Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
Tomcat - Śro 09 Gru, 2009 Angole chyba robią sobie wakacje, bo idzie to jak krew z dupy... Co do zamówienia, podtrzymuje stanowisko
Pozdro z Bratysławy - najpodlejszej dziury wsród europejskich stolicRyba - Śro 09 Gru, 2009 Jak tam Martin ?
Napisales mejla gosciowi ?wasq - Czw 10 Gru, 2009 moje zamowienie tez aktualne Bart - Czw 10 Gru, 2009 ja niestety muszę się wycofać, sorryjarek-malopolska - Czw 10 Gru, 2009 Panowie może zróbmy jeszcze raz liste, taką na chwilę obecną, kto co bierze na 100% dziś, jutro a jak będzie trzeba czekać to i po świętach..Żeby Martin miał jasność w rozmowach na temat czasu realizacji i terminu, żeby była jasność czy kupuje 10 osób czy dwie, u mnie z powodu nagłego kryzysu gotówkowego muszę zrezygnować z rozpórki do następnych zakupów, ale dolot biorę na 100% więc możę niech reszta wpisze podobnie co bierze na 100% i bedziemy mieli jasność ilu nas jest do tego zakupu...
jak nie bedzie do momentu zamowienia to olewam nastepnym razem wezme
http://www.kamracing.co.u...s-ph1-2494.htmlMłody Papież - Pią 11 Gru, 2009 tak, jeszcze 7 list zróbmy kto bierze przed swietami, kto po swietach, kto po nowym roku, kto chyba bierze, kto na 100%
zamówienie chyba złozone... kto nie potrafi sie zdecydować niech nie zawraca innym dupy...Bart - Pią 11 Gru, 2009 czy Kam racing ma w ofercie takie statuetki?
najlepiej antracytowe...jarek-malopolska - Pią 11 Gru, 2009
Młody Papież napisał/a:
tak, jeszcze 7 list zróbmy kto bierze przed swietami, kto po swietach, kto po nowym roku, kto chyba bierze, kto na 100%
zamówienie chyba złozone... kto nie potrafi sie zdecydować niech nie zawraca innym dupy...
zamowienie chyba złożone... CHYBA !! ... nie dziw się, że tak wygląda sprawa skoro nic jasnego w temacie nie jest pisane oprócz jakiś pierdół.. Wobec tego niech ktoś zapoda jakiś lepszy pomysł, mi chodziło jedynie o usprawnienie całej sprawy, z drugiej strony nie dziwie sie tym którzy chcą zrezygnować z zamowienia lub z części swojego zamowienia-którego realizacja miała być z końcem października, a jak tak dalaj pojdzie to nie wiem czy się w styczniu wyrobimy...
Sprzydałaby się jasna informacja z Kam... np. "Wasze zamówienie przyjete do realizacji, czekamy na przelew" lub "nie realizujemy wszego zamówienia dopoki bla bla bla" byłaby jakaś jasność..fydi - Pią 11 Gru, 2009 nie robimy, żadnej listy. trzymamy się już tego co już jest. A tych z kam racing można ładnie opieprzyć, że są nie poważni.martin.h - Pią 11 Gru, 2009 Spoko Panowie, koleś miał ostatnio urwanie głowy. Do końca przyszłego tygodnia będzie wszystko załatwione.martin.h - Pią 11 Gru, 2009 Nie wiem tylko dlaczego alesi został usunięty z listy użytkowników, trochę to nie poważne 106 - Pią 11 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
Nie wiem tylko dlaczego alesi został usunięty z listy użytkowników, trochę to nie poważne
ktory to juz raz? 11ty? hehe ma gosc cierpliwosc martin.h - Pią 11 Gru, 2009 Jeśli ktoś chce jeszcze cokolwiek poprawić to proszę napisać, bo jutro idzie zamówienie i już nie będzie marudzenia.jarek-malopolska - Pią 11 Gru, 2009 co do popraw to ja poki co chciałbym zrezygnować z rozpórki i wziąźć sam dolot jeśli jest taka możliwość, bo troszkę wtopiłem z kasą ostatnio i rozpórkę wziąłbym sobie przy najtępnym zamówieniu..