Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 Siema tu Karol niestety moja przygoda z HH nie trwała długo jak tylko uda się sprzedać saxo zaczynam poszukiwania Clio sporta tyle na ten czas...mi - Czw 29 Maj, 2008 hę?Bart - Czw 29 Maj, 2008
karolwujek napisał/a:
Jak w temacie vts po wypadku sprzedam na części piszcie co potrzebujecie...
chyba o to chodzi Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 Witam wszystkich userów
pozdrawiam z KrakuAnonymous - Czw 29 Maj, 2008 Siema , poka foty piony kubas - Czw 29 Maj, 2008 Czesc czesc Anonymous - Czw 29 Maj, 2008
Olek napisał/a:
Siema , poka foty piony
w nowym temacie?Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 Witam wszystkich!
Kupiłem niedawno Saxofona i przygotowuję go do amatorskiego sportu - trackdaye, KJSy. Poczytałem trochę forum i czuję, że trafiłem w dobre miejsce - sporo userów widzę ściga się tymi autami... Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się na zawodach. Ja na razie rozpocząłem od odchudzania mojego egzemplarza - to chyba najtańsza i najbardziej skuteczna forma tuningu Także jeśli ktoś zgubił tylną kanapę od swojego, albo spaliła mu się w piwnicy to chętnie pomogę. Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 witam świerzynki Artbat moze napisz lepiej cos wiecej,bo admin zaraz uzyje X przy tobie
akr zapraszamy do działu Motorsport moze cos ciekawego z niego wyniesiesz i dobre podejscie jezeli chodzi o najtanszy tuning
pzdr i zycze powodzenia na forum strick - Czw 29 Maj, 2008 Witam nowych
Artbrt napisał/a:
Olek napisał/a:
Siema , poka foty piony
w nowym temacie?
Tutaj daj jakies zdjecia.Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 generalnie piątak gtt w ciągłej budowie ze względu na brak czasu
na pewno nie będzie służył do jazdy na codzień z różnych powodów
przebudowany motor, obspawana buda, odmalowana
może niedługo skończę...coś pojeżdże po amatorkach
tak to wyglądak-mart - Czw 29 Maj, 2008 Witam!
Calkiem ladna gtt , ladnie odmalowana (to ori-kolor czy zblizony do ori?).
Tylko cos za wysoko stoi Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 fajna jest ale ma przód
ładne felgi ale wygladaja jak 13 kubas - Czw 29 Maj, 2008 marcel ale z ciebie maruda to gtt jest zrobione z dbaloscia o kazdy szczegol wedlug mnie jest przekozak Anonymous - Czw 29 Maj, 2008
k-mart napisał/a:
Witam!
Calkiem ladna gtt , ladnie odmalowana (to ori-kolor czy zblizony do ori?).
Tylko cos za wysoko stoi
malowałem i spawałem sam
kolor to blue mondial z palety renault ppg
wychodziły oryginalnie w podobnym albo tym samym
co do zawiasu to przed opuszczeniem foty są zrobione jeszcze na ori zawiasie...
wkróce mody
za nisko nie pójdzie, bo będzie w ciężkiej eksploatacji
Marcel 08 napisał/a:
fajna jest ale ma przód
ładne felgi ale wygladaja jak 13
to 14 speedline corse do pałowania, a docelowo na zimę
15 szukam z williego jak ktoś ma to przyjmę