Jakarti - Śro 29 Maj, 2013 w połowie to brakuje Wam mozgu
bardzo prosze, specjalnie dla Alexa, któremu wczoraj zwrocilem uwagę na bład ortograficzny wiec teraz sie msci
i dla Niemego, który po prostu nie ogarnia
Michale,
w związku z bardzo ciekawym utworem muzycznym, który nam zaprezentowałeś, proponuję abyś w choreografii pierwszego, weselnego tańca, wykorzystał elementy stylu tanecznego "robot dance". Dodatkowo, mógłbyś udowodnić, że jesteś świetnym tancerzem, wykonując taniec brzucha!
czy jełopy zrozumiały? Niemy - Śro 29 Maj, 2013 a co to "choreografii" Jakarti - Śro 29 Maj, 2013 http://pl.wikipedia.org/wiki/ChoreografiaAnonymous - Śro 29 Maj, 2013
Jakarti napisał/a:
bardzo prosze, specjalnie dla Alexa, któremu wczoraj zwrocilem uwagę na bład ortograficzny wiec teraz sie msci
Gdzie tam...
Jakarti napisał/a:
w związku z bardzo ciekawym utworem muzycznym, (...)
czy jełopy zrozumiały?
Nie do końca bo to ja wkleiłem muzyczkę Jakarti - Śro 29 Maj, 2013
teraz wyprowadź jakie miałeś na myśli połączenie "wulgarne określenie prostytutki" z muzyczką
Anonymous - Śro 29 Maj, 2013
Jakarti napisał/a:
AleX napisał/a:
Nie do końca bo to ja wkleiłem muzyczkę
koorwa
You will not WIN coz' I will not lose
Michał - Śro 29 Maj, 2013
Cytat:
Michale,
w związku z bardzo ciekawym utworem muzycznym, który nam zaprezentowałeś, proponuję abyś w choreografii pierwszego, weselnego tańca, wykorzystał elementy stylu tanecznego "robot dance". Dodatkowo, mógłbyś udowodnić, że jesteś świetnym tancerzem, wykonując taniec brzucha!
alex - zmocz główkę zefir - Śro 29 Maj, 2013
Michał napisał/a:
Cytat:
Michale,
alex - zamocz główkę
Jakarti - Śro 29 Maj, 2013 wracając do tematu:
SBTRKT - Right Thing To Do Ft. Jessie Ware
Black Legend - You See The Trouble With Me siema - Sob 01 Cze, 2013 Trochę za sprawą Majka, który wrzucał jakiś czas temu promujący płytę singiel 'Get Lucky', trochę z sentymentu, a i oczywiście z samej ciekawości męczę ostatnio płytę Daft Punk pt. Random Access Memories. Przynajmniej dla mnie z początku płyta dziwna, nieco inna niż to czego bym sie spodziewał. Po kilku przesłuchaniach staje się bardziej zrozumiała, łaczenie stylów i epok przestaje dziwić, zaczyna sie fascynacja tym jak Daft Punk bawią się tym wszystkim. Szczytem wszystkiego IMHO jest absolutnie fantastyczny kawałek Touch:
(koniecznie słuchać na dobrych słuchawkach, bądź sprzęcie i w żadnym wypadku cicho )
kubas - Sob 01 Cze, 2013 ojj tak, męczę płytę od tygodnia mi bardzo podoba się kawałek:
M - Nie 02 Cze, 2013 Cały album jest bardzo OK Anonymous - Nie 02 Cze, 2013 hmmm, Abba była lepszaAnonymous - Sob 08 Cze, 2013 Czuje, że do nakurfiania autem to będzie dobra nuta: