nuda bo w ostatniej chwili odwołałeś swój slynny występ "one man one jar"
he he, czyli juz wiemy kto zagrał główną role Michał - Pią 19 Gru, 2008 co to jest one man one jar ?
powiedzcie mi bo ja nie wiemKonradMK - Pią 19 Gru, 2008 pewnie jakiś pedalski odpowiednik 2girls1cup przy którym pałuje się Łukaszsaxorulez - Pią 19 Gru, 2008 KonradMK,
Niestety tak jest jak ktos nie rozumie co pisze albo na jakiej zasadzie dziala silnik i czym jest pojemnosc, czym stopien kompresji i co za co odpowiada.rasta - Pią 19 Gru, 2008 Do humoru to się średnio nadaje
Michał - Pią 19 Gru, 2008 mmmmm smaczne ??
zesrała sie czy okres Anonymous - Pią 19 Gru, 2008 ktore miejsce wybrac
czwartek 21:40 Sadyba
rasta - Pią 19 Gru, 2008 Pewnie jakiś blockbuster leciał kubas - Sob 20 Gru, 2008 205 t16
Informacje z pierwszej ręki!
Wczoraj wjechało do Polski Holenderskie B-grupowe T16 - jechało lawetą na lublinskich blachach podobno gdzieś w centralną polskę
Kolor żółty z dodatkami w kolorach castrola
Auto było po lekkim dachowaniu (delikatnie tył przekoszony) i stało 20 lat w garażu - podobno silnik w idealnym stanie...
Niestety kierowca lawety był bardzo tajemniczy i nie chciał powiedzieć gdzie dokładnie auto jedzie.
Wszystko wskazuje na to że to pierwsze T16 w Polsce ...mi - Sob 20 Gru, 2008 martin.h - Sob 20 Gru, 2008 Fajnie, że ludzie przywożą takie auta, może ktoś będzie nim brał udział w nowo powstałej klasie OPEN. Już to widze Sport Quatrro Koraszewskiego, 205 T16 jeszcze jakaś Delta S4.Młody Papież - Sob 20 Gru, 2008 jak na lubelskich blachach to chyba część będziewiedizała kto... chłopaczki chwaliły sie jakiś czas temu że szukają 205t16...
...ale jakim trzeba być imbecylem żeby wydać w ch.j papy tylko po to żeby pokazać gromadce tepych dwieściepiątkarzy, że 'oni' są najfajniejsi... mogą mi obciągnąć fiuta w tym tyszesnaście...
lecz moge sie mylić... może to jakiś napał-upalacz kupił takiego fura... Misiek_lbn - Sob 20 Gru, 2008 czyżby munir i pawełek, władcy T16 z kresów
czy o kimś innym myślisz Dżą kubas - Nie 21 Gru, 2008 raczej nie lord debil ktos inny chybami - Nie 21 Gru, 2008 a dajcież se spokój, jeśli to serio oni...