HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
nox - Śro 29 Lip, 2009
bizon napisał/a:
alfa wieksza niz 147 na rzepakowy to tylko 2.4
nie
bizon - Śro 29 Lip, 2009
nox napisał/a:
nie
nie to nie
Michał - Śro 29 Lip, 2009 można zamknąć
widziałem dzisiaj PCS'a w jego nowym mecenasie.
Ale niech sam napiszepcs - Czw 30 Lip, 2009 koniec meczarni moich i Waszych!
Em zdobyl glowna nagrode, jest ponton na gnoj
samochod Michala Taty, starszy niz szukalem, ale i cena lepsza. Samochod jest w idealnym stanie, polowa dwulatkow byla bardziej zjechana. Jest bardzo zadbany, pewny i dobrze wyposazony. Nic nie halasuje, jest sporo cichszy od golfow 5 tdi. Ciag naprade dobry, powinno byc to 160km. To moj pierwszy germanski powoz, zobaczymy co jest warty.
Wszystkim serdecznie dziekuje za pomoc i cierpliwosc!Anonymous - Czw 30 Lip, 2009 wg mnie ŚWIETNY WYBÓR - powaga Rudello - Czw 30 Lip, 2009 uffff najwazniejsze ze została w klubieMichał - Czw 30 Lip, 2009
Rudello napisał/a:
uffff najwazniejsze ze została w klubie
ja piardole, spadłem z krzesła
dobre rudy anjas - Czw 30 Lip, 2009 gratulacja pcs!
wreszcie się udało znaleźć coś interesującego.mi - Czw 30 Lip, 2009 no to kolejne 28 stron - jakie kółka masz i na co je zmieniasz?M - Czw 30 Lip, 2009 jakie masz et?
jaki moment i czy były jakieś (tu moje ulubione ponad wszystkie słowo) giciki od fabryki?
WSZYSTKIM DZIEKUJEMY ZA UWAGIE!M - Czw 30 Lip, 2009 Na prosbe Stricka i Mafii mercedesa grozby - otwieramGaydek - Czw 30 Lip, 2009 No więc... ja nie wiem, co kupił pcs, tell me .Anonymous - Czw 30 Lip, 2009 hehe, zawsze twierdziłem że jak ktos nie ma pomysłu na auto to kupuje passata kombi grunt żeby się wyróżnić z tłumu
a serio:gratki, oby służył mi - Czw 30 Lip, 2009
Marek23 17 lipca napisał/a:
I tak się skończy na tdi,jak znam zycie to bedzie passat kombi