Moje prawie 100 kg szybko by się z tym rozprawiło Bonczek - Sob 20 Paź, 2012 Nowy nabytek mojej siostry, 600ccm, w porównaniu do CBR`y ten 100 razy wygodniejszy, dużo bardziej zwrotny i jakby lepsza reakcja na gaz
Bart - Sob 20 Paź, 2012 Kij z tą motorynką, POKAŻ SIOSTRĘ! sajfer - Nie 21 Paź, 2012
generalnie , przypomina mi to jakby małpe z klatki wypuścili.
jazda po chodniku jest żalem.
hahah, nie zauważyłem że takie emocje wywołał filmik..
Dobrze w takim razie, że nie widziałeś czegoś z terrorów, tam są chodniki, schody, ścieżki rowerowe, parki i lasy
Co dziwne, jak tak jeździmy to większość reakcji jest pozytywna wśród przechodniów, generalnie zdziwienie i zajawka.
noo jest się czym pochwalić, szczególnie na końcu filmiku kierowca motoru pokazał jakim jest debilemKoto - Nie 21 Paź, 2012 Ale przecież na tym filmie nic się nie dzieje, nikogo nie przejechali, nie uderzyli w żadną furę, a chłop na końcy zjechałby do prawej krawędzi i nie byłoby problemu, nuuuda. Lepsze jest tico w markecie Niemy - Pon 22 Paź, 2012
Koto napisał/a:
chłop na końcy zjechałby do prawej krawędzi i nie byłoby problemu
oczywiście, tak samo na motorze jakby się nie pchał na chama na czołówkę to też by nie było problemu, a jak mu ktoś zwraca uwagę to zamiast przyznać mu rację lub nawet nic nie odpowiedzieć to puszcza mu bardzo ładną wiązankę, muszę ją sobie zapisać, jest moc!
to takie polaczkowe Pirania - Pon 22 Paź, 2012 promowanie wieśniackiego zachowania psującego opinię całemu środowisku motocyklowemu