To nie płać skoro nie masz zobowiązań M - Czw 06 Paź, 2011
Stf napisał/a:
M napisał/a:
A tu się mylisz, zus ma zobowiązania wobec moich rodziców a ja nie mam żadnych zobowiązań być w zusie. Natomiast mam zobowiązania wobec swoich rodziców co jest bardziej naturalne i normalne.
ale czy nie rozumiesz że ten system od początku był skazany na jedną wielką kupę ? która właśnie zaczyna śmierdzieć ? nie da się jej tak po prostu zamieść i wyrzucić...
Bardzo dobrze, czym szybciej urzędnicy zusu zasilą grono produktywne i zwiększające pkb tym lepiej. Szkoda marnować ich potencjał w urzędach.M - Czw 06 Paź, 2011
no name napisał/a:
M napisał/a:
a nie mam żadnych zobowiązań być w zusie.
To nie płać skoro nie masz zobowiązań
Niebawem.. niebawem.no name - Czw 06 Paź, 2011 I po problemie, na uj tyle stron o niczymM - Czw 06 Paź, 2011 Inne strony są o czym innym siema - Czw 06 Paź, 2011 Ja to rozumiem. Wybory co raz bliżej. Emocje.M - Czw 06 Paź, 2011 Nerwy...Stf - Czw 06 Paź, 2011 ale eM nie nerwuj się. jeśli nie zagłosujesz to masz u mnie browar pamiętaj Janusz - Czw 06 Paź, 2011 i tak nie czytam tego tematu Bart - Czw 06 Paź, 2011
Stf napisał/a:
jeśli nie zagłosujesz to masz u mnie browar pamiętaj
M - Czw 06 Paź, 2011 Chyba jednak pójdę głosować, ta dyskusja mnie zmobilizowała jednak do oddania głosu. Nie chce żeby socjaliści wybierali za mnie.no name - Czw 06 Paź, 2011
M napisał/a:
Inne strony są o czym innym
Inne tak ale ostatnie chyba z 4-5 tylko o tym pcs - Czw 06 Paź, 2011 wojna bedzie i komuna wroci
Chyba jednak pójdę głosować, ta dyskusja mnie zmobilizowała jednak do oddania głosu. Nie chce żeby socjaliści wybierali za mnie.
Mam te same odczucia. Co do jednej z wypowiedzi Stfa o tym,że niektórym chodzi po prostu o udowodnienie swojej racji. Na pewno w jakis sposób teoria się pokrywa z rzeczywistościa,ale działa ona po obu stronach barykady , bo tak trzeba nazwac.
Zadziwiajace jest jednak to,jak wielu mlodych wyksztalconych polakow nagle zaczyna glosic na wpol socjalistyczne poglady i wykazywac zrozumienie dla roznych niekorzystnych dla spoleczenstwa decyzji rzadu. Mysle,ze tutaj ludzie po prostu brna w to co serwuje im rzad i popieraja slepo, bo przeciez inaczej musieli by sie przyznac przede wszystkim przed soba,ze sie mylili. A to by bardzo bolalo wewnetrznie nie jednego intelektualiste.pcs - Czw 06 Paź, 2011 Ale jak mozna krytykujac na wpol-socjalistyczny rzad PO popierac PIS, ktory znajduje sie na pograniczu socjalizmu i komunizmu ....