generalnie malo gdzie sie teraz placi za wjazd do klubu, jakis wiejski zwyczaj
hajs sie uplynnia przy barze
O widzisz, czegoś się nauczyłem Jakarti - Pią 15 Mar, 2013 moze to za duzo powiedziane ale w warszawie wraca sie do placenia za wjazd (w tym jakis drin) bo za duzo ludzi wchodzilo sie popatrzec a nie wydac kasę Bonczek - Pią 15 Mar, 2013 Gdyby ktoś potrzebował dobry balet na dziś, jest Live z Miami
http://www.youtube.com/user/UMFTVsiema - Pią 15 Mar, 2013 Pogodno kończy działalność Anonymous - Sob 16 Mar, 2013 Barejka - Sob 16 Mar, 2013 hahahahahahaha nie potrafi wrzucic Anonymous - Sob 16 Mar, 2013
Barejka napisał/a:
hahahahahahaha nie potrafi wrzucic
od tego mam Ciebie mój drogi Barierko MoRToN - Nie 17 Mar, 2013
zefir napisał/a:
generalnie malo gdzie sie teraz placi za wjazd do klubu, jakis wiejski zwyczaj
hajs się upłynnia przy barze
A kurna w wawie ostatnio wraca temat, nie wiem o co chodzi ale wkurwia troszkę.Michał - Pon 18 Mar, 2013 z jednej strony przez 20 zeta nikt nie zbiedniał , ale z drugiej dosyć dziwne to jest
delite 20 zeta, basen artystyczny 20 ( niezły hardcore tam jest ) , w platynie 25 ale dostajesz karte którą wymieniasz na chlańsko ( za 25 zeta, czyli dwa browary )Jakarti - Pon 18 Mar, 2013
Michał napisał/a:
w platynie 25 ale dostajesz karte którą wymieniasz na chlańsko ( za 25 zeta, czyli dwa browary )
wbilem sie tam kiedys ale bylem juz na bani i dopiero rano w domu ogarnalem, ze na ta karte mam drina Michał - Pon 18 Mar, 2013 trzeba było wracać kosmita - Czw 21 Mar, 2013 Mam nadzieję, że nie było
Anonymous - Czw 21 Mar, 2013 byo... sam wrzucałem Michał - Pią 22 Mar, 2013