Zmień felgi bo seryjne są z dupy
A i kolor foki z dupy, buda 5d też z dupy
odpadam CHRZANEK - Wto 09 Gru, 2008
pP napisał/a:
rasta napisał/a:
Zmień felgi bo seryjne są z dupy
A i kolor foki z dupy, buda 5d też z dupy
odpadam
Felgi zmienic
Kolor przemalować
Drzwi zaspawać
Wszystko jest do ogarnięciaJanusz - Wto 09 Gru, 2008 zrobic swapa na 2.0 załozyc turbo..... wstawic szpere wszytsko jest do ogarniecia rasta - Wto 09 Gru, 2008 Sprzedać kupic odrazu 2.0 lub RS taniej wyjdzie martin.h - Wto 09 Gru, 2008 Może i taniej, ale ile tracimy przyjemności z przebudowy rasta - Wto 09 Gru, 2008
martin.h napisał/a:
Może i taniej, ale ile tracimy przyjemności z przebudowy
Może i taniej, ale ile tracimy przyjemności z przebudowy
5-drzwiwki - prosze cię
Przecież Chrzanek napisał, że drzwi można zaspawać strick - Wto 09 Gru, 2008
nox napisał/a:
strick napisał/a:
Sprawa sie rypła... Stary mnienakrecił na vectre, a okazało sie własnie, ze nie jest dostepna w katowicach Czyli leci netia...
a te twoje lokum to tak jak wspominałeś Ligota/Brynów ?? jak tak to może jesteśmy sąsiadami
Ligota blisko dworca, a Ty przeprowadziłes sie?nox - Wto 09 Gru, 2008
strick napisał/a:
nox napisał/a:
strick napisał/a:
Sprawa sie rypła... Stary mnienakrecił na vectre, a okazało sie własnie, ze nie jest dostepna w katowicach Czyli leci netia...
a te twoje lokum to tak jak wspominałeś Ligota/Brynów ?? jak tak to może jesteśmy sąsiadami
Ligota blisko dworca, a Ty przeprowadziłes sie?
wyprowadziłem
to w sumie nie tak daleko ja mieszkam na środkowej czyyli boczna od Dworskiej czyli Łącznik między Kościuszki a Brynowską .nox - Wto 09 Gru, 2008 Tak przy okazji szukiam Pralki juz z rastą gadałem ale jak by się coś bliżej trafiło nox - Śro 10 Gru, 2008 marcel miałeś piękne auto ah ...
przeglądałem na 4g aż się wzruszyłem , pamiętam jak temat był aktualny strasznie jarałem sie tym projektem .strick - Śro 10 Gru, 2008 Nox to blisko mieszkasz:) niem gdzie to jest, na dworskiej ten duży szary dom z gabinetem to od mojego dobrego kumpla:)Anonymous - Czw 11 Gru, 2008 To se pogadali dwaj przesiedleńcy Tylko nie zapominajcie, kto tu jest szefem Ligoty i okolic i komu należy klękać do miecza CHRZANEK - Czw 11 Gru, 2008
p106rallye napisał/a:
nie zapominajcie, kto tu jest szefem Ligoty i okolic i komu należy klękać do miecza
Tego to ja nie wiem...
Ale wiem kto potrafi zaprowadzić na zajebiaszczy kebab nox - Czw 11 Gru, 2008
strick napisał/a:
Nox to blisko mieszkasz:) niem gdzie to jest, na dworskiej ten duży szary dom z gabinetem to od mojego dobrego kumpla:)
to przy tym budynku skręcasz w uliczkę i tam są aż trzy domy mieszkam w ostatnim