Jakarti - Czw 05 Mar, 2015 anjas,
koorwa
jak masz lewandowskiego to jestes oszust i zlodziej
on kosztuje prawie 100k w lepszej konfiguracji
a ja zarabiam za sezon max 6k + za wygrane to wyjdzie ok 12. 3h grania.
oszust i złodziej!
rasta - Czw 05 Mar, 2015 Na Xbox Live ostatni Tomb Rider jest za free, jak ktoś jeszcze nie grał ten jest dupa, bo gra jest kapitalna. PiTT - Czw 05 Mar, 2015 to sciagne jak wroce do domu
dzieki za infoanjas - Czw 05 Mar, 2015
Jakarti napisał/a:
anjas,
koorwa
jak masz lewandowskiego to jestes oszust i zlodziej
Za Lewandowskiego zapłaciłem 80 tysi. Potem sprzedałem go za 119 tysi. Kupiłem Reusa za 100 tysi ale słabo mi się nim grało, więc sprzedałem za 130 tysi. Potem znów kupiłem Lewandowskiego poniżej 100. Szkoda, że w życiu nie mam szczęścia do takich deali bo bym rzucił robotę
Teraz mam wystawionych 40 zawodników i to ze średniej póły. Jak ich opędzluję to kupię Neuera, bo Czech na bramce mnie wkurwia w tym swoim kasku Jakarti - Czw 05 Mar, 2015 problemy bogacza ! Qukie - Czw 05 Mar, 2015
was79 napisał/a:
To kara za granie na taborecie
? gram na PS3, a to chyba nie taboret was79 - Czw 05 Mar, 2015 To chyba 2 godz. ściąga z psn, a nie ładuje?Qukie - Czw 05 Mar, 2015 no własnie nie, ściągnąłem z trzy dni grałem, ściągnąłem compatibility pack i odpalając grę ładuje z 2 godziny miałem nadzieję, że jak odinstaluję i ściągnę od nowa wraz z Episode Two to problem się rozwiąże bo mogli coś poprawić, ale nie, ciągle to samo a wszystko zaczęło się jak kupiłem full seasons pass z PSstore przez grę a nie przez PSstore z menu konsoli.was79 - Czw 05 Mar, 2015 Jayebie ale bulszit dzwoniłeś na support sony? Czasami coś mądrego doradzą, mi np dns podpowiedzieli, w ustawieniach sieciQukie - Czw 05 Mar, 2015 Nie bo i tak konsolę zostawiłem w domu i przez najbliższe dwa tygodnie nie zagram. Pomyślę o tym jak wrócę.zefir - Pon 09 Mar, 2015 ktoś pytał o zakup kodów do steam etc
polecam allegrowicza
http://allegro.pl/listing...?us_id=37786136anjas - Wto 10 Mar, 2015 Zastanawia mnie skąd mają te kody? Czy to nie jakieś wałki? Albo zakupy z kradzionych kart?zefir - Wto 10 Mar, 2015 Generalnie u nas w Polsce dystrybucja cyfrowa leży, ale w US, Azja to najbardziej rozwnięte rynki gdzie kupuje sie gry pakietami a'la Humble Bumble za grosze ( starsze gry).
Ja grajac na ps3 kupowalem tak sporo gier Nigdy nie bylo problemow, kiedys Andrzej przy kolejne wizycie w NBP opowiem Ci historie handlu grami na ps3/xbox zefir - Wto 10 Mar, 2015 Apropoooo ponieważ moje ps3 cieszy teraz dzieci mego brata, chcialbym sobie jakies MMORPG lub cos innego na lapka sciagnac, albo co wogole polecacie na PC. Raczej RPG, strategy?
Wczoraj kupilem wiedzmina 1 bo kiedys nie dokonczylem ( inwestycja 5,90, przez to dzis w pracy musze kalmary bez frytek ogarnac )rasta - Wto 10 Mar, 2015 Ja ma z 50 gier z czego 2 pudełkowe, reszta cyfrowa kupiona za grosze z Xbox Live.