Nawet Zefir poleca Anonymous - Czw 20 Lis, 2014 lubie cebule.jest smaczna i zdrowaPiTT - Czw 20 Lis, 2014
kamil - Czw 20 Lis, 2014 Kenet - Czw 20 Lis, 2014 Poziom absurdu w kraju jest poza wszelką granicą. Ale z drugiej strony - jak to jest z tymi nieważnymi głosami? Owszem była książeczka, o której tak dużo się mówi. Jak trzeba nie myśleć i jak trzeba tego nie ogarnąć, nie przeczytać chociaż nagłówka na każdej stronie... Anonymous - Pią 21 Lis, 2014 Czy wydało ci sie dziwne własnie to ze jest tyle nieważnych głosów,w niektórych okręgach po 25-30 %?Ze PSL który nigdy nie miał poparcia wiekszego niz kilkanaście %,nagle w niektórych województwach dostaje po 50?Ja oczywiście uwazam ze to dziwne ,ale ja jestem tylko zwykłym oszołomem,faszystą,moherem i zwolennikiem spiskowych teoriKamill - Pią 21 Lis, 2014 To raczej było wiadomo od początku że lawina nieważnych głosów mogła nie być przypadkowa, tym bardziej że wystarczyło dostawić jeden krzyżyk na karcie aby ją unieważnić.Anonymous - Pią 21 Lis, 2014 wiesz że własnie stałeś sie faszystą anarchizujacym państwo i oszołmem usiłującym pogrążyć je w odmętach szaleństwa Kenet - Pią 21 Lis, 2014 Ale ja rozumiem doskonale czemu jest tyle nieważnych głosów i taki wynik PSL. Ludzie są po prostu głupi i nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem paru linijek. Tak samo jak nie potrafią chwile pomysleć nad tym co robią.
To co sie stało i dzieje to obraz nędzy, rozpaczy i upadku w jakim znalazł sie ten kraj.anjas - Pią 21 Lis, 2014 Kenet, właśnie stałeś się lemmingiem Kenet - Pią 21 Lis, 2014 To gdzie jest moje mieszkanie na wilanowie karwa?!anjas - Pią 21 Lis, 2014 poczekaj, na początku praca na Domaniewskiej Kenet - Pią 21 Lis, 2014 Bonczek może coś ogarnie bo rozumiem, że GalMok się nie łapie?anjas - Pią 21 Lis, 2014
Kenet napisał/a:
Bonczek może coś ogarnie bo rozumiem, że GalMok się nie łapie?
Niestety ale GalMok nie.Kenet - Pią 21 Lis, 2014 Tak czułem