To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wybory do Parlamentu 2011

no name - Czw 06 Paź, 2011

M napisał/a:
a nie mam żadnych zobowiązań być w zusie.

To nie płać skoro nie masz zobowiązań ;D

M - Czw 06 Paź, 2011

Stf napisał/a:
M napisał/a:
A tu się mylisz, zus ma zobowiązania wobec moich rodziców a ja nie mam żadnych zobowiązań być w zusie. Natomiast mam zobowiązania wobec swoich rodziców co jest bardziej naturalne i normalne.

ale czy nie rozumiesz że ten system od początku był skazany na jedną wielką kupę ? która właśnie zaczyna śmierdzieć ? nie da się jej tak po prostu zamieść i wyrzucić...

Bardzo dobrze, czym szybciej urzędnicy zusu zasilą grono produktywne i zwiększające pkb tym lepiej. Szkoda marnować ich potencjał w urzędach.

M - Czw 06 Paź, 2011

no name napisał/a:
M napisał/a:
a nie mam żadnych zobowiązań być w zusie.

To nie płać skoro nie masz zobowiązań ;D

Niebawem.. niebawem.

I po problemie, na uj tyle stron o niczym
M - Czw 06 Paź, 2011

Inne strony są o czym innym :lol2:
siema - Czw 06 Paź, 2011

Ja to rozumiem. Wybory co raz bliżej. Emocje.
M - Czw 06 Paź, 2011

Nerwy...
Stf - Czw 06 Paź, 2011

ale eM nie nerwuj się. jeśli nie zagłosujesz to masz u mnie browar pamiętaj ;)
Janusz - Czw 06 Paź, 2011

i tak nie czytam tego tematu :rotfl:
Bart - Czw 06 Paź, 2011

Stf napisał/a:
jeśli nie zagłosujesz to masz u mnie browar pamiętaj ;)

:]

M - Czw 06 Paź, 2011

Chyba jednak pójdę głosować, ta dyskusja mnie zmobilizowała jednak do oddania głosu. Nie chce żeby socjaliści wybierali za mnie.

M napisał/a:
Inne strony są o czym innym :lol2:

Inne tak ale ostatnie chyba z 4-5 tylko o tym :devil:

pcs - Czw 06 Paź, 2011

wojna bedzie i komuna wroci

wungiel trza kupowac

http://wybory.onet.pl/par...aktualnosc.html

Marek23 - Czw 06 Paź, 2011

Cytat:
Chyba jednak pójdę głosować, ta dyskusja mnie zmobilizowała jednak do oddania głosu. Nie chce żeby socjaliści wybierali za mnie.

Mam te same odczucia. Co do jednej z wypowiedzi Stfa o tym,że niektórym chodzi po prostu o udowodnienie swojej racji. Na pewno w jakis sposób teoria się pokrywa z rzeczywistościa,ale działa ona po obu stronach barykady :rotfl: , bo tak trzeba nazwac.

Zadziwiajace jest jednak to,jak wielu mlodych wyksztalconych polakow nagle zaczyna glosic na wpol socjalistyczne poglady i wykazywac zrozumienie dla roznych niekorzystnych dla spoleczenstwa decyzji rzadu. Mysle,ze tutaj ludzie po prostu brna w to co serwuje im rzad i popieraja slepo, bo przeciez inaczej musieli by sie przyznac przede wszystkim przed soba,ze sie mylili. A to by bardzo bolalo wewnetrznie nie jednego intelektualiste.

pcs - Czw 06 Paź, 2011

Ale jak mozna krytykujac na wpol-socjalistyczny rzad PO popierac PIS, ktory znajduje sie na pograniczu socjalizmu i komunizmu ....