hehe.. bez przesady z tą wiedzą.. dużo to tylko teoria często mijająca sie z praktyką..
ale warto co nieco wiedzieć.
Nauczyłem się na własnych błędach a najwięcej na własnym saxo...
In case of emergency do not hesitate to ask - a komentarzami kolegów to się nie przejmuj.. tutaj rzadko kto jest poważnyBaRtO_206GT - Sob 24 Maj, 2008 dobra swiezak!
POKA CYCKI!!! Dariano - Sob 24 Maj, 2008 Witam.
Super wyglada twoj saxofon , mocno pokrywa sie z moim gustem .
Saxorulez to skromny chlopak Pimp i pare innychjest dla wytrwałych, wiec udzielaj sie badz grzeczny i wszytko przyjdzie z czasem.CHRZANEK - Nie 25 Maj, 2008 Witam kolejne Saxo...Anonymous - Wto 27 Maj, 2008 witam wszystkichAnonymous - Wto 27 Maj, 2008 witam , jakieś fotki auta zapodaj GOKART - Wto 27 Maj, 2008 ooooo w końcu ktoś z Wielkopolski i to nieskręcającym folkswagenem
Powitać Fajnie bo jeszcze nie było na forum GTI V
Poka foty bo słyszeliśmy że w Poznaniu wszyscy idą w stajling a nie w moc...Anonymous - Wto 27 Maj, 2008 Witamy. Janusz - Wto 27 Maj, 2008 była juz jedna czerwona piątka chyba..:D powitac i fotki dawacAnonymous - Wto 27 Maj, 2008 i byl tez juz jeden VGTI z poznania.
takze zapraszamy do udzielania sie Anonymous - Wto 27 Maj, 2008 Teraz przynajmniej ja już nie jestem najmłodszy stażem Wiec jako stary wyjadacz WITAM TomsoN - Wto 27 Maj, 2008 Witam, widziałem golfika na tdiracingteam
Bardzo fajny.saxorulez - Śro 28 Maj, 2008
TMs napisał/a:
Witam, widziałem golfika na tdiracingteam
Bardzo fajny.
to diesel?? czy 2.0 GTI benzyna?TomsoN - Śro 28 Maj, 2008 wiem, że była to 209konna turbobenzyna a o swapie nic nie wiem