Koto - Pią 11 Lis, 2011 Dziękuję, pozamiatanefaldzip - Pią 11 Lis, 2011 Bad-i - Pią 11 Lis, 2011 szkoda mi Fina, ale uwazam ze nikt inni niz Loeb nie zasluguje na tytul.Koto - Pią 11 Lis, 2011 Mikko jeszcze ma szansę, jak dojedzie 6 albo 7 i zdobędzie punkty na powerstage, tylko wtedy Loeb się musi zepsuc.Bad-i - Pią 11 Lis, 2011
Koto napisał/a:
Mikko jeszcze ma szansę, jak dojedzie 6 albo 7 i zdobędzie punkty na powerstage, tylko wtedy Loeb się musi zepsuc.
mysle ze w tej chwili Loebowi na serwisie wymienia wszystko zeby nic sie nie zwalilo Koto - Pią 11 Lis, 2011
Cytat:
mysle ze w tej chwili Loebowi na serwisie wymienia wszystko zeby nic sie nie zwalilo
Mam nadzieję Jazda Tanaka mi się podoba, Abbring pewnie mógłby szybciej ale i tak jest dobrze jak na pierwszy start w S2000, w końcu jest szansa na jakieś młode twarze w WRC Marek23 - Pią 11 Lis, 2011
Bad-i napisał/a:
mysle ze w tej chwili Loebowi na serwisie wymienia wszystko zeby nic sie nie zwalilo
Dokladnie
Jestem w szoku,ze nadal jest z przodu...za duzo nie zwolnil skurczybykMarek23 - Pią 11 Lis, 2011 SEBASTIAN LOEB 8 RAZ MISTRZEM ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!qbica - Pią 11 Lis, 2011 nie przepadam za nim, ale mimo wszystko gratulacje Marek23 - Pią 11 Lis, 2011 http://www.wrc.com/video/...ge-11/?vid=2396
Piękna zadupi,a,aka.Bad-i - Pią 11 Lis, 2011
Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Dokladnie
Jestem w szoku,ze nadal jest z przodu...za duzo nie zwolnil skurczybyk
dokladnie, kazdy inny jechal by zeby dojechac. A gosc mimo ze wygyrwa to cisnie swoim tempemBad-i - Sob 12 Lis, 2011 No to w zaistniałej sytuacji mysle ze Loeb pokaze Latfali jak sie jezdzi. Mistrzem juz jest, presji zero - teraz tylko wygrac GB po raz 4 z rzedu faldzip - Sob 12 Lis, 2011
Cytat:
Petter and Chris were forced to retire on the roadsection before the first stage of the day, with a damaged fuel pipe. Leaking fuel caused a fire. Both Petter and Chris are OK. They are now on their way back to the servicepark.
ja pierdziele, ten typ ma w tym sezonie wiekszego pecha niz wszyscy inni kierowcy razem wzieci.jarek-malopolska - Sob 12 Lis, 2011 SuperSeb faldzip - Sob 12 Lis, 2011
Bad-i napisał/a:
No to w zaistniałej sytuacji mysle ze Loeb pokaze Latfali jak sie jezdzi. Mistrzem juz jest, presji zero - teraz tylko wygrac GB po raz 4 z rzedu