Jak to na Mazowszu. Start, 500, L90, 500, P90 itd.
Jezeli rajd bedzie w Kozienicach to nie bedzie samych prostych. Co wiecej, nie bedzie cienkich jabłonek przy trasie
Troche szkoda bo do Sobieni mialem tak blisko Wrobel - Pon 07 Mar, 2011
aaa takie tam... nazwisko pilota jeszcze trzeba zmienic Mick - Pon 07 Mar, 2011 Rozumiem, że to "TA" Honda do N2
Co do nazwiska to bym jeszcze nie wstawiał, bo nie wiadomo, czy pilot nie będzie jeździł w tym roku pod pseudonimem Mick - Sob 19 Mar, 2011 Czy wiemy już kto jedzie w Elmocie z Pucharu?
Badi w związku z tym, ze Puga sprzedaje to nie jedzie.qbus - Sob 19 Mar, 2011 Ty jedziesz i raczej spimy w jednym "hotelu"
i hohohoho Świątecki w C2... faworyt? imo tak qbus - Pią 25 Mar, 2011 Miałem wczoraj okazje zostać przewiezionym na prawym w EP3 Type R N3... na maxxxxa spycona specyfikacja, lepszej enki już być nie może, powiem wam że jestem w MEGA wielki szoku, nie jeździłem nigdy tak szybką rajdówką, ba robi większe wrażenie niż lekko zgrzebany STI, wskazówka od obrotomierza idzie do góry jak pojebana! Masakra... Clio Sport nie ma podejscia.Mick - Pią 25 Mar, 2011 będzie to jechało w Świdnicy?qbus - Pią 25 Mar, 2011 Będzie... już jeździło w rpp tylko zmieniło właściciela Jaco - Pią 25 Mar, 2011 Ja pracuje nad tym, żeby pojawić się strefie serwisowej, ale co z tego wyjdzie ciężko powiedzieć... Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
qbus napisał/a:
Będzie... już jeździło w rpp tylko zmieniło właściciela
qbus, przejedziesz sie A grupowym CTRem i Nka ci przejdzie.....
Tak z ciekawosci, czy chodzi o byla Honde Tutaja?Yarko - Pią 25 Mar, 2011
qbus napisał/a:
Clio Sport nie ma podejscia.
pewnie dlatego, że jeszcze nikt w PL grubo nie zdłubał RS'aBad-i - Pią 25 Mar, 2011
Yarko napisał/a:
qbus napisał/a:
Clio Sport nie ma podejscia.
pewnie dlatego, że jeszcze nikt w PL grubo nie zdłubał RS'a
i juz pewnie nie zdłubie, bo po co kombinowac jak CTRa jest o wiele latwiej.Janusz - Pią 25 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
i juz pewnie nie zdłubie, bo po co kombinowac jak CTRa jest o wiele latwiej.
nie no ktoś tam zdłubał, np ten gosc o którym ostatnio pisałem ze ma dwa sporty, jeden w góry drugi na płaskie, mówił ze jeden mu pali 15 a drugi 50... wiec trochę ten jeden zdłubany musiał być ze tyle hapał, niestety nie miałem czasu pytać o dokładne specyfikacje i wartości.Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 wiesz u Strozika stoi tez jedno clio - ale jak sam powiedzial wystarczy popatrzec na parking (3 Hondy, 2 SC, 1 Clio i 1 Pug )Yarko - Pią 25 Mar, 2011 w Typerze na pewno szlaki sa przetarte, więc to już sporo, ale koszt zakupu nowych cześci tuningowych do Clio i Hondy to ten sam wydatek, z używanymi rzeczywiście jest lepiej, bo można sporo rzeczy kupić za "psi pieniądz"