To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

was79 - Czw 20 Lis, 2014

Nawet Zefir poleca :rotfl:

Anonymous - Czw 20 Lis, 2014

lubie cebule.jest smaczna i zdrowa
PiTT - Czw 20 Lis, 2014

:rotfl:

kamil - Czw 20 Lis, 2014

:rotfl:
Kenet - Czw 20 Lis, 2014

Poziom absurdu w kraju jest poza wszelką granicą. Ale z drugiej strony - jak to jest z tymi nieważnymi głosami? Owszem była książeczka, o której tak dużo się mówi. Jak trzeba nie myśleć i jak trzeba tego nie ogarnąć, nie przeczytać chociaż nagłówka na każdej stronie... :wall:
Anonymous - Pią 21 Lis, 2014

Czy wydało ci sie dziwne własnie to ze jest tyle nieważnych głosów,w niektórych okręgach po 25-30 %?Ze PSL który nigdy nie miał poparcia wiekszego niz kilkanaście %,nagle w niektórych województwach dostaje po 50?Ja oczywiście uwazam ze to dziwne ,ale ja jestem tylko zwykłym oszołomem,faszystą,moherem i zwolennikiem spiskowych teori
Kamill - Pią 21 Lis, 2014

To raczej było wiadomo od początku że lawina nieważnych głosów mogła nie być przypadkowa, tym bardziej że wystarczyło dostawić jeden krzyżyk na karcie aby ją unieważnić.
Anonymous - Pią 21 Lis, 2014

wiesz że własnie stałeś sie faszystą anarchizujacym państwo i oszołmem usiłującym pogrążyć je w odmętach szaleństwa ;D
Kenet - Pią 21 Lis, 2014

Ale ja rozumiem doskonale czemu jest tyle nieważnych głosów i taki wynik PSL. Ludzie są po prostu głupi i nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem paru linijek. Tak samo jak nie potrafią chwile pomysleć nad tym co robią.

To co sie stało i dzieje to obraz nędzy, rozpaczy i upadku w jakim znalazł sie ten kraj.

anjas - Pią 21 Lis, 2014

Kenet, właśnie stałeś się lemmingiem :rotfl:
Kenet - Pią 21 Lis, 2014

To gdzie jest moje mieszkanie na wilanowie karwa?!
anjas - Pią 21 Lis, 2014

poczekaj, na początku praca na Domaniewskiej :D
Kenet - Pią 21 Lis, 2014

Bonczek może coś ogarnie ;) bo rozumiem, że GalMok się nie łapie?
anjas - Pią 21 Lis, 2014

Kenet napisał/a:
Bonczek może coś ogarnie bo rozumiem, że GalMok się nie łapie?

Niestety ale GalMok nie.

Kenet - Pią 21 Lis, 2014

Tak czułem :/