po 22 na specjalne zamówienie do ogarnięcia Franek - Wto 05 Lip, 2011 Nie no Marcel, nie rób sobie jaj. Czyli kur.wa bedzie dużo tanio tesco?Anonymous - Wto 05 Lip, 2011 Przyjedziesz, zobaczysz, ocenisz Franek - Wto 05 Lip, 2011
spoko!Bartli - Wto 05 Lip, 2011 Kozackie jest
Anonymous - Wto 05 Lip, 2011
jest kur.wa jest
to auto jest ZŁE Anonymous - Wto 05 Lip, 2011 wtedy obczajałem wózki dla dzieci i próbowałem przemówić paulinie, że to rodzinne auto Rasputin - Wto 05 Lip, 2011
Marcel napisał/a:
próbowałem przemówić paulinie, że to rodzinne auto
I jak,udało Ci się?Anonymous - Wto 05 Lip, 2011 Nie
ale pracuję nad tym .... na pewno zdecydowanie szybciej dojechałem dziś do pracy
ale bagażnik ma okazały roj - Wto 05 Lip, 2011 kup jeszcze evo 6 takie jak moje
jest jeszcze ta mx-5 u Was? i możesz mi na pw napisać jak wygląda sprawa z clio bo w sumie nie wiem co z nim.Anonymous - Wto 05 Lip, 2011 MX5 wł. pobrał na 1 tydzien
Clio ma być do końca tyg.
EVO będzie na dniach jak znajde czas zeby pojechać roj - Wto 05 Lip, 2011 dobra, będę śledził wszystkie 3 sprawy, daj znać kiedy będziesz jechał po evkę, może się ustawimy bo chwilowo mój rc nie jeździ bo zmieliłem zębatkę na ułężu (brzmi dumnie ) zresztą klepał tam z zatrzymanego fury i to dość mocno
mx-5 się będę odzywał i bym podjechał oblukać a clio dam znać znajomemu jak się pojawi może w końcu coś sobie kupi.Anonymous - Wto 05 Lip, 2011 niestety malowanie nie trwa u nas 1-2 dni ..... auto w sobotę wyjechało od blacharza i udało się do lakiernika, czekaliśmy dość długo na pas tylny, bo Renault Polska ma 14 dni oczekiwania a przyszedł po 20
o dziwo do EVO 2 dni i wszystko było martin.h - Śro 06 Lip, 2011
Marcel napisał/a:
o dziwo do EVO 2 dni i wszystko było
Panie, to jest Mitsubishi, a nie jakieś francuskie gówno Anonymous - Śro 06 Lip, 2011 UWAGA mala zmiana, gdyż nie uwzględniłem w planie uruchomienia płatnej uslugi, ze pracownik idzie na tygodniowy urlop