To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [M] Teledyski

Jakarti - Śro 29 Maj, 2013

w połowie to brakuje Wam mozgu :D

bardzo prosze, specjalnie dla Alexa, któremu wczoraj zwrocilem uwagę na bład ortograficzny wiec teraz sie msci :rotfl:
i dla Niemego, który po prostu nie ogarnia :rotfl:

Michale,
w związku z bardzo ciekawym utworem muzycznym, który nam zaprezentowałeś, proponuję abyś w choreografii pierwszego, weselnego tańca, wykorzystał elementy stylu tanecznego "robot dance". Dodatkowo, mógłbyś udowodnić, że jesteś świetnym tancerzem, wykonując taniec brzucha!

czy jełopy zrozumiały? :D :D :D

Niemy - Śro 29 Maj, 2013

a co to "choreografii" o_O

http://pl.wikipedia.org/wiki/Choreografia
Anonymous - Śro 29 Maj, 2013

Jakarti napisał/a:
bardzo prosze, specjalnie dla Alexa, któremu wczoraj zwrocilem uwagę na bład ortograficzny wiec teraz sie msci

Gdzie tam... :faja:

Jakarti napisał/a:
w związku z bardzo ciekawym utworem muzycznym, (...)

czy jełopy zrozumiały?

Nie do końca bo to ja wkleiłem muzyczkę :rotfl:

AleX napisał/a:

koorwa :rotfl:

Niemy - Śro 29 Maj, 2013

http://pl.wiktionary.org/wiki/kurwa

teraz wyprowadź jakie miałeś na myśli połączenie "wulgarne określenie prostytutki" z muzyczką

:]

Anonymous - Śro 29 Maj, 2013

Jakarti napisał/a:
AleX napisał/a:

koorwa :rotfl:

You will not WIN coz' I will not lose ;)

Michał - Śro 29 Maj, 2013

Cytat:
Michale,
w związku z bardzo ciekawym utworem muzycznym, który nam zaprezentowałeś, proponuję abyś w choreografii pierwszego, weselnego tańca, wykorzystał elementy stylu tanecznego "robot dance". Dodatkowo, mógłbyś udowodnić, że jesteś świetnym tancerzem, wykonując taniec brzucha!

:rotfl: :rotfl:

alex - zmocz główkę :]

zefir - Śro 29 Maj, 2013

Michał napisał/a:
Cytat:
Michale,

:rotfl: :rotfl:

alex - zamocz główkę :]

xD xD

wracając do tematu:

SBTRKT - Right Thing To Do Ft. Jessie Ware

Black Legend - You See The Trouble With Me

siema - Sob 01 Cze, 2013

Trochę za sprawą Majka, który wrzucał jakiś czas temu promujący płytę singiel 'Get Lucky', trochę z sentymentu, a i oczywiście z samej ciekawości męczę ostatnio płytę Daft Punk pt. Random Access Memories. Przynajmniej dla mnie z początku płyta dziwna, nieco inna niż to czego bym sie spodziewał. Po kilku przesłuchaniach staje się bardziej zrozumiała, łaczenie stylów i epok przestaje dziwić, zaczyna sie fascynacja tym jak Daft Punk bawią się tym wszystkim. Szczytem wszystkiego IMHO jest absolutnie fantastyczny kawałek Touch:
(koniecznie słuchać na dobrych słuchawkach, bądź sprzęcie i w żadnym wypadku cicho :) )

kubas - Sob 01 Cze, 2013

ojj tak, męczę płytę od tygodnia :) mi bardzo podoba się kawałek:

M - Nie 02 Cze, 2013

Cały album jest bardzo OK :)
Anonymous - Nie 02 Cze, 2013

hmmm, Abba była lepsza
Anonymous - Sob 08 Cze, 2013

Czuje, że do nakurfiania autem to będzie dobra nuta:

a to w ogóle dobre: