Tomcat - Sob 15 Sie, 2009 Ziomy z Krakowa ! Czy ktoś ma nadmiar kółek do Saxo/106 ? Bo ja mam tylko smietnikowy komplet zwykłych starych gum z których co chwilę schodzi powietrze i komplet R888 które raczej oszczędzam bo na następne nie ma kasy Jakby śmietniki nie przeżyły spotkania z wyrazowem to mogę potrzebować coś pożyczyć
P.S. Orientujecie się czy ta wulkanizacja niedaleko toru będzie czynna przynajmniej przez chwile ?Anonymous - Sob 15 Sie, 2009 Widzę, że wybieracie się w moje rodzime tereny. Czy jest szansa, żebym załapał się na event na Wyrazowie? Od razu mielibyśmy okazję się poznać.ade - Sob 15 Sie, 2009
Tomcat napisał/a:
Ziomy z Krakowa ! Czy ktoś ma nadmiar kółek do Saxo/106 ? Bo ja mam tylko smietnikowy komplet zwykłych starych gum z których co chwilę schodzi powietrze i komplet R888 które raczej oszczędzam bo na następne nie ma kasy Jakby śmietniki nie przeżyły spotkania z wyrazowem to mogę potrzebować coś pożyczyć
P.S. Orientujecie się czy ta wulkanizacja niedaleko toru będzie czynna przynajmniej przez chwile ?
ale wdziales tabelki z radomia??:D:P chyb atylko 2 auta jechaly na seryjnej oponie:]martin.h - Sob 15 Sie, 2009
Rado napisał/a:
Widzę, że wybieracie się w moje rodzime tereny. Czy jest szansa, żebym załapał się na event na Wyrazowie? Od razu mielibyśmy okazję się poznać.
Myślę, że nie ma problemu. Ja co prawda nie jestem organizatorem, ale Jacek chyba nie będzie miał nic przeciwko, wpadaj Sprawdzimy jak się ma takie Polo w stosunku do 106/Saxo.TOXIC - Sob 15 Sie, 2009
ade napisał/a:
ale wdziales tabelki z radomia??:D:P chyb atylko 2 auta jechaly na seryjnej oponie:]
amatorzy Tomcat - Sob 15 Sie, 2009
ade napisał/a:
ale wdziales tabelki z radomia??:D:P chyb atylko 2 auta jechaly na seryjnej oponie:]
Na wyniki napinam się na Tychach, na Wyrazów jadę dla zabawy zgodnie z zasadą "im gorsze masz opony z tyłu tym więcej latasz bokami" Anonymous - Sob 15 Sie, 2009 Dzięki, zatem widzimy się jutro, wpadnę ok. 11-12 Sam jestem ciekaw jak Polówka wypadnie na tle francuzów
Pozdrawiam!Barejka - Sob 15 Sie, 2009
Rado napisał/a:
Dzięki, zatem widzimy się jutro, wpadnę ok. 11-12 Sam jestem ciekaw jak Polówka wypadnie na tle francuzów
Pozdrawiam!
pewnie chooojowo
zarcikAnonymous - Sob 15 Sie, 2009 Nie Prawda , a poza tym ja trzymam Kciuki za eM-a ze wszystkich pojedzie Civickiem Greg - Sob 15 Sie, 2009
TOXIC napisał/a:
ade napisał/a:
amatorzy
Widzisz, sztuka walczyć czym się da a nie iść na łatwiznę.
Jeśli o mnie chodzi, to jeszcze na slicki przyjdzie czas. Póki co się uczę.
Idę spać, jutro jazda. Barejka - Sob 15 Sie, 2009 Greg, daj ognia jutro Greg - Sob 15 Sie, 2009
Barejka napisał/a:
Greg, daj ognia jutro
Jak zwykle. Barejka - Sob 15 Sie, 2009
Greg napisał/a:
Barejka napisał/a:
Greg, daj ognia jutro
Jak zwykle.
tym razem daj wiecej Greg - Nie 16 Sie, 2009 Nie ma, skończył się ogień. TOXIC - Nie 16 Sie, 2009
Greg napisał/a:
TOXIC napisał/a:
ade napisał/a:
amatorzy
Widzisz, sztuka walczyć czym się da a nie iść na łatwiznę.
Jeśli o mnie chodzi, to jeszcze na slicki przyjdzie czas. Póki co się uczę.
Idę spać, jutro jazda.
ziom ja tylko dzołking sam mam r888 na przodzie bo tanie były fakt ze przy moich skisach to one bardziej przeszkadzają nauce niz pomagaja no ale co tam ide na zywioł kałabanga ale po ostatniej lekcji w radomiu gdzie na mokrym wywinalem boczka na pierwszym okrazeniu, ba malo powiedzinae robilem okrazenie pit stopowe zeby furaka zaparkowac po przyjezdzie widze ze trakcja to podstawa jutro/ wlasciwie dzisaj fura bedzie w duzo lepszej kondycji tylko jakis ogarniator by sie przydal na poklad zeby co nieco podpowiedziec
dobra.... sie rozgadalem po pijaku 3 browar dokonczony a o 8 trzeba wstac dobrze ze autoban bedzie prawie cala droge sprawdzimy v-max furaka