To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WRC] 2011 WRC, IRC, ME itp..

Koto - Pią 11 Lis, 2011

Dziękuję, pozamiatane
faldzip - Pią 11 Lis, 2011

:'(
Bad-i - Pią 11 Lis, 2011

szkoda mi Fina, ale uwazam ze nikt inni niz Loeb nie zasluguje na tytul.
Koto - Pią 11 Lis, 2011

Mikko jeszcze ma szansę, jak dojedzie 6 albo 7 i zdobędzie punkty na powerstage, tylko wtedy Loeb się musi zepsuc.
Bad-i - Pią 11 Lis, 2011

Koto napisał/a:
Mikko jeszcze ma szansę, jak dojedzie 6 albo 7 i zdobędzie punkty na powerstage, tylko wtedy Loeb się musi zepsuc.

mysle ze w tej chwili Loebowi na serwisie wymienia wszystko zeby nic sie nie zwalilo :)

Koto - Pią 11 Lis, 2011

Cytat:
mysle ze w tej chwili Loebowi na serwisie wymienia wszystko zeby nic sie nie zwalilo :)

Mam nadzieję :) Jazda Tanaka mi się podoba, Abbring pewnie mógłby szybciej ale i tak jest dobrze jak na pierwszy start w S2000, w końcu jest szansa na jakieś młode twarze w WRC :)

Marek23 - Pią 11 Lis, 2011

Bad-i napisał/a:

Dokladnie :rotfl:
Jestem w szoku,ze nadal jest z przodu...za duzo nie zwolnil skurczybyk

SEBASTIAN LOEB 8 RAZ MISTRZEM ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
qbica - Pią 11 Lis, 2011

nie przepadam za nim, ale mimo wszystko gratulacje :)

http://www.wrc.com/video/...ge-11/?vid=2396

Piękna zadupi,a,aka.

Bad-i - Pią 11 Lis, 2011

Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:

Dokladnie :rotfl:
Jestem w szoku,ze nadal jest z przodu...za duzo nie zwolnil skurczybyk

dokladnie, kazdy inny jechal by zeby dojechac. A gosc mimo ze wygyrwa to cisnie swoim tempem

Bad-i - Sob 12 Lis, 2011

No to w zaistniałej sytuacji mysle ze Loeb pokaze Latfali jak sie jezdzi. Mistrzem juz jest, presji zero - teraz tylko wygrac GB po raz 4 z rzedu :]
faldzip - Sob 12 Lis, 2011

Cytat:
Petter and Chris were forced to retire on the roadsection before the first stage of the day, with a damaged fuel pipe. Leaking fuel caused a fire. Both Petter and Chris are OK. They are now on their way back to the servicepark.

ja pierdziele, ten typ ma w tym sezonie wiekszego pecha niz wszyscy inni kierowcy razem wzieci.

jarek-malopolska - Sob 12 Lis, 2011

SuperSeb :jupi:
faldzip - Sob 12 Lis, 2011

Bad-i napisał/a:
No to w zaistniałej sytuacji mysle ze Loeb pokaze Latfali jak sie jezdzi. Mistrzem juz jest, presji zero - teraz tylko wygrac GB po raz 4 z rzedu :]

a gowno! Latvala na prowadzeniu :]