Przyczyna: Marzenie już ktoś "zaadopotował" i jest juz w trakcie realizacji o czym kordynatorka dowiedziała sie od wolonatriuszy dopiero po rozmowie ze mna.
wiec i`m sorry ale szukajmy dalej! saxorulez - Czw 03 Wrz, 2009 przy 27 osobach można pofatygować się o więcej niż PSPMaciusiowy - Czw 03 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
przy 27 osobach można pofatygować się o więcej niż PSP
trzeba tylko znaleźc innego marzycielasaxorulez - Czw 03 Wrz, 2009 tak tak - to wiem. Chodziło mi że można szukać kogoś z większym marzeniemPiTT - Czw 03 Wrz, 2009 spoko, bardzo fajnie że tyle osób się zebrało
tak czy inaczej budżet i tak będzie niezbędny przy realizacji czyjegoś marzeniaMaciusiowy - Czw 03 Wrz, 2009 a celujemy w jakąś kwotę, czy na razie czekamy na marzyciela i marzenie? TomsoN - Czw 03 Wrz, 2009 jeszcze ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PiTT - Czw 03 Wrz, 2009 kurde, przeglądam stronę i naprawdę ciężko wybrać "Marzyciela"
pojawia się element wyboru, kogo wybrać, komu spełnić marzenie, a może ktoś jest bardziej potrzebujący niż inny...
tak czy inaczej, ktoś musi wybrać, najlepiej ktoś obeznany w temacie, myślę że Rudy mógłby pomóc w wyborze, hmm?pP - Czw 03 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
przy 27 osobach można pofatygować się o więcej niż PSP
np. PS3 Bad-i - Czw 03 Wrz, 2009 oby teraz nie bylo 20 stron co i komuKoto - Czw 03 Wrz, 2009 jeszcze Koto chętnie się dołoży PieQt - Czw 03 Wrz, 2009 spoko Panowie, przejrzę marzycieli i wybiorę coś, żeby było stać klub
tak się wyrwałem, bo ja znalazłem tego chłopczyka od PSP
Dobra, mam kilka typów - na razie nie podaję linków, aby nie sugerować odbiorców, otóż:
1. xbox 1x
2. udział w wyścigach samochodowych 1x
3. Komputer stacjonarny do gier 2x
4. laptop 1x
marzyciele są z różnych miast, o ile na xboxa było by nas stać, to z komputerami ciężej
a udział w wyścigach, to zdecydowania nasza działka
co wy na to?Bad-i - Czw 03 Wrz, 2009 ja mysle ze mozemy spokojnie spelnic pierwsze dwa
- na xboxa uzbieramy
- polatanie rajdowka to zaden problem (pytanie czy to serio maja byc zawody)siema - Czw 03 Wrz, 2009 I ja. Mnie też weźcie pod uwagę.