mają tylko "ClioSportwGazie" nox - Pon 08 Gru, 2008
strick napisał/a:
Sprawa sie rypła... Stary mnienakrecił na vectre, a okazało sie własnie, ze nie jest dostepna w katowicach Czyli leci netia...
a te twoje lokum to tak jak wspominałeś Ligota/Brynów ?? jak tak to może jesteśmy sąsiadami szymlorek - Pon 08 Gru, 2008 Szybka rozkmina panowie, nie moge się zdecydować na żadną z wersji i prawde mówiąc w każdej czegoś mi brakuje, więc zdaję się na waszą pomoc
Którą wersja jest najbliżej waszego serduszka ?
std/kolor/czerń
( Fotka poglądowa więc nie wiem czym malowany hangar i czy kostka to rodzimy pobruk, tym bardziej nie mam numeru kom do tego zgredzika za kółkiem ) kubas - Pon 08 Gru, 2008 nie podoba mi sie kolor foki to przedewszystkim a tak pozatym to chyba zostaw serie rasta - Pon 08 Gru, 2008 Zmień felgi bo seryjne są z dupy
A i kolor foki z dupy, buda 5d też z dupy
Posadź ją na glebę i jakieś 17" zapodaj!Anonymous - Pon 08 Gru, 2008 gleba! zobaczyszszymlorek - Pon 08 Gru, 2008 Jakbym miał kupować SWOJE auto to nie foke w benzynie, chyba ze ze znaczkiem RS...
Auto jest rodzinnym produktem ubocznym do którego znalazły sie felgi za bezcen które trzeba pomalować, więc zostaną pomalowane na srebrno bądź czarno, ja do tego zacnego projektu mogę ew dorzucić się na malowanie listewek bądź nie... Janusz - Pon 08 Gru, 2008 malowanie listewek sobie odpusc..:) a felgi daj w antracyt albo magnez kubas - Pon 08 Gru, 2008
Janusz napisał/a:
malowanie listewek sobie odpusc..:) a felgi daj w antracyt albo magnez
moze tytan albo molibend ? Janusz - Pon 08 Gru, 2008
kubas napisał/a:
Janusz napisał/a:
malowanie listewek sobie odpusc..:) a felgi daj w antracyt albo magnez
moze tytan albo molibend ?
do mnie pijesz?? CHRZANEK - Pon 08 Gru, 2008
szymlorek napisał/a:
Którą wersja jest najbliżej waszego serduszka ?
RS
w ostateczności ST ...DeeS - Pon 08 Gru, 2008 Jest tu jakis cwaniak od Programowania ??:>
Czy ktos zna jakas alternatywe dla Borland Developer Studio 2006, bo jebane Delphi nie idzie pod Viste jest jakis glupi blad.... ;(M - Pon 08 Gru, 2008 ECLIPSE?Anonymous - Pon 08 Gru, 2008
JIMEK napisał/a:
gleba! zobaczysz
dokadnie i nawet ta felga bedzie dobrze wygladac wasq - Wto 09 Gru, 2008