Jakie trzeba spełniac warunki by stac sie lemingiem ??Anonymous - Sob 22 Lis, 2014 Faszysta Ziemkiewicz trafnie o ostatnich wyborach
http://ziemkiewicz.dorzec...-zalamania.htmlanjas - Sob 22 Lis, 2014 Jego wypowiedzi o stosunkach damsko-męskich są bardziej porywające Anonymous - Sob 22 Lis, 2014 Strzelił se tym w kolano
Czytaleś jakąś jego ksiązke?anjas - Sob 22 Lis, 2014 Nie, jakoś nie mogę przebrnąć przez jego wypowiedzi. Gośc jest dla mnie tak tendencyjny, że nie mogę go słychać i czytać. Zresztą książek publicystów z drugiego biueguna też nie czytam, z tych samych względów.siema - Sob 22 Lis, 2014 Czy ktoś może rozwiać moje wątpliwości i napisać co oni właściwie tak długo ponownie liczyli? Jeszcze raz głosy, czy sumowali wyniki z raportów obwodowych komisji wyborczych?Bonczek - Sob 22 Lis, 2014 Śmieszne to nasze państewko z tą bandą nierobów i oszustów. Szkoda tylko, że w dużej części finansują się z naszych pieniędzy.Vlodarsky - Sob 22 Lis, 2014 Bonczek, +1anjas - Sob 22 Lis, 2014 Smieszne to jest jak ktos mowi o Polsce panstewko, o Polakach polaczki itp. Troche smieszne a troche straszne.Bonczek - Sob 22 Lis, 2014 Chyba w ministerstwie. Na Domaniewskiej nikt się nie śmieje.arssss - Sob 22 Lis, 2014 Anonymous - Sob 22 Lis, 2014
Bonczek napisał/a:
Chyba w ministerstwie. Na Domaniewskiej nikt się nie śmieje.
Jakbym w mordorze robil to tez by mi nie było do śmiechu PiTT - Nie 23 Lis, 2014 wiesz, nikt nie wybiera lokalizacji swojej firmy... chyba ze jest jej wlascicielem Bad-i - Nie 23 Lis, 2014 Skandalem jest to ze taki PiTT pracujacy w korpo zarabia kilka razy wiecej niz prezydent i premier razem wzieciPiTT - Nie 23 Lis, 2014
Bad-i napisał/a:
Skandalem jest to ze taki PiTT pracujacy w korpo zarabia kilka razy wiecej niz prezydent i premier razem wzieci