was79 - Wto 10 Mar, 2015 A ja jako typowy cebularz: kupuje używki, gram i sprzedaje dalej. Także np. the order 1886 ogrywam za 20-25, a nie 259 Qukie - Wto 10 Mar, 2015 Też polecam PS Store, nie potrzebuję gier w dniu premiery bo i tak mało gram, a kilka tygodni później zazwyczaj są promocje i kupuję za 1/2 ceny sklepowej a inne jeszcze taniejSibu - Wto 10 Mar, 2015
anjas napisał/a:
Zastanawia mnie skąd mają te kody? Czy to nie jakieś wałki? Albo zakupy z kradzionych kart?
Wcześniej (w przypadku steam) była możliwość zakupu za inną walutę i aktywowanie na terenie całej europy, także jak ktoś kupował grę za cenę przeznaczoną na ruski rynek, płacił rublami, to była możliwość zejścia do 1/4 ceny.
Ponoć steam obecnie zablokował możliwość aktywowania, w każdym miejscu, zakupu aplikacji za gówniane waluty.
Jest dobra stronka, gdzie wszystkie promocje gier są zebrane w jednym miejscu:
Chyba kupię. Będzie okazja do odpalenia pieca.was79 - Wto 10 Mar, 2015 Dobra! jedyny minus to brak możliwości rozbudowania budynków i katastrofy (ale to pewnie będzie w dlc). Porównanie ze sim city:
anjas - Wto 10 Mar, 2015 i otwarta na modderów, więc zaraz będzie mnóstwo kombinacji was79 - Wto 10 Mar, 2015 Tak, już podobno skrzyżowania są i jakieś drobne budynki.zefir - Wto 10 Mar, 2015 kurde dzis troche obczaiłem project Cars, demyttt ale to jest dobreQukie - Wto 07 Kwi, 2015 Wczoraj skończyłem Resident Evil Revelations 2 i zdecydowanie polecam anjas - Pią 24 Kwi, 2015 Dostałem właśnie kod Steam do Car Mechanic Simulator 2015. Dorzuciłem im trochę kasy na kickstarterze i przysłali kod za friko
Sporo poprawili w porównaniu z poprzednią gierką. Gdyby nie zajęcia w weekend to chyba bym przegiercował 2 dni Cartoon - Pią 24 Kwi, 2015 Ostatnio w biedronce była ta gierka anjas - Pią 24 Kwi, 2015 w wersji biedronkowej. Pełna wyszła dziś/wczoraj.PiTT - Czw 14 Maj, 2015 ktos juz gral w project cars?
mialem kupic, ale jak zobaczylem gameplaye to chyba jeszcze poczekam az demko sie pojawi was79 - Czw 14 Maj, 2015 Wczoraj zacząłem grać. Na ps4 całkiem fajnie śmiga. Grafika trochę downgrade zaliczyła, moim zdaniem, do tego co było prezentowane wcześniej, ale nadal jest dobrze.
Na razie ograłem karty i trochę klijo pojeździłem. Czuć różnicę w masach i przy skręcaniu. Jak się wjeżdże to coś więcej napisze o prowadzeniu itd.PiTT - Czw 14 Maj, 2015 ale symulator to to nie jest?
raczej klasa GT i Forza pewnie