nie ma drugiego w okolicy, wiec jak zobaczysz takiego to pewnie ja Marek23 - Sob 07 Cze, 2008 Dobra, będę się dowiadywał... W końcu ktoś z mojego miasta, jak złożę sprzęt to spot obowiązkowy.GOKART - Nie 08 Cze, 2008 siemka reSS. Witamy na HH a ja szczególnie w imieniu skromnej miniakowej braci.
Chyba widziałem Twojego malucha na stronce exoticcars.pl - były tam fotki jakiegoś miniaka zrobione w Rybniku Anonymous - Nie 08 Cze, 2008
GOKART napisał/a:
siemka reSS. Witamy na HH a ja szczególnie w imieniu skromnej miniakowej braci.
Chyba widziałem Twojego malucha na stronce exoticcars.pl - były tam fotki jakiegoś miniaka zrobione w Rybniku
witam GOKART... chyba nie jest znowu tak malo mcs'ow na forum...
to ten z Gliwic jest (SG) - moj jest szary + czarny dach... seria w sumie... prawie:)Gotti - Nie 08 Cze, 2008 gokart, pokazuj GP look k-mart - Wto 10 Cze, 2008 Witam nowych i od razu prosze przyjac do inormacji pare instrukcji obslugi forum:
- nie pisac ze istnieje lepszy samochod niz EVO, bo nie ma takich (evo jest najlepsze pod kazdym wzgledem, kazdym)
- nie pytac jak zrobic 200KM w clio sport, bo kazdy cos tam napisze ale tak naprawde nikt tego nie wie
- nie pytac jak dlubac saxo vts bo do konca tez nie wiadomo
- pytac o to jak dlubac honde oraz mcs'a
- zapamietac powtarzajace sie slowa: b6, eibach, raceland, ecu, sonda lambda, belka, nie skreca
- ogolnie nie zartowac - tutaj nie wolno zartowac
- przyjac do informacji ze wawa to polska, reszta na mapie to jakies wsiGOKART - Wto 10 Cze, 2008 k-mart - zapomniałeś jeszcze o bardzo ważnym słowie "kluczu" - haldex. Proszę uzupełnij swoją notkę wprowadzającą o ten wpis.
Gotti napisał/a:
gokart, pokazuj GP look
Nie widzisz że naklejeczki jeszcze nie przyklejone... works in progress Niemy - Wto 10 Cze, 2008 Witam nowych!
k-mart - zapomniałeś jeszcze o bardzo ważnym słowie "kluczu" - haldex
...na samym poczatku tej listy powinno byc saxo oskara...
sorry za OT hehMarek23 - Wto 10 Cze, 2008
k-mart napisał/a:
- przyjac do informacji ze wawa to polska, reszta na mapie to jakies wsi
Hehe, ja wlasnie jestem w Polsce. Masz plusa u mnieVlodarsky - Śro 11 Cze, 2008
k-mart napisał/a:
- nie pisac ze istnieje lepszy samochod niz EVO, bo nie ma takich (evo jest najlepsze pod kazdym wzgledem, kazdym)
- nie pytac jak zrobic 200KM w clio sport, bo kazdy cos tam napisze ale tak naprawde nikt tego nie wie
- nie pytac jak dlubac saxo vts bo do konca tez nie wiadomo
- pytac o to jak dlubac honde oraz mcs'a
- zapamietac powtarzajace sie slowa: b6, eibach, raceland, ecu, sonda lambda, belka, nie skreca
- ogolnie nie zartowac - tutaj nie wolno zartowac
- przyjac do informacji ze wawa to polska, reszta na mapie to jakies wsi