Jaco - Pon 19 Lip, 2010 zakładanie kocy to strasznie męczące zajęcie, potem trzeba porządnie odpocząć Marek23 - Pon 19 Lip, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
Z gatunku "Ale urwałłłł"
http://www.youtube.com/watch?v=jDt91oVyKR8
Tomek Mikołajczyk, najlepsze, ze stałem dwa zakręty niżej i nic nie słyszałem..
Może nie słychać jak się karbon gniecie...
Szkoda mi go, bo to w porządku koleś... Ale patrząc na to jak sie zachował w tej sytuacji,musze przyznac,że on wogóle nie potrafi jeździc samochodem Janusz - Pon 19 Lip, 2010
Łukasz fajne japonki , byleś może na paradzie Warszawie?? ŁukaszS3 - Pon 19 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
Łukasz fajne japonki , byleś może na paradzie Warszawie??
Masz coś do japonek?
Jaco napisał/a:
:rotfl: zakładanie kocy to strasznie męczące zajęcie, potem trzeba porządnie odpocząć
A jak dodamy do tego srającą ciągle półoś która się klei co podjazd + zawracającego mi cały czas gitarę Micka Robi się męcząco przy 45 stopniach na słońcu...
Odpoczynek jest tak samo ważny jak praca Janusz - Pon 19 Lip, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
Janusz napisał/a:
Łukasz fajne japonki , byleś może na paradzie Warszawie??
Masz coś do japonek?
nooo Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 Janusz zbastuj trochę bo jesteś kórewsko chamski...
Razem nie piliśmy więc...
a nie, czekaj - piliśmy!strick - Pon 19 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
a nie, czekaj - piliśmy!
Ta ale wode jeno Janusz - Pon 19 Lip, 2010
Cytat:
Razem nie piliśmy więc...
a nie, czekaj - piliśmy!
nie ziom nie piliśmy.... tzn zależy ty alko a ja wode mineralna chyba Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 no no, o tym mówięMick - Pon 19 Lip, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
A jak dodamy do tego srającą ciągle półoś która się klei co podjazd + zawracającego mi cały czas gitarę Micka Robi się męcząco przy 45 stopniach na słońcu...
Ja Ci ku.rwa dam "zawracającego głowe..." speed555 - Pon 19 Lip, 2010
Ja do Sopotu przyjechałem z teamem Gładysza i u nich na serwisie siedziałem wiekszosc czasu i widze że mielismy serwisy obok siebie;pJacek - Wto 20 Lip, 2010 AndreXSi, my chlaliśmy, prawda?
to spierdlalaj Anonymous - Wto 20 Lip, 2010 Chlaliśmy, sam spier.dalaj Jacek - Wto 20 Lip, 2010 juz poszłem Maciusiowy - Wto 20 Lip, 2010 może ustalmy kto z kim chlał, żeby potem nie było
ja chlałem z Jackiem, potem z Dżonem i Bartem - sok tylko, z GeKo...i widziałem nawalonego Stricka