a:
Nikolasa gdzieś ostatnio widziałem... ktoś wie co z nim ? może Dziku bo chyba też go widział.

Zyje, pojawia sie na ulicy czesto. Ostatnio bylismy na zlocie hondy.

Loko - Śro 30 Sie, 2006

To z tym dwukrotnym przekroczeniem prędkości to chyba już funkcjonuje, chociaz nei sprawdzałem :D
Rudello - Śro 30 Sie, 2006

ktos mi kiedys tak mowil. ale jak wszyscy wiemy po swoich przykladach albo innych :643: to narazie nie funkcjonuje
Loko - Śro 30 Sie, 2006

Ja po swoim przykładzie to nie bardzo wiem :D , nie miałem jeszcze kontaktu z policją, jeżdże tak powoli ze nie mają mnie za co łapac :D
Grzesiek VTS - Śro 30 Sie, 2006

fajne felgi :D

Dariano - Śro 30 Sie, 2006

loko czy mi sie wydaje czy spalanie ci spadlo?
Loko - Śro 30 Sie, 2006

Widze ze wszyscy to zauważają :D , spadło oj spadło i cieszy mnie to :) , ale podejrzewam ze to tylko dlatego ze duzo poruszam się na trasie a mniej w mieście :)
saxorulez - Czw 31 Sie, 2006

brakuje mi takich torów w PL

Grzesiek VTS - Czw 31 Sie, 2006

i nigdy takich nie zobaczymy w PL :567: