To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

mi - Śro 21 Maj, 2008

CHRZANEK napisał/a:
Nie prościej było to zrobic z 1,4 z Pandy 100HP... Toż to też fajer...

Cheeroki napisał/a:
1.4 były trudno dostępne jeszcze wtedy

oj chłopcy, chłopcy. Ja mam 1242, więc chcieli mieć po miszczofsku, wiecie jak jest :faja:

Anonymous - Czw 22 Maj, 2008

Jako ze tutaj sie witamy, chciałem sie przywitać ;)
Dzień dobry ;) Nazywam sie Łukasz i od prawie roku jestem posiadaczem Citroena Saxo VTS 1,6 16v jak właśnie widać obok... Samochód kiedy go nabyłem był full seria teraz już nie ;)
I mam pytanie do drogich forumowiczów co trzeba zrobić żeby mieć dostęp do innych części forum jak "pimp my ride" gdzie mogę pochwalić sie swoim i tej części co to sie nazywa "na torze i na ulicy"?

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz sie serdecznie witam ;)

kubas - Czw 22 Maj, 2008

Witam !! :)

Na wszystko przyjdzie czas. Posiedzisz z nami troche to pewnie sie zazielenisz :)

no jak juz wymieniamy serdecznosci to witam cie serdecznie i rownie serdecznie pozdrawiam :D
k-mart - Czw 22 Maj, 2008

Witam, bardzo ladne saxo :)
Milo patrzec ze Ty takze wzorowales sie na vts'ie Oskara, az mnie duma rozpiera!

Na vts'ie Oskara? A co to za auto bo szczerze nie mam pojęcia jakie to Saxo... Masz moze jakieś zdjęcia tego Saxo? Szczerze wzorowałem sie na moim widzi mi się i wszystko co robiłem było tylko i wyłącznie moim pomysłem ;) Ale dziękuje za słowa uznania k-mart :) Pozdrawiam!

P.S. k-mart ale i tak Ty masz autko o którym zawsze marzyłem ;) Super Willi :)

k-mart - Czw 22 Maj, 2008

A dziekuje :)

Oskar to jeden z naszych ludzi a moze bardziej autorytet, ma profesjonalnie zbudowanego vts'a od podstaw, tam nic nie jest przypadkowe. A jako ze masz phI w tym samym kolorze, tak poprostu stwierdzilem dla zartu ;) Napewno sam wklei tu jakies zdjecie pogladowe.
Ale jak pisalem, bardzo ladny samochod, gratki! :)

O to mam nadzieje ze sie odezwie i przedstawi parę zdjęć swojego Saxo... Mam nadzieje ze zawiąże tu parę "technicznych" znajomości jakoż ze sam dopiero raczkuje w temacie technicznych spraw i będę mógł pozyskać jakieś żeby moje Saxo przyśpieszało szybciej, skręcało lepiej i hamowało mocniej ;) A ten chłopak którego jest to Saxo taki ma nic Oskar? Czy ukrywa sie pod jakimś innym pseudonimem ;) ?
saxorulez - Czw 22 Maj, 2008

k-mart,

proszę Cię nie siej zamętu wśród nowych :)

kusiu_vts,

Oskar faktycznie ma Saxo ale VTR czyli 8v a k-mart to stary ściemniacz więc uważaj na niego :)

Co do kwestii technicznej na bank ktoś Ci tutaj doradzi.. jest kilku ludzi od skręcania - np. Marek23, hamowania to Loko, a od mechaniki.. hmm.. na pewno ktoś sie znajdzie

strick - Pią 23 Maj, 2008

saxorulez napisał/a:
a od mechaniki.. hmm.. na pewno ktoś sie znajdzie

A ze prezes niesmiały jest, to powiem Ci, ze on ogarnia :)

Anonymous - Pią 23 Maj, 2008

Prezes czyli (czytaj) saxorulez? No właśnie jak tak czytałem tutaj parę innych tematów gdzie sie udzielał wyżej wymieniony kolega to odnosiłem wrażenie ze chyba właśnie tak raczej bardziej niż mniej ogarnia tematy techniczne aż sobie myślałem "cholera fajnie byłoby miec takie pojęcie jak on" :P

brawo, dobre lizanko dupska na wstepie nie jest zle :D

;) ;)

Bad-i - Pią 23 Maj, 2008

JIMEK napisał/a:
brawo, dobre lizanko dupska na wstepie nie jest zle :D

;) ;)

teraz juz przynajmniej rozumiem krytyke k-marta ze strony saxorulez-a (patrz powyzej) ;)

z czystym rowkiem to odrazu inne podejscie ma chlopak ;D

Michał - Pią 23 Maj, 2008

hahaahha
jimmi , badi !! o tym samym pomyślałem heheheh

Nie żadne lizanie dupy tylko naprawdę jak czytałem wypowiedzi saxorulez'a byłem pod wrażeniem jego wiedzy bo coś takiego mi imponuje a chyba sami przyznacie ze koleś wie raczej więcej niż mniej mi to osobiście poprostu imponuje bo sam chciałbym tyle wiedzieć co on... Tak samo jak jestem pod wrażeniem jak ktos zapier.dala np na motocrossie tak byłem pod wrazniem wiedzy prezesa... proste! Pozdro!