To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

Tomcat - Sob 15 Sie, 2009

Ziomy z Krakowa ! Czy ktoś ma nadmiar kółek do Saxo/106 ? Bo ja mam tylko smietnikowy komplet zwykłych starych gum z których co chwilę schodzi powietrze i komplet R888 które raczej oszczędzam bo na następne nie ma kasy :P Jakby śmietniki nie przeżyły spotkania z wyrazowem to mogę potrzebować coś pożyczyć :P

P.S. Orientujecie się czy ta wulkanizacja niedaleko toru będzie czynna przynajmniej przez chwile ?

Anonymous - Sob 15 Sie, 2009

Widzę, że wybieracie się w moje rodzime tereny. Czy jest szansa, żebym załapał się na event na Wyrazowie? ;) Od razu mielibyśmy okazję się poznać.
ade - Sob 15 Sie, 2009

Tomcat napisał/a:
Ziomy z Krakowa ! Czy ktoś ma nadmiar kółek do Saxo/106 ? Bo ja mam tylko smietnikowy komplet zwykłych starych gum z których co chwilę schodzi powietrze i komplet R888 które raczej oszczędzam bo na następne nie ma kasy :P Jakby śmietniki nie przeżyły spotkania z wyrazowem to mogę potrzebować coś pożyczyć :P

P.S. Orientujecie się czy ta wulkanizacja niedaleko toru będzie czynna przynajmniej przez chwile ?

ale wdziales tabelki z radomia??:D:P chyb atylko 2 auta jechaly na seryjnej oponie:]

martin.h - Sob 15 Sie, 2009

Rado napisał/a:
Widzę, że wybieracie się w moje rodzime tereny. Czy jest szansa, żebym załapał się na event na Wyrazowie? ;) Od razu mielibyśmy okazję się poznać.

Myślę, że nie ma problemu. Ja co prawda nie jestem organizatorem, ale Jacek chyba nie będzie miał nic przeciwko, wpadaj ;) Sprawdzimy jak się ma takie Polo w stosunku do 106/Saxo.

TOXIC - Sob 15 Sie, 2009

ade napisał/a:

ale wdziales tabelki z radomia??:D:P chyb atylko 2 auta jechaly na seryjnej oponie:]

amatorzy ;D ;D

Tomcat - Sob 15 Sie, 2009

ade napisał/a:

Na wyniki napinam się na Tychach, na Wyrazów jadę dla zabawy zgodnie z zasadą "im gorsze masz opony z tyłu tym więcej latasz bokami" :P

Dzięki, zatem widzimy się jutro, wpadnę ok. 11-12 :) Sam jestem ciekaw jak Polówka wypadnie na tle francuzów :)
Pozdrawiam!

Barejka - Sob 15 Sie, 2009

Rado napisał/a:
Dzięki, zatem widzimy się jutro, wpadnę ok. 11-12 :) Sam jestem ciekaw jak Polówka wypadnie na tle francuzów :)
Pozdrawiam!

pewnie chooojowo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

zarcik

Nie Prawda , a poza tym ja trzymam Kciuki za eM-a ze wszystkich pojedzie Civickiem xD
Greg - Sob 15 Sie, 2009

TOXIC napisał/a:
ade napisał/a:

amatorzy ;D ;D

Widzisz, sztuka walczyć czym się da a nie iść na łatwiznę. :P

Jeśli o mnie chodzi, to jeszcze na slicki przyjdzie czas. Póki co się uczę. :rotfl:

Idę spać, jutro jazda. :faja:

Greg, daj ognia jutro :rotfl:
Greg - Sob 15 Sie, 2009

Barejka napisał/a:

Jak zwykle. :devil:

Greg napisał/a:
Barejka napisał/a:

Jak zwykle. :devil:

tym razem daj wiecej ;D

Greg - Nie 16 Sie, 2009

Nie ma, skończył się ogień. :P
TOXIC - Nie 16 Sie, 2009

Greg napisał/a:
TOXIC napisał/a:
ade napisał/a:

amatorzy ;D ;D

Widzisz, sztuka walczyć czym się da a nie iść na łatwiznę. :P

Jeśli o mnie chodzi, to jeszcze na slicki przyjdzie czas. Póki co się uczę. :rotfl:

Idę spać, jutro jazda. :faja:

ziom ja tylko dzołking :D sam mam r888 na przodzie bo tanie były ;D fakt ze przy moich skisach to one bardziej przeszkadzają nauce niz pomagaja no ale co tam :D ide na zywioł xD xD kałabanga xD xD ale po ostatniej lekcji w radomiu gdzie na mokrym wywinalem boczka na pierwszym okrazeniu, ba malo powiedzinae :D robilem okrazenie pit stopowe :D zeby furaka zaparkowac po przyjezdzie :D widze ze trakcja to podstawa :D jutro/ wlasciwie dzisaj fura bedzie w duzo lepszej kondycji :) tylko jakis ogarniator by sie przydal na poklad zeby co nieco podpowiedziec ;)

dobra.... sie rozgadalem po pijaku :D 3 browar dokonczony a o 8 trzeba wstac :D dobrze ze autoban bedzie prawie cala droge :D sprawdzimy v-max furaka :D