HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
kamil - Wto 31 Sty, 2012 ostatnio na Ułęż tak jechał Laweta Badiego prowadziła karawanę kubas - Wto 31 Sty, 2012
kamil napisał/a:
ostatnio na Ułęż tak jechał Laweta Badiego prowadziła karawanę
ahh ci nowi klubowicze tacy jacyś spokojni
w drodze do luble był pościg stf-a ema i r26 rulez a gonili oni majka w eskłortezie! kamil - Wto 31 Sty, 2012 to stare czasy. Wtedy mieli pryszcze i hormony im buzowały Gaydek - Wto 31 Sty, 2012 Apdejt listy...
1. PieQt, Renault Megane RS 250
2. siema, Renault Clio Sport
3. AleX_R53, MINI Cooper S R53
4. Kenet, Opel Astra GSi 2.0 16v
5. Marcel, Renault Clio Sport
6. Jakarti, Renault Clio Sport
7. roj, Renault Clio Sport
8. Marek23, VW Golf GTI Mk V
9. alphaOne, Honda Civic Type R
10. wiktoch, Mazda MX-5
11. Zbychu, Subaru Impreza GT
12. Pawcio, Ford Sierra 2,9 Cosworth
...
15. (15 osób to nasze minimum)Kenet - Wto 31 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
Ford Sierra 2,9 Cosworth
kosmita - Wto 31 Sty, 2012 Czy to taka brązowa coupe ?Gaydek - Wto 31 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
brązowa kupa
A jaka ma być?
M - Śro 01 Lut, 2012
kubas napisał/a:
kamil napisał/a:
ostatnio na Ułęż tak jechał Laweta Badiego prowadziła karawanę
ahh ci nowi klubowicze tacy jacyś spokojni
w drodze do luble był pościg stf-a ema i r26 rulez a gonili oni majka w eskłortezie!
Chciałem zobaczyć ile nowa gablota pójdzie
Hondą jeżdzę spokojnie bo to ma krótką krzynięroj - Śro 01 Lut, 2012 Kenet, nie grzej się, to nie cosworth
swapowana sierra po prostu.M - Śro 01 Lut, 2012
roj napisał/a:
Kenet, nie grzej się, to nie cosworth
swapowana sierra po prostu.
Gaydek - Śro 01 Lut, 2012
Cytat:
MACIEJ ŚWIĘTEK - ZYZY
Kto to?Marek23 - Czw 02 Lut, 2012 Mogę potem dopisać drugą osobę w kwietniu na przykład. W sensie drugi kierowca do golfa?
Chyba wpadnę z bratem, nigdy w życiu nie upalał, Poznań akurat na rozgrzewkę...Gaydek - Czw 02 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Mogę potem dopisać drugą osobę w kwietniu na przykład. W sensie drugi kierowca do golfa?
Chyba wpadnę z bratem, nigdy w życiu nie upalał, Poznań akurat na rozgrzewkę...
Możesz, ale...
Cytat:
koszt: 430 zł od osoby (jeżeli jest dwóch kierowców w jednym aucie, to każdy płaci za siebie; nie ma zniżek dla członków AW)
Nie wiem jak bardzo będą tego pilnować . Ewentualnie dopłacisz tylko za obiad a jeździć będzie "na gapę" .PGmaster - Czw 02 Lut, 2012
Gaydek napisał/a:
Nie wiem jak bardzo będą tego pilnować . Ewentualnie dopłacisz tylko za obiad a jeździć będzie "na gapę"
Gdzies jest to napisane w regulaminie? Bo ostatnio placilo sie za samochod i mozna bylo jezdzic w dwoch kierowcow...
Poza tym nie sadze zeby ktos sie zorientowal ze kilka kolek przejedzie kto inny.Gaydek - Czw 02 Lut, 2012
PGmaster napisał/a:
Gdzies jest to napisane w regulaminie? Bo ostatnio placilo sie za samochod i mozna bylo jezdzic w dwoch kierowcow...