13 sa seryjnie, na 13 i szerokiej oponie prowadzi sie najlepiej. Ale mi to wyglada na 14
Artbrt napisał/a:
malowałem i spawałem sam
kolor to blue mondial z palety renault ppg
wychodziły oryginalnie w podobnym albo tym samym
co do zawiasu to przed opuszczeniem foty są zrobione jeszcze na ori zawiasie...
wkróce mody
za nisko nie pójdzie, bo będzie w ciężkiej eksploatacji
Hmm z jednej strony gratki za efekty pracy ,
a z drugiej strony o.pierdol jesli wyszlo zle i zniszczyles klasyka
Ktory rok,czy dobrze widze ze jest to phII czyli rok +1988? Masz jakies fotki przodu oraz wnetrza?Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 phII
w środku nic nie ma na razie prócz deski, kiery i kilku plastików i dywanika
zarzucę w temacie może o aucie
z przodu nie ma zderzaka na razie więc nie wrzucałemmi - Czw 29 Maj, 2008 Heloł Artbrt! Tu Cię jeszcze nie widziałem
Artbrt napisał/a:
zarzucę w temacie może o aucie
...w swoim czasie - jak będziesz miły i spodobasz się dyrekcji - będziesz miał prawo do własnego pimpa, teraz opisik tu musi Ci wystarczyć...Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 Cóż za czułości no wiem, już obczaiłem temataBart - Pią 30 Maj, 2008 (R)Piona Artbrt
Siema Akr fydi - Sob 31 Maj, 2008 Hello Akr
Artbrt składaj furę i śmigasz z nami w kjsach Anonymous - Wto 03 Cze, 2008 Witam Wszystkich. Tomac. FreeMan - Wto 03 Cze, 2008
Tomac napisał/a:
Witam Wszystkich. Tomac.
Witam...
moze toche wiecej o sobie i o 192km ??Stacho - Wto 03 Cze, 2008 Cześć Tomac, zaprezentuj nam czym się wozisz Co robisz i co się z Tobą dzieje M - Wto 03 Cze, 2008 Kolege Tomaca zaprosilem dzisiaj ale wiem ze bedzie wieczorem i cos wiecej napisze o sobie.
Anonymous - Wto 03 Cze, 2008 Co do mojej osoby to od zawsze pociągały mnie małe, zwinne w mieście, stosunkowo szybkie samochody... w szczególności auta japońskie. Kiedyś jeżdziłem Toyotą Corollą 7gen, ale to było dawno. Obecnie jeżdżę Hondą Civik w budzie EJ. Auto służy mi przede wszystkim do dawania przyjemności z jazdy i z dżwięku jaki wydobywa z siebie jednostka napędowa. Autko czysto łikendowe. Jak będzie taka szansa to wrzuce z czasem jakieś foty. Janusz - Wto 03 Cze, 2008 witam, witam, fotki wrzucaj tutaj... choć jak jesteś znajomym eM'a to pewnie jzu niedługo będziesz z mógł wrzucać tez gdzie indziej..:DAnonymous - Śro 04 Cze, 2008 No to ja tez sie przywitam tutaj Marek23 - Śro 04 Cze, 2008 W takim razie witam... Jaki kolor miniaka?Anonymous - Śro 04 Cze, 2008 czesc Tomac ....