chodzi mi o pełną michę i ciepłe kapcie i o nic więcej
Czesiek jak będziesz liczył, że rząd Ci to zapewni to będziesz (jak dobrze pójdzie) w zimę w sandałach zapinał.PiTT - Pią 10 Wrz, 2010 nie najeżdzam na PIS
komentuję tylko występy tego pana
jakby Tusk gadał że winę za katastrofę ponosi Jarek to też bym napisał że chyba mu się w głowie poprzewracało M - Pią 10 Wrz, 2010 Ja tam nie mam nic do powiedzenia, jesteśmy w czarnej dupie wszyscy.Anonymous - Pią 10 Wrz, 2010
KarQ napisał/a:
Czesiek jak będziesz liczył, że rząd Ci to zapewni to będziesz (jak dobrze pójdzie) w zimę w sandałach zapinał.
rząd zapewnia horrendalnie wysoki VAT dla przedsiębiorców , i głodowe renty i emerytury . Ja wcale nie liczę na to ze zapewni mi nie wiadomo jak wysoki social , bo nie chce brać tylko chce sam osiągać coraz to wyższe pułapy min. finansoweM - Pią 10 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
nie najeżdzam na PIS
jakby Tusk gadał że winę za katastrofę ponosi Jarek to też bym napisał że chyba mu się w głowie poprzewracało
Piotruś, sprawdź sobie kto odpowiada za przygotowanie i zabezpieczenie takich lotów.
A to że Jarek PR'owo zrobil sobie bukkakke to inna sprawa.
nie najeżdzam na PIS
jakby Tusk gadał że winę za katastrofę ponosi Jarek to też bym napisał że chyba mu się w głowie poprzewracało
Piotruś, sprawdź sobie kto odpowiada za przygotowanie i zabezpieczenie takich lotów.
idąc dalej tym tropem ustalimy że pilot został przekupiony aby spowodować katastrofe a jego rodzina dożywotnio będzie żyła w luksusach
czekam jak Jarek pęknie i wykrzyczy "zamordowaliście mi brata"
obawiam się że prędzej czy później wykrzyczy co mu na sercu leży a że jest przekonany że to był zamach to tylko kwestia czasuM - Pią 10 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
PiTT napisał/a:
nie najeżdzam na PIS
idąc dalej tym tropem ustalimy że pilot został przekupiony aby spowodować katastrofe a jego rodzina dożywotnio będzie żyła w luksusach
czekam jak Jarek pęknie i wykrzyczy "zamordowaliście mi brata"
obawiam się że prędzej czy później wykrzyczy co mu na sercu leży a że jest przekonany że to był zamach to tylko kwestia czasu
Nie jest to istotne, mamy obowiązek dążyć do prawdy a nie osądzać pochopnie lub tak jak osądzają wszyscy. Ja nie mówie ani że to pilot ani że ruscy tylko cierpliwie czekam na prawdę.PiTT - Pią 10 Wrz, 2010 ja tyż
tylko wydaje mi się że medialne osoby powinny nieco ograniczać swoje prywatne opinie
a ja na to zapytam tego bluzgajacego i wzywajacego "innych" do przebudzenia - jakes taki madry - TO WSKAZ KURWA ALTERNATYWE.Stf - Pią 10 Wrz, 2010 to co teraz jarus wyprawia to jest jakiś dziwny równoległy świat dla mnie. już dawno wytoczyłbym mu proces po którym by się zesrał, mając do zapłacenia połowę swoich oszczędności gdyby coś takiego puszczał w moją stronę. mogłaby się w końcu zebrać garstka ludzi z Pisu (mniejszość) i założyć swoją inteligentniejszą partię. to jakieś krzywe zwierciadło to co się dzieje teraz. zacietrzewienie, pomylenie pojęć, małość, urojenia siegają już groźnego poziomu. największa besilność, która mnie boli, to fakt że do niektórych ludzi jego słowa trafiają, ba, nawet stają się dla nich mobilizacją w dążeniu do fatalnej uporczywej złej woli, nienawiści w sposobie postrzegania innych ludzi i obłędnego sposobu życia. szkoda mi tych ludzi na prawdę.PiTT - Pią 10 Wrz, 2010 Stf - Pią 10 Wrz, 2010 jaruś nie traci czasu - pod krzyżem właśnie przemawia... kurfa jakie tłumy ...poetyka lat 80tych...Loko - Pią 10 Wrz, 2010
Świetnie kupuje subaraka w 1.6 dobra gume i napinam calą zime M - Sob 11 Wrz, 2010 Ciekawostka jak rzetelny jest opiniotworczy tytuł
http://www.wykop.pl/artyk...wersje-zdarzen/