Vlodarsky - Wto 18 Wrz, 2012 Czyli, że jakość idzie na dno z każdym kolejnym modelem ? Bo w tym przypadku tak jest. Wolę 3 lub 4 od góry.PiTT - Wto 18 Wrz, 2012 myślę że raczej chodzi o to że niezmiennie od wielu lat mamy tą samą dobrą rzecz... doskonałych produktów nie trzeba zbytnio modyfikować
dla mnie android to GT-R, technologicznie lepszy, więcej możliwości itd.
ale co z tego jak za kilka lat taki GT-R w porównaniu do prosiaka będzie gówno warty
zarówno finansowo jak i wizerunkowo
nie sądzę aby GT-R stał się kultowym modelem, raczej będzie dobrą propozycją dla tych których teraz nie stać na nowego, tylko poczekajmy jak spadną tak to 100k+ i na ulicach będzie ich milion Michał - Wto 18 Wrz, 2012 nigdy nie będzie ich milion bo serwis fhuy wiecej kosztuje niż serwis produktów z ingolsztad ( czy jakiego tam innego berlina )
gdzieś czytałem jak to koleś "pukno" gtrem kogoś w korku, tak delikatnie ze nie było nawet ryski na zderzaku, ale jakiś system zadziałał i sie maska tak dziwnie otworzyła. Podana była cena tego systemu to spadłem z krzesła.Michał - Wto 18 Wrz, 2012 http://jalopnik.com/54053...000-repair-bill
JEBAĆ BIEDE
3 lata temu, pamięć niczym pamięc w ajfonie !PiTT - Wto 18 Wrz, 2012 pi@rdolenie!
jeśli chcesz to rozwinę...
pi@rdolenie!
a tak na poważnie, teraz tak jest, ale jak będzie ich więcej to będzie też więcej części zamiennych na allegro, pewnie powstaną zamienniki itd.
ceny spadną i zamiast bejcy czy audi, "chłopacy" z postawionymi kołnierzykami będą lansować się gtr'ami
osobiście jaram się gtrem, ale jakbym miał gotówkę do wydania to brałbym prosiaka Michał - Wto 18 Wrz, 2012 rasta - Śro 19 Wrz, 2012 PiTT, jesteś troszkę w błędzie bo GT-R już jest legendą i nie mam na myśli tylko ostatniego modelu R35.
PiTT - Śro 19 Wrz, 2012 eee no nie do końca, pisałem o nowym GT-R a nie klasycznym Skyline który niszczy system
wydaje mi się że ten nowy nie będzie już takim rodzynkiem, chociaż mogę się mylić
tak czy inaczej jestem całkowicie przekonany że za pare lat, prosiak z tego samego roku będzie zdecydowanie lepiej trzymał cenę
z drugiej strony, prawie z cenie GTRa można kupić... Audi RS5
sam nie wiem co bym zrobił, na ulicy jednak GTR robi większe wrażenie
całe szczęście że nie mam takich problemów antoś - Śro 19 Wrz, 2012 Prosiaki jakos nie chca taniec w normalnym trybie. Te mlode zaczynaja taniec, potem ich cena sie zatrzymuje i zaczyna rosnac. Teraz w fazie wzrostu masz 993, stopuja 996, a ciagle tanieja 997.
Zgadzam sie z PiTTem w 100% pewnie dlatego ze lubimy ajpony i posiadamy/posiadalismy Golfy.
Mnie to je@ie ze GTR na cwiare zrobil tyle i sryle, zakrety pokonal tak czy srak. Zupelnie nie jara mnie to auto, choc obiektywnie jest swietne. Wolalbym teoretycznie slabsze, wolniejsze 997 GT3.
Moze tak samo jest z aJPonem, niektorzy sie slinia na mysl dyzego ekraniku, 4 rdzeniowego procka i lepszych benchmarkow i biora Galaxy, ktos woli klasyczny design i teraz juz lekki powiew oldskulu i bierze tajfuna.PiTT - Śro 19 Wrz, 2012 M - Śro 19 Wrz, 2012 Iphone przyrównany do porsche - żal.pl
W applu dobrze piorą mózgi klientom - nie ma co.Anonymous - Śro 19 Wrz, 2012
M napisał/a:
Iphone przyrównany do porsche - żal.pl
W applu dobrze piorą mózgi klientom - nie ma co.
To zapewne Jobs z zaświatów sklecił taką "ulotkę", nie ma wątpliwości dzik - Śro 19 Wrz, 2012 porównanie ciekawe, jak dla mnie ajfon to gt-r a android to rs5 a porsche to.... nokia
było prosię od lat, powoli ewulowało
pojawił sie gt-r, poźniej rs5 i prosiak stał się nędzny, gt-r owcy myślą o rs'ach biedaki (i płacą worek siana za każdą naprawę swojego gt-ra) a rs'owcy o ajfoniarzach banany. Posiadacze prosiaka jeżdzą swoim modelem z przed 5 lat i maja w duupie przepychanki na górze, najwyżej co trzy lata kupią nową baterię (opony)
posiadacz gt-ra zmienia opony tylko w ASO i płaci za to 20x więcej bo nissan zadbał by wieśniak z wulkanizacji nie dotykał ich dzieła
obecny gt-r po wejściu nowego staje się z miejsca kalibrą, posiadacz starego to wieśniak który chce przylansować ale widać że nie ma kasy i jednocześnie po gwarancji modli się by nic nie wysrało bo oznacza to nieopłacalną naprawę
gwarancja tego gt-ra jest przy okazji tyle warta co gwara ajfona który po pobycie w wilgotniejszym kraju w azja traci gwarancję z powodu przekroczenia dopuszczalnej wilgotności. Czyli jak z wyłączeniem esp w gt-r.
stare prosie jest klasykiem, trzyma cenę i jest bezawaryjne
stara nokia 6310 jest droższa od iphone 2g
p.s. by porównanie było pełne pierwszy gt-r powinien nie mieć wstecznego (mms), wycieraczek (działający bt), radia (jak ajfon) i kilku bzdur. Szef nissana stwierdził słusznie że banany i tak tego nie zauważą i gt-ra kupią. Jak nissan wprowadzi wsteczny (co konkurencja już ma) szef nissana zrobi z tego orgię-kejnot a posiadacze gt-rów posikają się z nowego ficzera nazwanego ireverse który działa jak normalny reverse ale jest amajzing.Anonymous - Śro 19 Wrz, 2012
dzik napisał/a:
kraju jak azja
nie chce się czepiać bo całość wypowiedzi na serio bardzo dobra ale... co miałeś z geografii? dzik - Śro 19 Wrz, 2012
AleX_R53 napisał/a:
dzik napisał/a:
kraju jak azja
nie chce się czepiać bo całość wypowiedzi na serio bardzo dobra ale... co miałeś z geografii?