Jakarti - Pon 25 Sty, 2010 to chyba nie mial byc reportaz z dnia tylko cos fajnego Vlodarsky - Pon 25 Sty, 2010 A no to jest coś fajnego. Już nic nie mówię.The Mc - Pon 25 Sty, 2010 nie no naprawde fajne filmik! Szacun ze ogarniasz After Effecta (bo mam racje, ze te animacje, napisy to AE?) Przyszlo mi na mysl ze fajnie by bylo zrobic animowana wersje logo HH i wrzucac na poczatku wlasnie takich filmow. Kiedys robilem takie rzeczy exportujac z Flasha, a jakbys jeszcze dorzucil do tego After Effecta to moglo by fajnie wyjsc Jakarti - Pon 25 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
A no to jest coś fajnego. Już nic nie mówię.
heheh , nie denerwuj sie
wieczorem Cie przytule i bedzie dobrze Michał - Pon 25 Sty, 2010 Vłodziu - materiał mam mistrz, ale nie chce mi sie .... sorry
dymuś - napisy to after, stf wyjedzający to after ( zwolnienie w afterach, wyciecie klatka po klatce stefcia samochodu, na niego ostrosc nałożona, a na tło rozmycie, tak samo z łukasza saxo, clio toxica, saxo michoola, to aftery w sumie )
[ Dodano: Pon 25 Sty, 2010 ]
wywaliłem tamtem filmik bo to jakaś masakra jest
vimeo nie pozwala linkować filmów w HQ
http://vimeo.com/8928719?hd=1carlose - Pon 25 Sty, 2010 prawie tak dobry jak nagranie mojego wesela Loko - Pon 25 Sty, 2010
Michał napisał/a:
Vłodziu - materiał mam mistrz, ale nie chce mi sie .... sorry
dymuś - napisy to after, stf wyjedzający to after ( zwolnienie w afterach, wyciecie klatka po klatce stefcia samochodu, na niego ostrosc nałożona, a na tło rozmycie, tak samo z łukasza saxo, clio toxica, saxo michoola, to aftery w sumie )
Kurwa dlaczego ten ziom zawsze myli moje saxo z Michoola, kurwa one nawet nie są podobne kolorami. Dobrze że chociaż przy spotkaniach na żywo nie woła do mnie z daleka "yo strzała Michool" Chociaż tak na prawdę cholera wie co on sobie tam myśli w głowie.
Nie lubie Cię Majk, bo nie poznajesz mojego saxo Michał - Pon 25 Sty, 2010 karwa !!
ale ze mnie baran
chodziło mi o lokosona
sorry ziombelLoko - Pon 25 Sty, 2010 michool_vt - Pon 25 Sty, 2010 łoooo myslałes ze to moje i dlatego tak ładnie zrobiłes w filmiku, słodko Michał - Pon 05 Lip, 2010 http://vimeo.com/13103071
krótki teaser przed całym filmem
A generalnie to chuj z filmem.
Pół polski się zjechało z żonami, dziewczynami, nawet dzieciakami ....
Szkoda ze u nas każdy w to wbija ch.u.j.a ...PiTT - Pon 05 Lip, 2010 Michał, ale nasz klub jest zdecydowanie mniejszy
nawet w klubie r19 na zlotach były całe rodziny, nie mówiąc o klubie Renault PIKUR gdzie był praktycznie cały ośrodek wczasowy zapełniony
Swoją drogą to ostatnio Ty się nie pojawiasz na spotach i track dayach... chyba że się mijamy
czyste ujęcia, widziałem kilka zaczerpniętych z wagenwerksów, ale to dobry wzór pP - Pon 05 Lip, 2010 nicccccccccccccccce Michał - Pon 05 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
Michał, ale nasz klub jest zdecydowanie mniejszy
nawet w klubie r19 na zlotach były całe rodziny, nie mówiąc o klubie Renault PIKUR gdzie był praktycznie cały ośrodek wczasowy zapełniony
Swoją drogą to ostatnio Ty się nie pojawiasz na spotach i track dayach... chyba że się mijamy
czyste ujęcia, widziałem kilka zaczerpniętych z wagenwerksów, ale to dobry wzór
wiesz ile było osób na zlocie mk1cabrio ?
samochodów było z 10 ... i co ? i sie wszyscy dobrze bawili ( marcel najlepiej jako pan kierownik, o 18 juz letko zgrzany )
nie liczy sie ilość osób tylko chęć .
Ja to nawet z wami moge pojechać gdzieś i w 6 osób ....PiTT - Pon 05 Lip, 2010 no i kozak
ja kiedyś nawet tak koło 2006r. wspominałem jak R19 klub robi zloty i może w coś takiego pójść, ale chyba nie było chętnych
prawda jest taka że dosyć ciężko się mobilizujemy czego najlepszym przykładem są track day'e organizowane przez prezia czy kogoś tam innego, gdzie okazuje się że 30% deklarowanych osób wpłaciło
jeśli byłby kiedyś pomysł na HH piknik to jestem ZA!